• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canım 3. Ayi bitiriyoruz artik ama senin ve benim bu kanamamız da bitsin artik ya. Benim bitti 12 hafta. sonra basladi kanama stresten. Uzulmek stres gerçekten hamileligi cok etkikiyormus allah tum hamileleri korusun bebeklerimize saglik versin
Amin canım benim sen neye stres yaptın bu kadar karnında minnoşunla? Bizim destek olabileceğimiz bir şey mi :KK200:
Kızlar bu sefer aktif kanama var yine hastaneye yattık bebek iyi çok şükür.3 güne 12 haftalık oluyoruz artık
Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına alacaksın ben inanıyorum. Büyüdükçe bebişko kanama alanlarını bitirecek inşallah :KK200::dua:

Bunu merak edenler vardı🙈 4. Aya giriş yapmışım zaman su gibi geçiyor kızlar 🥹 Allahım hepimize sağlıkla bu güzel süreci bitirmeyi minnoslarimizi kucağınımiza almayı nasıl etsin🥰 burada bebeklerimizi konuştuğumuz günleri de görelim 🤩

Eklentiler

• IMG_2277.png
    IMG_2277.png
    414,8 KB · Görüntüleme: 61
Bunu merak edenler vardı🙈 4. Aya giriş yapmışım zaman su gibi geçiyor kızlar 🥹 Allahım hepimize sağlıkla bu güzel süreci bitirmeyi minnoslarimizi kucağınımiza almayı nasıl etsin🥰 burada bebeklerimizi konuştuğumuz günleri de görelim 🤩
2 gün sonra bende 4. Aya giriyorum öyleyse ay hadi inşallah allah son aylara girdigimizi bebişimizi kolaylıkla kucagımıza aldıgımızı da yaşatsın hepimizee🙋🏻‍♀️😍

2-3 gün aranızda olamıcam kızlar misafirim geliyor kaynanam, eltim, eşi , 2 çocuk, 1 kedi 😅😅 sabah 10 dan beri ayaktayımm bittim resmenn 🥴

2-3 gün aranızda olamıcam kızlar misafirim geliyor kaynanam, eltim, eşi , 2 çocuk, 1 kedi 😅😅 sabah 10 dan beri ayaktayımm bittim resmenn 🥴
Oyyy kolay gelsin canım 🥲 sen hamilesin dikkat et kendine 🙏🏻 Bu arada beni de tabloya ekleyebilir misin? Linakiz Linakiz

SAT: 29.11.2023
KESE: 5+1
KALP ATIŞI: 7+1
ANNENİN HİSSETTİĞİ CİNSİYET: KIZ
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ: 04.09.2024

Oyyy kolay gelsin canım 🥲 sen hamilesin dikkat et kendine 🙏🏻 Bu arada beni de tabloya ekleyebilir misin? Linakiz Linakiz

SAT: 29.11.2023
KESE: 5+1
KALP ATIŞI: 7+1
ANNENİN HİSSETTİĞİ CİNSİYET: KIZ
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ: 04.09.2024
Ekliyim hemen canım 🙏🏻

Bende aynı sizin gibiyim. Kafamı yastıktan kaldıramıyorum halim yok hep bir yorgunluk halim var bu durum umarım geçer çok üzülüyorum çocuğuma onunla pek ilgilenemiyorum felan. Oda öpüp sarılıp duruyor sabret anne az kaldı diyor beni hasta sanıyor 😀
kesinlikle aynı durumlar 😅

canım çok yorma kendini zaten hamilesin ve bunu biliyorlar.. bırak biraz onlar da yardım etsin bir şey olmaz :))

Amin canım benim sen neye stres yaptın bu kadar karnında minnoşunla? Bizim destek olabileceğimiz bir şey mi :KK200:

Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağına alacaksın ben inanıyorum. Büyüdükçe bebişko kanama alanlarını bitirecek inşallah :KK200::dua:
2li tarama.testi sonucum down çıkmıştı canim. Ona üzüldüm kanamam başladı. Fetal dna yaptirdik sonucu bekliyoruz simdi

Back