- 6 Nisan 2023
- 432
- 211
- 23
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde kasık agrisi ve bel agrisi cok oluyor. İlk hamileligimdede cok olmustu.Kizlar merhaba suan 13+3 üm. Benim gibi bu haftalarda kasik agrisi ceken var mi normal mi
Çok şükür iyisiniz ikinizde etrafta hamileliğim boyunca kanamalar devam etti diyenleri duyuyordum öyle olucak seninde inanıyorum bebek sağlıklı sende kendine ve bebeğe dikkat et canım umarım biran önce kanaman geçer için rahatlarKızlar bu sefer aktif kanama var yine hastaneye yattık bebek iyi çok şükür.3 güne 12 haftalık oluyoruz artık
Kız biz 14 haftalığız benim cadı göstermiyor ya piliç çevirme gibi heo dönüyor ama yok doktor tam yakaladı sanıyorum hop zıplıyor 23ünde randevum var o zamana kadar bekleyeceğiz mecburDoktora diyorum hocam canımımız sıkkın var Bi cinsiyet tahmini yapın 2 kıyafet alalım neşemiz olsun adam pek tınlamadı 10.haftada öğrenen var.Bizim 12 olacak artık
Canım benim ne söylesem içini rahatlatmayacak biliyorum herkes aynı şeyi söylemiştir sana eminim ama bu testin bir olasılık testi olduğunu tekrar söylemek isterim yani bu test sonucunda 1/5 gibi bir fahiş oran çıksaydı dahi hastalığın 5 kadından 1 inin bebeğine isabet ettiğini ve kalan 4 kadının sağlıklı bebekler doğurduğunu ifade ettiğini hatırlatmak isterim. İyi düşün dualarım senin ve minnoşunla güzel olacak her şey2li tarama.testi sonucum down çıkmıştı canim. Ona üzüldüm kanamam başladı. Fetal dna yaptirdik sonucu bekliyoruz simdi
Daha net görebilmek için? Rahmim geriye dönük olduğu için karın ultrasonunda bebek zor görünüyorNeden 11. Haftada vajinal ultrason yapıldı acaba.
Ultrason gayet iyiydi. Hormonların da verdigi coşkuyla kan sonucunu çok kafama takıp korktum sonra kanamam basladi iste hic olmamisti 12 hafta boyunca. Suan daha iyiyim psikolojik olarak. Nifty test sonucu gelsin tertemiz insallah ohu bekliyorum 10 gün rapor verdi doktor yat dedi. Zaten bu süreci iş yerinde gecirmek zor olacaktı iyi olduUltrason sonuçları nasıl çıktı? Biliyorsunuz tanı değil o testler risk.
Insallah kuzucum teşekkürler destegin icinCanım benim ne söylesem içini rahatlatmayacak biliyorum herkes aynı şeyi söylemiştir sana eminim ama bu testin bir olasılık testi olduğunu tekrar söylemek isterim yani bu test sonucunda 1/5 gibi bir fahiş oran çıksaydı dahi hastalığın 5 kadından 1 inin bebeğine isabet ettiğini ve kalan 4 kadının sağlıklı bebekler doğurduğunu ifade ettiğini hatırlatmak isterim. İyi düşün dualarım senin ve minnoşunla güzel olacak her şey
Ya bende de oluyor o evden çalışmaya başladım sandalye tepesinde bütğn gün çekilmiyoe arara hareket ediyorum ama uzandıgında ya da yürürken agrı giriyor sırtımaKızlar ya ben uzun süre ayakta durunca bacağımdan belime ağrı vuruyor sürekli bi ağrı değil kalkınca hareket edince sancı gibi oluyor canımı acıtıcak derecede oluyor neden olur
Canım bekle biraz eğer devam eder fazlalarsa git görünKızlar ya dün doktora gitmiştim kanama alanı yok demişti bugün lavaboya girdim çamaşırda çok ama çok açık pembemsilik gördüm korkuyorum ya birde karnım çok ağrıyor şuan da
Canım full yat Wc dışı kalkma ve ilişki jesilnlikle yasak canımKızlar ya dün doktora gitmiştim kanama alanı yok demişti bugün lavaboya girdim çamaşırda çok ama çok açık pembemsilik gördüm korkuyorum ya birde karnım çok ağrıyor şuan da
Kahveye döndü gelmeye devam ediyor acile gidiyoruz şuanCanım bekle biraz eğer devam eder fazlalarsa git görün
Kahve döndü gelmeye devam ediyor acile gidiyoruz şuanCanım full yat Wc dışı kalkma ve ilişki jesilnlikle yasak canım
Git canım bizde öyle yaptıkKahve döndü gelmeye devam ediyor acile gidiyoruz şuan
Bizi haberdar et canım. Muhtemelen progestan verecekler bana oyle oldu.bir de igne yaparlar.belkiKahveye döndü gelmeye devam ediyor acile gidiyoruz şuan
Geldim sıra bekliyorum umarım bebek iyidir ağrım çok varBizi haberdar et canım. Muhtemelen progestan verecekler bana oyle oldu.bir de igne yaparlar.belki
Kırmızı olmadigi surece korkma rengi önemli dedi doktorum bana bende de koyu kahve devam ediyoKahve döndü gelmeye devam ediyor acile gidiyoruz şuan