10 haftalık canımNe kadarlıktı senin bebek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 haftalık canımNe kadarlıktı senin bebek
Ben hiç bulaşmayayım o zaman kesin kendimi kasarım bi sıkıntı çıkmasın allah korusunKuzum doktor sıkıntı yok demişti biz 12+1 de yaptık tabi dikkatli bir şekilde. Ama çok pimpirikliysen yapma kasarsın falan kendini Allah korusun
Boyası çıkan şeyleri yerken dikkatli yemelisiniz derler herhangi bi yerine dokundurursan çocukta da orda leke çıkarmış o yüzden ben elimi hiçbir yere sürmeden ellerimi yıkıyorum hemen yada eldiven kullanıyorumKızlar ya hamileyken çilek yemek mi iyi değildi ellemek mi iyi değildi eşim gelirken bulmuş az bişey almış iyice yıkadım suda beklettim azıcık şekere banıp yedim ellerimide yıkadım bilgisi olan varmı
Canım ciğere dokunmadigin sürece bişey olmaz bende yıkayıp yiyorum bişey olmaz Allah'ın izniyleKızlar ya hamileyken çilek yemek mi iyi değildi ellemek mi iyi değildi eşim gelirken bulmuş az bişey almış iyice yıkadım suda beklettim azıcık şekere banıp yedim ellerimide yıkadım bilgisi olan varmı
Valla sapından tutup yedim sonra yıkadım ellerimi inşallah bişey olmaz sanoBoyası çıkan şeyleri yerken dikkatli yemelisiniz derler herhangi bi yerine dokundurursan çocukta da orda leke çıkarmış o yüzden ben elimi hiçbir yere sürmeden ellerimi yıkıyorum hemen yada eldiven kullanıyorum
Ben 9 haftalığım bizde yeni başladık canım bizde hiç yasak yoktu ama hiç yapmamıştık 9 haftaya kadar.Kızlar birşey soracağım biraz değişik olucak ama cinsel hayatınız ne durumda ben iki buçuk aydır bebek daha ufak diye eşime hayır diyorum doktor da zaten başlarda yapmayın demişti bide sıkıntı olur felan diye korkuyorum yaparsam
Canım zaten burdaki arkadaşların çoğu ağustos annesi olacak .bende Ekim 4 ama bebekler genelde 2 hafta öncesi geliyor.hele ikizler daha önceMerhaba kızlar, normalde Ekim 2024 annelerindeyim ama bugün bebelerimin ikiz olduğunu öğrendim ve malum ikizler gününden önce doğabiliyormuş. Bir ihtimal Eylül annesi de olabilirim o yüzden
Sizi de takipteyim
İstanbul’da yapmıyorlar canım perinatolojiye kayıt açtırıp ordan randevu alıyorsunİkili test ile ilgili ben de bir şey soracağım. Ben 11+3 günüme gelecek şekilde doktor randevusu aldım devletten. Normal randevuya gittiğimde ikili test yapılıyor mu? Yoksa onun için ayrıca bir randevu sistemi mi var devletin? Yardımcı olursanız sevinirim.
Öyleymiş valla bugün ilk kez araştırdım 35 i aşsın sonrası ferah anladığımCanım zaten burdaki arkadaşların çoğu ağustos annesi olacak .bende Ekim 4 ama bebekler genelde 2 hafta öncesi geliyor.hele ikizler daha önce
Vallahi bende böyle bişey yaşasam ömrü billah doguma kadar ilişkiye girmezdim eşimle o korku bana yeterde artar çünkü kendimi biliyorumDoktorum cinsel hayatınıza aynı şekilde devam edebilirsiniz dediği için sık olmasa da devam ettik biz ama ilk defa 10. Haftada ardından kahverengi leke geldi. Az ve damla damla ama yaşadığım korku ve telaşı anlatmam mümkün değil. Bizim için uzun bir süre bitti cinsellik. Doktorum yurtdışında diye bugün can havliyle devlet hastanesinde bir doktora göründüm.Bir sıkıntı ve kanama alanı yok dedi, kalp atışlarını da dinletti de rahat nefes aldım. Hormonal dedi ama sağolsunlar ağızlarından cımbızla alıyorsunuz devlettekilerin ağzından lafı.Doktorum da dönmüş, yarın hemen çağırdı tedbiren. Hala bile rahat olamıyorum, hiç lekelenme olmamıştı bugüne kadar çünkü. Umarım normal bir süreçtir. Ecopirin de içiyorum, cinsellik sonrası artan kan akışından rahim ağzına baskı olunca kahverengi lekelenme olabiliyormuş aslında, kimseyi de korkutmak istemiyorum ama gel gör ki kendime laf geçiremiyorum işte.
