İnşallahEvet ya doğumdan sonra düzene gireriz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahEvet ya doğumdan sonra düzene gireriz inşallah
bu arada benim de 2.hamileliğim bu. ve dediğiniz gibi benim doktorum da hem açıklamıştı hemde aldırır mısın sorusunu sormuştu sizin gibi konuşmalar geçmişti okuyunca hatırladım bu gebelik ilkine göre daha farklı unutkanlık tavan yapıyor ayrıca mide bulantıları yorgunluk sersem gibiyim inanın :) ben de bulamasaydım detaylıda bakarız diye düşünüyodum yine de içim rahatladı teşekkür ederimCanım benim ilk cocugumda doktor dediki 2li tarama vaktin geldi ister misin dedi bende açıklamasını istedim güzelce açıkladı sana şunu diyim dedi eğer ki çocuk down sendromlu olsa biseyi olsa aldıracak misin dedi. Hayır tabiki de dedim o zaman tamam yapmayalım. Detayliya girersin dedi oylede yaptık. Şimdi 2. Hamileyim devlette yer bulmak imkansız bulursa yaptırırım bulamazsamda çok önemli bişey değil. Detaylı benim açımdan daha iyi
Merhaba aynı durumu bende yaşadım randevum bu perşembe olacak geçen hafta kese göründü bebek görünmedi ondan bişey demedi haftaya gel dedi sizde göründü mü acabaCanım aynı şey benimde başıma geldi ve bir hafta sonra tekrar çağırdı kalp atışı için bu sefer gördük bebişi merak etme daha çok küçük sadece bende cuma günü gördüm daha benimde 6 haftalıkken fotosu aynı seninki gibiydi
Evet olabilir herşey bebisler içinYa hem hormonlar bide folik asit gerçekten besliyor
Sizlerde son durum ne oldu acabadoktor şöyle soledi yolk sacin boyutuna baktigimda bebeginde gorunmus olmasi lazimdi. Yolk sac buyumus ama bebek yok yani ole anlatti. Umutsuz konustu. Haftaya son kez bakcak bakalim insallah bir umut..
1 Şubatta kürtaj oldum malesefSizlerde son durum ne oldu acaba
Göründü çok şükür 7+1 de bebişi gördüm çok şükür ondan önce sadece hep kese gözüküyorduMerhaba aynı durumu bende yaşadım randevum bu perşembe olacak geçen hafta kese göründü bebek görünmedi ondan bişey demedi haftaya gel dedi sizde göründü mü acaba
Kalp atısına ne zaman gitmiştinGöründü çok şükür 7+1 de bebişi gördüm çok şükür ondan önce sadece hep kese gözüküyordu
Doğumdan sonraki düşüncene katılıyorum tabi bebişten gözüm görmez koca falan benim de bakalım doktorum ne diyecek ilişki konusunda ona göre ilerlerim sebest derse bile dikkatli olarak olur riske atamam zor buldum çünküYa şimdi karnım iyice şişene kadar doktorum izin verirse yaparım diyorum çünkü önceki hamileliğimde karnım şişken çocuğa haksızlık gibi geliyordu kendimi kötü hissediyordum yapmıyordum şimdi karnım şiş değilken olur yani bide doğumdan sonra da kocalara pek bakacağımızı düşünmüyorum ben
BIz 2 günde bir cinsel iliṣkiye giriyoruz. Hiç sorun olmuyorKızlar birşey soracağım biraz değişik olucak ama cinsel hayatınız ne durumda ben iki buçuk aydır bebek daha ufak diye eşime hayır diyorum doktor da zaten başlarda yapmayın demişti bide sıkıntı olur felan diye korkuyorum yaparsam
7+1 de hem kalp atışını hem bebeği gördüm ben 9 şubatta gitmiştim şimdi yarın 10+5 olucak yarın sabah 9 da randevum var bakalım ne durumdayızKalp atısına ne zaman gitmiştin
Aynen canım bende öyle karnım iyice şekil alana kadar yaparım ondan sonra zaten asla dokundurtmam ya bide bende bi refleks gelişti kim karnıma yada bana dokunmaya kalksa karnımı ellerimle siper yapıyorum eşim bazen diyor zarar vermemden mi korkuyorsun diye ama onla alakası yok hani herkese karşı böyle istemsizce yapıyorumDoğumdan sonraki düşüncene katılıyorum tabi bebişten gözüm görmez koca falan benim de bakalım doktorum ne diyecek ilişki konusunda ona göre ilerlerim sebest derse bile dikkatli olarak olur riske atamam zor buldum çünkü
Ne kadarlıktı senin bebekK
BIz 2 günde bir cinsel iliṣkiye giriyoruz. Hiç sorun olmuyor
Pastil zararlı olabilir belki tuzlu gargara yapsan kuzum boğazındaki bakteriler gider rahatlatabilir ağrı ve ateş içinde sadece parola izin veriliyorKızlar aşırı vücut ağrım burum akıntım var boğazımda acıyor pastil içsem zararlı mıdır ya ateşimde çıkmaya başladı
Kız peki bebeğe yararını biliyormuydun gerçi burda nasıl anlatılır ki ilişki sırasındaki sıvınin bebeğe etkisi var iyi yönden bu yüzden doktorun yasaklamadigi sürece sıkıntı yapmaValla bebek haberini aldıgımızdan beri bizde de tık olmadı doktor risk yok demişti ama biz korktuk yapasımız gelmedi garip olduk
Ada çayı tuzlu gargara ile yaptım ama zaman geçtikçe artıyor gibi canım eşim ağır grip oldu ondan geçti sanırımPastil zararlı olabilir belki tuzlu gargara yapsan kuzum boğazındaki bakteriler gider rahatlatabilir ağrı ve ateş içinde sadece parola izin veriliyor
Esim de ben de bu konuda baya pimpirikliyiz dogumdan sonraya kadar beklemeceKızlar birşey soracağım biraz değişik olucak ama cinsel hayatınız ne durumda ben iki buçuk aydır bebek daha ufak diye eşime hayır diyorum doktor da zaten başlarda yapmayın demişti bide sıkıntı olur felan diye korkuyorum yaparsam
Aynı bizde de öyle vallaBizimde hiç yok öğrendiğimizden beri eşim çok korkuyor ben teklif ediyorum ama hala tedirgin benimki biraz fazla pimpirikli