• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    242
Ada çayı tuzlu gargara ile yaptım ama zaman geçtikçe artıyor gibi canım eşim ağır grip oldu ondan geçti sanırım
Bol bol c vitanmini tüket sevmiyceksin biliyorum ama pekmez varsa kaynat içine kara biber koy soğumasını bekle ara sıra tatlı kaşığıyla ağzına at gitsin veya süt kaynatıp içine sarımsak ez süte karışmasını bekle boğazını yakar ama geçirir etkisi var cnm

Kızlar aşırı vücut ağrım burum akıntım var boğazımda acıyor pastil içsem zararlı mıdır ya ateşimde çıkmaya başladı
Ateş dışında hepsi çok fazla var kafamı kaldıramıyorum bugün doktor randevum vardı ama sadece c vitamini ve bol su dedi o kadar 😔

Kızlar birşey soracağım biraz değişik olucak ama cinsel hayatınız ne durumda ben iki buçuk aydır bebek daha ufak diye eşime hayır diyorum doktor da zaten başlarda yapmayın demişti bide sıkıntı olur felan diye korkuyorum yaparsam
Canım bizim başından beri haftada 2 3 oluyor. Önceki hamileliğimde de başından sonuna kadar olmuştu. Yani tabi siz bilirsiniz ama bence bu süreçte çok uzaklaşmamak lazım doğum sonrası için de geçerli bu. Bir kere uzaklaşınca biraz zor toplanıyor gibi geliyor bana ama tabi bu benim fikrim

Ateş dışında hepsi çok fazla var kafamı kaldıramıyorum bugün doktor randevum vardı ama sadece c vitamini ve bol su dedi o kadar 😔
Çok geçmiş olsun canım ben ballı süt zerdeçalla balı karıştırıp yedim ama o öksürüğe iyi geliyor bol bol portakal nar yedim nar çok iyi geliyor tavsiye ederim sirke limon üstüne de sıcak su içebilirsin sirke zararlı mı tam bilmiyorum ama bı kere içip denedim işe yaradı çok kötüydüm kemiklerim kırılıyor gibiydi ama ateşim yoktu öksürük vardı üşütme vardi

Canım bizim başından beri haftada 2 3 oluyor. Önceki hamileliğimde de başından sonuna kadar olmuştu. Yani tabi siz bilirsiniz ama bence bu süreçte çok uzaklaşmamak lazım doğum sonrası için de geçerli bu. Bir kere uzaklaşınca biraz zor toplanıyor gibi geliyor bana ama tabi bu benim fikrim
Bana da öyle geliyor hamile kaldigimdan beri eşim bana çok uzak davranıyor ilk başlarda bende istemiyodum ama 9 10 haftadan sonra takmaya başladım kendim teklif ettim valla kocamla kardes olasım yok 😅😅😅
Çok zorlamadikca sıkıntı yok uzaklaşmak istemiyorum ilk başlarda çok tiksiniyordum kocamdan bı kaşık suda bogasim geliyordu şimdi sürekli benimle ilgilensin istiyorum bence ilişki olmalı en azından haftada bir kez

Bana da öyle geliyor hamile kaldigimdan beri eşim bana çok uzak davranıyor ilk başlarda bende istemiyodum ama 9 10 haftadan sonra takmaya başladım kendim teklif ettim valla kocamla kardes olasım yok 😅😅😅
Çok zorlamadikca sıkıntı yok uzaklaşmak istemiyorum ilk başlarda çok tiksiniyordum kocamdan bı kaşık suda bogasim geliyordu şimdi sürekli benimle ilgilensin istiyorum bence ilişki olmalı en azından haftada bir kez
Aynen canım hamilelik ve doğum sonrası biraz çetrefilli bir süreç ama aradaki ilgiyi cinselliği kaybetmemek her iki taraf için de daha iyi oluyor. Ben eşim yaklaştığı zaman mutlu oluyorum mesela, ya da o yaklaşmasa ben yaklaşıyorum, aramızdakini kaybetmek istemiyorum

Aynen canım hamilelik ve doğum sonrası biraz çetrefilli bir süreç ama aradaki ilgiyi cinselliği kaybetmemek her iki taraf için de daha iyi oluyor. Ben eşim yaklaştığı zaman mutlu oluyorum mesela, ya da o yaklaşmasa ben yaklaşıyorum, aramızdakini kaybetmek istemiyorum
Ay ya bişey olursa kızlar bi zararı dokunur mu bilmiyorum ben eşimle de dediğiniz gibi uzaklaşmakta istemiyorum bayadırda birliktelik olmadı doktora da şimdi durduk yere sormaya utanırım 1 ay sonra randevum var bilemedim🙄🤷🏻‍♀️

Ay ya bişey olursa kızlar bi zararı dokunur mu bilmiyorum ben eşimle de dediğiniz gibi uzaklaşmakta istemiyorum bayadırda birliktelik olmadı doktora da şimdi durduk yere sormaya utanırım 1 ay sonra randevum var bilemedim🙄🤷🏻‍♀️
Doktor konturole gittiğinde bebekte sıkıntı görmediği sürece yasaklamaz canım birbirinizden uzaklasmayin boşuna araya duvar örmüş gibi oluyorsun bir anda

Artık uzaklaşınca takıyorum hamilelikten galiba ilişki olmasa bile ilgiye çok muhtacım bu aralar 😅

Bence bı sorun olmaz bu zamana kadar lekelenme fln olmadıysa hepimiz 12. Haftalara yakınız bı şey olmaz bence çok zorlamadan olabilir bence

Canım düşük tehlikesi falan olmadığı sürece yasaklamıyorlar. Hiç bir şey olmaz canım ben önceki hamileliğimde son haftaya kadar ilişkiye girdik, normal doğum istiyordum. Çok şükür bir bir sıkıntı olmadı. Bunda da başından itibaren cinsel ilişki oldu 10. Haftamdayım ben

Benim koca kıçımdan ayrılmıyor hamile değilken de çok düşkündü hala öyle ama kovalamaca oynuyoruz şuan evde ben istemediğim için 😁

Canım çok geçmiş olsun. Karabiberli bal, ye aksam yatmadan ılık ballı karabiberli süt iç. Suyu çok iç idrarla çok şeyleri atıyoruz vücuttan limonlu ballı ılık su iç. Ben de çok fena hasta olmustum boyle atlattim. Ben calisiyorum allahtan sen evdeydin diye hatırlıyorum. O yüzden yat yuvarlan cok şanslısın

Benim koca kıçımdan ayrılmıyor hamile değilken de çok düşkündü hala öyle ama kovalamaca oynuyoruz şuan evde ben istemediğim için 😁
Benimki de aşırı düşkün ayıptır söylemesi hergun olmasını isterdi gebeligim de biraz zor oldu bir yıl bekledik onun için benden çok korkuyo o

Back