2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Biz bugün tam 10+0 olduk. Bir an önce verelim ve sonuç gelsin istiyorum. Ama muhtemelen ben de pazartesi günü falan giderim kan vermeye. ☺️
Bilmiyorum çok mu evham yapıyoruz bir taraftan da. Benim yaşım 35 diye yaptıralım istedik. Dilerim sonuçlarımız sorunsuz çıkar. 🙏🏻☺️
Benim yaşım mayısta 39 olacak. 🙁 yaştan dolayı ben de gerginim. Hayırlısıyla iyi sonuçlar alacağız. Haberleşiriz 🙏❤️

Ya rahim o keseyi absorbe edecek ufalıp kaybolacak ya da bebek o boş keseyi tabiri caizse yiyecek öyle kaybolacak. Dışarıdan bir müdahale olmayacak, bekleyeceğiz. Doktorumun dediğine göre bebeğe bir zararı yokmuş o yüzden pek sorun etmiyorum sadece karnım erkenden çıkmaya başladı 😅 Her ne kadar tek bebek olsa da ikiz gebelik devam ediyor anlayacağın yavrum 🙂
canım merhaba, boş kese dediğin bebeğin olduğu keseden farklı değil mi? yani bebek atıyorum sağda diğeri solda..? bende de var öyle bir şey ama doktor kist dedi. bebek büyüdükçe duruma bakarız ama bi sorun olacağını düşünmüyorum falan demişti o yüzden sordum benzer mi yoksa farklı şeyler mi acaba..

Mide bulantısı için prilam kullananlar var mı doktor bana gece iki tane iciceksin dedi ama ben bugün başımı kaldiramadim sersem gibiyim böyle olan var mı aranızda

Hadi bakalııım inşallah güzel çıkacak 😍 bak nerelerden nereye geldik ♥️
Şükürler olsun Rabbime sağlıklı doğumla neticelendirmeyi nasip etsin sürecimizi ♥️
Ay canımsın ben de güzel bir hamile yastığı arıyordum. Çok teşekkür ederim ♥️

Mide bulantısı için prilam kullananlar var mı doktor bana gece iki tane iciceksin dedi ama ben bugün başımı kaldiramadim sersem gibiyim böyle olan var mı aranızda
Bennnn. O yuzden biraktim kullanmayi asiri uyku yapiyordu ve bulantim gecince bebege mi bisey oldu acaba belirtiler mi gecti diye panikledim

O değilde mendil al onda cinsiyet fark etmez göğüs pedinide al doğumdan sonra emzirdikten sonra koyarsın
Canım onlardan bende bolca var diğer çocuktan hiç kullanılmadık hepsi tertemiz paketli annemlerde şuan hepsi eşyalar bakalım cinsiyet belli olsun ondan sonra yavaş yavaş odasını toparlıcam eşyaları getiricem eve eksiğim yok çok şükür sadece kız olursa benim kıyafetler biraz erkek renkleri onları değiştirebilirim sadece ek olarak alışveriş

Benimde sertleşmeye başladı artık alt karnım ama sabahları hiç yok ya 😂 9 martta hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum 🥰
8500A58F-6EB3-4FAA-8D15-B89CAB99012C.jpeg

Hadi inşallah canım benim sağlıkla müjdeli haberler alalım inşallah :KK200: :dua:
Doktorum erken de olsa yaptı randevu zor buldum demiştim. Benim için önemi yok tanı testi değil hiçbir annede çocuğunu aldırmıyor o yüzden bi manası da yok yapılmasının dedi. O yüzden içim rahat Rabbim sağlıklı eylesin bebeklerimizi❤️

Kız bu 2. Linkteki hamile yastıgını alan herkes bin pişman bi seni gördüm oneren. Ben de şu ikili olanlardan almıstım cırtlı hem az yer kaplıyo hemde rahat ettiriyo

Canım onlardan bende bolca var diğer çocuktan hiç kullanılmadık hepsi tertemiz paketli annemlerde şuan hepsi eşyalar bakalım cinsiyet belli olsun ondan sonra yavaş yavaş odasını toparlıcam eşyaları getiricem eve eksiğim yok çok şükür sadece kız olursa benim kıyafetler biraz erkek renkleri onları değiştirebilirim sadece ek olarak alışveriş
Aynen cinsiyeti kız olursa bende kıyafet Alicam dier herşeyin var

Kız bu 2. Linkteki hamile yastıgını alan herkes bin pişman bi seni gördüm oneren. Ben de şu ikili olanlardan almıstım cırtlı hem az yer kaplıyo hemde rahat ettiriyo
Bana iyi geldi demekki kişiden kişiye değişiyor 🤣🤣🤣

Kız bak ben de bunu almıştım. Heryere yanımda götürebiliyordum 🙈 işim bitince de kaldırdım gitti. Cırt cırtlı ayrı ayrı da kullanılıyo ayar da yapılıyo. Emzirme yastıgı olarak ta kullanılıyo da benim bebeiş malum cennet kuşu oldu. O kısmını deneyimleyemedim
IMG_1210.png
IMG_1209.png

X