2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Canık aybı durum bende var, her gittiğimizde absorbe edecek diyor doktor hala orada ama ikinci kese. Bunun için tarama testi için doktor ne dedi peki?
Ay benımde karnım cok cıktı dogru soyluyorsun aslında literaturde şuan hala ıkız gebelık

Buda güzel kullanışlı gerçi ben oğlan varken nasıl kullanicam bilmiyorum bensiz yapamıyor illaki uyurken bir yeri bana deyicek yoksa yargara kopuyor uykuda doğduğundan beri böyle hiç uzaklaşmak istemiyor bu doğunca nasıl olucak bilmiyorum

Bebeğim benim kaynanamın ilk torununu ben doğurdum bennn benim gibi bir gelin bana bile dedi ki bebeğin çeyizini anneannesi yapar beşiğini anneannesi alır bende ne yaptım gittim mağazada beğendim bebek odası kocamı çağırdım gel bakalım bunu al direk kasada bekledim onu kadın bi kavga gürültü anneme beşik olmasına rağmen beşik aldırdı annem bırak lanet olsun dedi aldı bir sürü şey ördü aldı kaynanam ne aldı dersin ' kermesten 50 kuruşa defolu mama önlüğü bi tane peluş battaniye' ama ne oldu fitil fitil getirdim burunlarindan kan içtiler kızılcık şerbeti kustular resmen . Ama heryerde herkese bana beddua etmiş o çocukta gebersin kendide gebersin argo şekilde söylemiş ben kibarını söylüyorum şeyinde kısılsın doğmasın o bebek demiş şimdi inkar ediyor demedim öyle bişey diye çocuk doğduktan sonra pipisini yiycekti az kalsın ama şimdi benden çok üstüne düşüyor

Bende asiri uyku hali var bulantim da vardi biraz prilamdr kullaniyordum 4 gundur ama kullanmayacagim cunku bulanti olmayinca da bebege mi bisey oldu acaba dedim
Bende aynı durumdayım bir kere sabah akşam kullandım. 4 gündür bulantı yok. Gece uyuyamıyorum bi şey mi oldu diye bende daha içmeyeceğim herhalde. Yarın kontrole gidicem

Kızlar bu nipt testi hakkında fikriniz nedir eşim gereksiz gördü
Genetik anomalilerin tespit edilmesini sağlayan bir test canım. Bebeğin kanı 10. Haftadan sonra anne kanına karışıyor. Anneden kan alıp bebeğin genetiğini ayrıştırıp hamilelikte ikili üçlü test olarak nitelendirilen bozuklukların ve daha fazlasının orantısal değil %99 kesin bir sonuçla gösteriyor. Annenin gebelik öyküsüne, ailedeki çeşitli genetik bozuklukların varlığı ya sa yaş gibi sebeplerle test öneriliyor. Doktoruna sorman senin sürecin içinde yaptırmak konusunda doktorunun fikrini almak daha sağlıklı bir karar almanıza yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…