2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
O kadar kötülük bencillik yaptıktan sonra da sevmesin gerek yok ya bizim ailelerimizin ne suçu var da herşeyi üstleniyorlar

O kadar kötülük bencillik yaptıktan sonra da sevmesin gerek yok ya bizim ailelerimizin ne suçu var da herşeyi üstleniyorlar
Nie ustelenmesin bizim kileri enayi yerine koyuyorlar sonuçta kızın anası mecbur alicak gözüyle bakılıyor resmen

Nie ustelenmesin bizim kileri enayi yerine koyuyorlar sonuçta kızın anası mecbur alicak gözüyle bakılıyor resmen
Onu demiyorum canım yani benim kendi annemin babamın ne suçu var da tüm yükü üstlenecekler bu işler öyle olmuyor kayınvalide kayınpeder de gerekeni yapacak tek tarafla olmuyor o işler kimse kusura bakmasın doğduktan sonra da ona göre muamele görürler

Herşey karşılıklı dir cnm ama.bu şekilde olması çok saçma bir taraf testek çıkıp elimden geleni yapıyorsa dier tarafta aynı şekilde yapması gerek ama yapmiyan yapmıyor malesef

Bende aynı durumdayım bir kere sabah akşam kullandım. 4 gündür bulantı yok. Gece uyuyamıyorum bi şey mi oldu diye bende daha içmeyeceğim herhalde. Yarın kontrole gidicem
Bulanti olunca insan en azinsan demekki bebegim saglikli diyor yoksa hep tedirginim bir sey oldu da belirti vermedi mi diye

Arkadaşlar lütfen cevap verir misiniz bir şey sormak istiyorum regl 6 7 gün kala aşırı uyku halsizlik ve mide bulantısı yaşadınız mı çatlatma iğnesi oldum ben test için beklemedeyim ama bugün uyu uyan uyu uyan ve iştahım iğne vurulduğumda çok açıldı suan yok ve midem bulanıyor ve çok uykum var tüm gün uyumama rağmen erken belirti
Olur mu ya sevgili anneler cevaplarsanız sevinirim

Uyku halsizlik mide bulantısı olabilir cnm sabah ilk idrarinla test yap derim beli güzel sonuç alırsın bende şuan aşırı halsizlik uyku isteği okadar çok varki evde çocuk olunca birde çalışınca uyuyamıyorum malesef

Benim reglime 4-5 gün kala baş dönmem başlamıştı sürekli baygın gibiydim mide bulantısı bende 5-6 hafta arası başladı

Benim reglime 4-5 gün kala baş dönmem başlamıştı sürekli baygın gibiydim mide bulantısı bende 5-6 hafta arası başladı
Çok erken başladı sanki elim ayağım titriyor tam baş dönmesş değil tarif edebilir miyim bilmiyorum sanki adım atınca beynim titriyor gibi ve uyku halsizlik dudaklarım çatladı bi üşüme geldi uyumuşum üstüm örtülü bu sefer çok sıcaklarının için uyandım çok tuhaf nişey ya bu

Ay inşallah ama bir kaç gün daha bekleyeceğim d vitamini kullanıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…