Ben de rahat olamayan tiplerdenim, benim için de gündem konusu bile olamaz bu olaydan sonra uzun bir müddet.Vallahi bende böyle bişey yaşasam ömrü billah doguma kadar ilişkiye girmezdim eşimle o korku bana yeterde artar çünkü kendimi biliyorum
İşte bundan da korkuyorum 3 ayın dolmasını beklemek en iyisi gibi geliyor banaDoktorum cinsel hayatınıza aynı şekilde devam edebilirsiniz dediği için sık olmasa da devam ettik biz ama ilk defa 10. Haftada ardından kahverengi leke geldi. Az ve damla damla ama yaşadığım korku ve telaşı anlatmam mümkün değil. Bizim için uzun bir süre bitti cinsellik. Doktorum yurtdışında diye bugün can havliyle devlet hastanesinde bir doktora göründüm.Bir sıkıntı ve kanama alanı yok dedi, kalp atışlarını da dinletti de rahat nefes aldım. Hormonal dedi ama sağolsunlar cımbızla alıyorsunuz devlettekilerin ağzından lafı.Doktorum da dönmüş, yarın hemen çağırdı tedbiren. Hala bile rahat olamıyorum, hiç lekelenme olmamıştı bugüne kadar çünkü. Umarım normal bir süreçtir. Ecopirin de içiyorum, cinsellik sonrası artan kan akışından rahim ağzına baskı olunca kahverengi lekelenme olabiliyormuş aslında, kimseyi de korkutmak istemiyorum ama gel gör ki kendime laf geçiremiyorum işte.
Benim ikizler 36 haftada geldiler 2,800 ve 2,200 olarak .elhamdülillah hiç bir sorun yaşamadık.Öyleymiş valla bugün ilk kez araştırdım 35 i aşsın sonrası ferah anladığım
Aynısını ilk gebeliğimde 7-8. Haftalarda yaşamıştım doktor bir sıkıntı yok cinsel ilişki olabilir diyince bir kerelik olmuştu ve sonrasında lekelenmem oldu çok korkmuştum 12-13 haftaya kadar yasakladı ve progestan vermişti. Şuanda da 10 haftalığım doktor serbest dese de yine aynı şeyler yaşanır korkusuyla cesaretim yok haftada 3-4 kez birlikte olanların önünde saygıyla eğiliyorumDoktorum cinsel hayatınıza aynı şekilde devam edebilirsiniz dediği için sık olmasa da devam ettik biz ama ilk defa 10. Haftada ardından kahverengi leke geldi. Az ve damla damla ama yaşadığım korku ve telaşı anlatmam mümkün değil. Bizim için uzun bir süre bitti cinsellik. Doktorum yurtdışında diye bugün can havliyle devlet hastanesinde bir doktora göründüm.Bir sıkıntı ve kanama alanı yok dedi, kalp atışlarını da dinletti de rahat nefes aldım. Hormonal dedi ama sağolsunlar cımbızla alıyorsunuz devlettekilerin ağzından lafı.Doktorum da dönmüş, yarın hemen çağırdı tedbiren. Hala bile rahat olamıyorum, hiç lekelenme olmamıştı bugüne kadar çünkü. Umarım normal bir süreçtir. Ecopirin de içiyorum, cinsellik sonrası artan kan akışından rahim ağzına baskı olunca kahverengi lekelenme olabiliyormuş aslında, kimseyi de korkutmak istemiyorum ama gel gör ki kendime laf geçiremiyorum işte.
Herkes te olacak diye tabi ki bir şey yok ama 3 ay fikrine bu tecrübeden dolayı katılıyorum şuan. Birşey olmasa bile o korku yetiyor insana çünkü.İşte bundan da korkuyorum 3 ayın dolmasını beklemek en iyisi gibi geliyor bana
Maşallah çok iyiBenim ikizler 36 haftada geldiler 2,800 ve 2,200 olarak .elhamdülillah hiç bir sorun yaşamadık.