• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Benim de bu ikinci kuzum ilki 1 ay sürmüştü 😔 o kadar vitamin takviye nereye gidiyor acaba ya
Bağışıklığın düşüktür benimde aynı heran en küçük şeyde hasta oluyorum kendime çok dikkat ediyorum bu dönemde. Sende dikkat et sürekli bol besin al az az hep ye.

Eklentiler

• 52CBB33D-A0A1-4639-BC7D-613A75724ADF.jpeg
    52CBB33D-A0A1-4639-BC7D-613A75724ADF.jpeg
    60,1 KB · Görüntüleme: 51
  • 9482A7E5-4A5F-4325-AF10-2D28844A55EF.jpeg
    9482A7E5-4A5F-4325-AF10-2D28844A55EF.jpeg
    61,3 KB · Görüntüleme: 61
İkinci hamileliği olan var mı aramızda 14.haftalıyım şuan hareketleri içten hissediyorum arada kasıklarımda hafif sancılar gibi ağrılar oluyor. İlk hamileliğimde doğuma kadar sancım olmamıştı biraz korkuyorum sizlerden de öyle olan var mı?

İlk 3 ay hiç bulantım olmamıştı bu demir ilacı beni mahvetti ya 🤢

Merhaba herkese, bir süredir misafir olarak sizi takip ediyordum artık dayanamadım kayıt oldum :emir_bebek:

Linakiz Linakiz bilgilerimi tabloya girebilir misin :KK200:
Sat: 10.12.2023
Kese: 4+6
Kalp atışı: 7+6
Annenin hissettiği cinsiyet: Kız

Kızlar çok üzülerek aranızdan ayrılıyorum
Bebeği kaybetmişiz
Hepimizi tanımak çok güzeldi
Umarım tekrar bir gün yeniden anne olabilirim
Kendinize çok iyi bakın
Canımm Allahım sabır versın. Allah doğru zamanda verecektır. Bende kayıplar yaşadım. Kanamalarınmı vardı ben kacırmısım. Tum dualarım senınle. Cok uzgunum.

Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Çok üzüldüm canım umarım tekrardan sağlıklı gebeliğin olur inşallah sende kendine iyi bak

Kızlar doktorum aradı idrar sonuçlarım çıkmış enfeksiyon varmış ilaç yazdım mesaj olarak gelir dedi geçen sefer zaten ilaç kullanmıştım ama geçmemiş hala devam ediyor bol su da içiyorum ama neden böyle anlamıyorum ya ilaç kullanmak da korkutucu geliyor bebek için ama doktor yüksek kullanmamız gerekiyor dedi

Kızlar doktorum aradı idrar sonuçlarım çıkmış enfeksiyon varmış ilaç yazdım mesaj olarak gelir dedi geçen sefer zaten ilaç kullanmıştım ama geçmemiş hala devam ediyor bol su da içiyorum ama neden böyle anlamıyorum ya ilaç kullanmak da korkutucu geliyor bebek için ama doktor yüksek kullanmamız gerekiyor dedi
Enfeksiyon ilerlediğinde böbreklere zarar veriyor bundan dolayı genelde ilaca başlıyorlar

Enfeksiyonun derecesi ne bilmiyorum ama
ilaçtan çok korkuyorsanız bence doktorunuza danışın sirke kürü yada travazol gibi kremle kurutabilir misiniz diye

Benim doktorum sirkeyi bile önermedi sürekli temiz pamuklu ve bol iç çamaşırı giymemi söyledi ve asla sabunla temizleme dedi

Bebeği kaybetmişiz
Kendinize çok iyi bakın
Canim benim çok üzüldüm en kisa zamanda yeniden hamile kalıp evladini kollarına alacaksın insallah

Back