2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim yaşım mayısta 39 olacak. yaştan dolayı ben de gerginim. Hayırlısıyla iyi sonuçlar alacağız. Haberleşiriz

canım merhaba, boş kese dediğin bebeğin olduğu keseden farklı değil mi? yani bebek atıyorum sağda diğeri solda..? bende de var öyle bir şey ama doktor kist dedi. bebek büyüdükçe duruma bakarız ama bi sorun olacağını düşünmüyorum falan demişti o yüzden sordum benzer mi yoksa farklı şeyler mi acaba..

Mide bulantısı için prilam kullananlar var mı doktor bana gece iki tane iciceksin dedi ama ben bugün başımı kaldiramadim sersem gibiyim böyle olan var mı aranızda

Hadi bakalııım inşallah güzel çıkacak bak nerelerden nereye geldik
Şükürler olsun Rabbime sağlıklı doğumla neticelendirmeyi nasip etsin sürecimizi
Ay canımsın ben de güzel bir hamile yastığı arıyordum. Çok teşekkür ederim

Mide bulantısı için prilam kullananlar var mı doktor bana gece iki tane iciceksin dedi ama ben bugün başımı kaldiramadim sersem gibiyim böyle olan var mı aranızda
Bennnn. O yuzden biraktim kullanmayi asiri uyku yapiyordu ve bulantim gecince bebege mi bisey oldu acaba belirtiler mi gecti diye panikledim

O değilde mendil al onda cinsiyet fark etmez göğüs pedinide al doğumdan sonra emzirdikten sonra koyarsın
Canım onlardan bende bolca var diğer çocuktan hiç kullanılmadık hepsi tertemiz paketli annemlerde şuan hepsi eşyalar bakalım cinsiyet belli olsun ondan sonra yavaş yavaş odasını toparlıcam eşyaları getiricem eve eksiğim yok çok şükür sadece kız olursa benim kıyafetler biraz erkek renkleri onları değiştirebilirim sadece ek olarak alışveriş

Hadi inşallah canım benim sağlıkla müjdeli haberler alalım inşallah
Doktorum erken de olsa yaptı randevu zor buldum demiştim. Benim için önemi yok tanı testi değil hiçbir annede çocuğunu aldırmıyor o yüzden bi manası da yok yapılmasının dedi. O yüzden içim rahat Rabbim sağlıklı eylesin bebeklerimizi

Kız bu 2. Linkteki hamile yastıgını alan herkes bin pişman bi seni gördüm oneren. Ben de şu ikili olanlardan almıstım cırtlı hem az yer kaplıyo hemde rahat ettiriyo

Aynen cinsiyeti kız olursa bende kıyafet Alicam dier herşeyin var

Kız bu 2. Linkteki hamile yastıgını alan herkes bin pişman bi seni gördüm oneren. Ben de şu ikili olanlardan almıstım cırtlı hem az yer kaplıyo hemde rahat ettiriyo
Bana iyi geldi demekki kişiden kişiye değişiyor

Kız bak ben de bunu almıştım. Heryere yanımda götürebiliyordum işim bitince de kaldırdım gitti. Cırt cırtlı ayrı ayrı da kullanılıyo ayar da yapılıyo. Emzirme yastıgı olarak ta kullanılıyo da benim bebeiş malum cennet kuşu oldu. O kısmını deneyimleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…