Benimki de pek düskün değildirBenimki de aşırı düşkün ayıptır söylemesi hergun olmasını isterdi gebeligim de biraz zor oldu bir yıl bekledik onun için benden çok korkuyo o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de pek düskün değildirBenimki de aşırı düşkün ayıptır söylemesi hergun olmasını isterdi gebeligim de biraz zor oldu bir yıl bekledik onun için benden çok korkuyo o
Çok sağol kuzum ne varsa deneyeceğim artık dikkat et sende ilaç içememek çok zor parol asla ağrıları geçirmiyorBol bol c vitanmini tüket sevmiyceksin biliyorum ama pekmez varsa kaynat içine kara biber koy soğumasını bekle ara sıra tatlı kaşığıyla ağzına at gitsin veya süt kaynatıp içine sarımsak ez süte karışmasını bekle boğazını yakar ama geçirir etkisi var cnm
Canım sen nasılsın kanaman durdu mu tamamenCanım çok geçmiş olsun. Karabiberli bal, ye aksam yatmadan ılık ballı karabiberli süt iç. Suyu çok iç idrarla çok şeyleri atıyoruz vücuttan limonlu ballı ılık su iç. Ben de çok fena hasta olmustum boyle atlattim. Ben calisiyorum allahtan sen evdeydin diye hatırlıyorum. O yüzden yat yuvarlan cok şanslısın
Kuşum kardeşim hastanede çalışıyor parol verir gönderirler dedi. Ama kötü olursam gidicem mutlakaÇok kötüysen bi acile başvur istersen hamile olduğunu mutlaka belirt üstüne basarak
İşte gitsem de hiçbirşey yapamayacaklar malesef çok geçmiş olsun canım sanadaAteş dışında hepsi çok fazla var kafamı kaldıramıyorum bugün doktor randevum vardı ama sadece c vitamini ve bol su dedi o kadar
Kuzum doktor sıkıntı yok demişti biz 12+1 de yaptık tabi dikkatli bir şekilde. Ama çok pimpirikliysen yapma kasarsın falan kendini Allah korusunAy yarın bi doktora sorayım da gittiğimde içim rahat etsin ondan sonra yaparım
Ya bide şimdi Bayadır yapmayınca orası kapanıyor ya biraz acıyor ondan da korkuyorum geçen hamileliğimde yapmamıştım kaç ay sonra daralınca çok zor olmuştuKuzum doktor sıkıntı yok demişti biz 12+1 de yaptık tabi dikkatli bir şekilde. Ama çok pimpirikliysen yapma kasarsın falan kendini Allah korusun
Aynn Aynn bnde öyleyim iç güdüsel olarak yapılan bir hareket bu gayet normal ama kocalar pek anlamıyor işteAynen canım bende öyle karnım iyice şekil alana kadar yaparım ondan sonra zaten asla dokundurtmam ya bide bende bi refleks gelişti kim karnıma yada bana dokunmaya kalksa karnımı ellerimle siper yapıyorum eşim bazen diyor zarar vermemden mi korkuyorsun diye ama onla alakası yok hani herkese karşı böyle istemsizce yapıyorum
Hahahha canım benim ilk hamileliğim böyleydi ya eşim yemek yemedi diye ağladığımı hatırlıyorum hahahha ağlamaktan içim çıkıyordu sebepsiz yere. Bunda o kadar değilimAramayinca bile çok üzülüyorum açıp müsait değilim dedi diye aglamisligim var bu hamilelik bizi mahvetti
Değişik bir salgın var canım bnde geçen ay yaşadım aynı şeyi öksürük ağrı vardı bnde ben parol keçi boynuzu pekmezi günde bir tane tuzlu limon portakal tüketerek atlattımAda çayı tuzlu gargara ile yaptım ama zaman geçtikçe artıyor gibi canım eşim ağır grip oldu ondan geçti sanırım
Çok darliyodu biraz rahat ettim ama bu sefer de uzaklasiriz diye korkuyorumBenimki de pek düskün değildir
İnşallah bebem çok duygusal olmazHahahha canım benim ilk hamileliğim böyleydi ya eşim yemek yemedi diye ağladığımı hatırlıyorum hahahha ağlamaktan içim çıkıyordu sebepsiz yere. Bunda o kadar değilim
Ben de ondan korkmuyor degilim açıkçası ama eşim çok düşkün degildi normal zamanda da o yüzden alışkınımÇok darliyodu biraz rahat ettim ama bu sefer de uzaklasiriz diye korkuyorum
Hayırlısı benimki de yanılabilir o zaman sağlıklı olsunlar daTutmadı hayırlı olsun cnm sağlıklı gelsin paşa
Sağda baya9 Haftalık burda kız tahmin edilmişti
Hayallerini yıkmak istemem ama benim kız hem başak burcu hem aşırı duygusal kitaptaki kaybolan tilkiye ağlıyor sen düşün hahahahahhİnşallah bebem çok duygusal olmaz
Evet ya ben de epey araştırdım kız gibi duruyor ama demek ki her zaman doğru olmuyormuşSağda baya