- 19 Ocak 2024
- 116
- 149
- 39
Benim yaşım mayısta 39 olacak.Biz bugün tam 10+0 olduk. Bir an önce verelim ve sonuç gelsin istiyorum. Ama muhtemelen ben de pazartesi günü falan giderim kan vermeye.
Bilmiyorum çok mu evham yapıyoruz bir taraftan da. Benim yaşım 35 diye yaptıralım istedik. Dilerim sonuçlarımız sorunsuz çıkar.
canım merhaba, boş kese dediğin bebeğin olduğu keseden farklı değil mi? yani bebek atıyorum sağda diğeri solda..? bende de var öyle bir şey ama doktor kist dedi. bebek büyüdükçe duruma bakarız ama bi sorun olacağını düşünmüyorum falan demişti o yüzden sordum benzer mi yoksa farklı şeyler mi acaba..Ya rahim o keseyi absorbe edecek ufalıp kaybolacak ya da bebek o boş keseyi tabiri caizse yiyecek öyle kaybolacak. Dışarıdan bir müdahale olmayacak, bekleyeceğiz. Doktorumun dediğine göre bebeğe bir zararı yokmuş o yüzden pek sorun etmiyorum sadece karnım erkenden çıkmaya başladıHer ne kadar tek bebek olsa da ikiz gebelik devam ediyor anlayacağın yavrum
Hiç sorma ya resmen kafayı yedi hormonlarBenim zaten vardı tek tükcoştu resmen hayret ediyorum
ben yaptırdım kızlar taramayı inşallah güzel sonuçlar çıkarÖnümüzdeki cuma 8 martta kuşum.Heyecan ve endişe ile bekliyorum inşallah güzel çıkar sonuç
Hadi inşallah canım benim sağlıkla müjdeli haberler alalım inşallahben yaptırdım kızlar taramayı inşallah güzel sonuçlar çıkar
Şükürler olsun Rabbime sağlıklı doğumla neticelendirmeyi nasip etsin sürecimiziHadi bakalııım inşallah güzel çıkacakbak nerelerden nereye geldik
Ay canımsın ben de güzel bir hamile yastığı arıyordum. Çok teşekkür ederimmordesign Ãift Taraflı Emzirme YastıÄı /bebek Destek Minderi, Hamile YastıÄı, Pamuklu KumaÅ, Stars, Antrasit Fiyatı, Yorumları - Trendyol emzirme yastığı al kendine
Birde Kinderhug 5 Farklı Bölge Destekli Hamile YastıÄı, Astarlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bundan al kendine yatarken ve emziriken çok rahat edersin hamile yastığı okadar iyi oluyor ki anlatamam sana
Bennnn. O yuzden biraktim kullanmayi asiri uyku yapiyordu ve bulantim gecince bebege mi bisey oldu acaba belirtiler mi gecti diye panikledimMide bulantısı için prilam kullananlar var mı doktor bana gece iki tane iciceksin dedi ama ben bugün başımı kaldiramadim sersem gibiyim böyle olan var mı aranızda
Canım onlardan bende bolca var diğer çocuktan hiç kullanılmadık hepsi tertemiz paketli annemlerde şuan hepsi eşyalar bakalım cinsiyet belli olsun ondan sonra yavaş yavaş odasını toparlıcam eşyaları getiricem eve eksiğim yok çok şükür sadece kız olursa benim kıyafetler biraz erkek renkleri onları değiştirebilirim sadece ek olarak alışverişO değilde mendil al onda cinsiyet fark etmez göğüs pedinide al doğumdan sonra emzirdikten sonra koyarsın
Benimde sertleşmeye başladı artık alt karnım ama sabahları hiç yok ya9 martta hayırlı haberlerini bekliyorum kuzum
Cinsiyet tahmini yapabilen var mı biraz yeniyim yükleyebildimmi bilmiyorum
Doktorum erken de olsa yaptı randevu zor buldum demiştim. Benim için önemi yok tanı testi değil hiçbir annede çocuğunu aldırmıyor o yüzden bi manası da yok yapılmasının dedi. O yüzden içim rahat Rabbim sağlıklı eylesin bebeklerimiziHadi inşallah canım benim sağlıkla müjdeli haberler alalım inşallah
Kız bu 2. Linkteki hamile yastıgını alan herkes bin pişman bi seni gördüm oneren. Ben de şu ikili olanlardan almıstım cırtlı hem az yer kaplıyo hemde rahat ettiriyomordesign Ãift Taraflı Emzirme YastıÄı /bebek Destek Minderi, Hamile YastıÄı, Pamuklu KumaÅ, Stars, Antrasit Fiyatı, Yorumları - Trendyol emzirme yastığı al kendine
Birde Kinderhug 5 Farklı Bölge Destekli Hamile YastıÄı, Astarlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bundan al kendine yatarken ve emziriken çok rahat edersin hamile yastığı okadar iyi oluyor ki anlatamam sana
hahahahaKızlar peki kaynanamın eşime beşiği aneanne alır hiç almaya niyetleri yokmu diye fitlemesine kaç puan
Evet canım aynen ben bu tüp bebek serüvenine ne zaman girsem göğüs ucunun kenarlarında uzun uzun kıllar çıkıyorKızlar göğsünde kıl çıkan varmı hormon nereye vurucagini şaşırdı göğsümde ve cenemde kıl çıktı resmen
Birşey değil kuzumŞükürler olsun Rabbime sağlıklı doğumla neticelendirmeyi nasip etsin sürecimizi
Ay canımsın ben de güzel bir hamile yastığı arıyordum. Çok teşekkür ederim
Aynen cinsiyeti kız olursa bende kıyafet Alicam dier herşeyin varCanım onlardan bende bolca var diğer çocuktan hiç kullanılmadık hepsi tertemiz paketli annemlerde şuan hepsi eşyalar bakalım cinsiyet belli olsun ondan sonra yavaş yavaş odasını toparlıcam eşyaları getiricem eve eksiğim yok çok şükür sadece kız olursa benim kıyafetler biraz erkek renkleri onları değiştirebilirim sadece ek olarak alışveriş
Bana iyi geldi demekki kişiden kişiye değişiyorKız bu 2. Linkteki hamile yastıgını alan herkes bin pişman bi seni gördüm oneren. Ben de şu ikili olanlardan almıstım cırtlı hem az yer kaplıyo hemde rahat ettiriyo
Hormonlarimiz sağolsun bende hep sol göğsümde çıkıyor sağda hiç bir şey yokEvet canım aynen ben bu tüp bebek serüvenine ne zaman girsem göğüs ucunun kenarlarında uzun uzun kıllar çıkıyor