Evet ya en başta yaziyomus Ben burda yeniyim de tam adapte olamadım sanirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya en başta yaziyomus Ben burda yeniyim de tam adapte olamadım sanirim
Daha önceki ultrason var mı 6 ile 10 hafta arasıKarın ultrasonu değil bu 11 haftalığız
Bağışıklığın düşüktür benimde aynı heran en küçük şeyde hasta oluyorum kendime çok dikkat ediyorum bu dönemde. Sende dikkat et sürekli bol besin al az az hep ye.Benim de bu ikinci kuzum ilki 1 ay sürmüştü o kadar vitamin takviye nereye gidiyor acaba ya
8. Hafta ve yine 11. HaftaDaha önceki ultrason var mı 6 ile 10 hafta arası
İnşallah bizlerde bebişi görürüz rabbim o mutluluğu nasip ederGöründü çok şükür 7+1 de bebişi gördüm çok şükür ondan önce sadece hep kese gözüküyordu
Canım yüzde kaç ihtimalle tahmin ediyor.benim de cts 2li test ve cinsiyet tahminiKızlar sabah doktora gittim 12 haftalığız bizde ikili testimide gösterdim hislerim doğru çıktı değişirmi bilemem ama doktorumuz kız tahmin etti
Pozisyona bağlı canım kesin mi dedik erkke çıkarsa bırakcakmısınız dedi biz baya rahatsız ettik bacak arasında çıkıntı yokCanım yüzde kaç ihtimalle tahmin ediyor.benim de cts 2li test ve cinsiyet tahmini
Anadolu yakasında Medical Park Pendik Nilüfer İmamoğlu Durmuş veya Acıbadem Ataşehir Parvana Seyidova. Bu ikisi bana çok iyi geldi evime Pendik yakın olduğu işin Nilüfer Hocamı tercih ettim.Kızlar istanbulda dr önerisi bulunabilir misiniz?
Canımm Allahım sabır versın. Allah doğru zamanda verecektır. Bende kayıplar yaşadım. Kanamalarınmı vardı ben kacırmısım. Tum dualarım senınle. Cok uzgunum.Kızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Hepimizi tanımak çok güzeldi
Umarım tekrar bir gün yeniden anne olabilirim
Kendinize çok iyi bakın
Başın sağolsun, çok üzgünüm. Dua edeceğim senin içinKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Çok üzüldüm canım umarım tekrardan sağlıklı gebeliğin olur inşallah sende kendine iyi bakKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Enfeksiyon ilerlediğinde böbreklere zarar veriyor bundan dolayı genelde ilaca başlıyorlarKızlar doktorum aradı idrar sonuçlarım çıkmış enfeksiyon varmış ilaç yazdım mesaj olarak gelir dedi geçen sefer zaten ilaç kullanmıştım ama geçmemiş hala devam ediyor bol su da içiyorum ama neden böyle anlamıyorum ya ilaç kullanmak da korkutucu geliyor bebek için ama doktor yüksek kullanmamız gerekiyor dedi
Canim benim çok üzüldüm en kisa zamanda yeniden hamile kalıp evladini kollarına alacaksın insallahKızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın