2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ay merak eder insan ben olsam gizli gizli kesin öğrenmiştim
ya benim önceki hamileliğim biraz problemliydi, o yüzden sağlıklı olması benim için yeterli :)) Elbette merak ediyorum ama bu sefer bu heyecanı da yaşamak istiyorum o yüzden öğrenmeye çalışmadım :)

Boş kesenin akıbeti ne olacakmış kuşum?

Boş kesenin akıbeti ne olacakmış kuşum?
Ya rahim o keseyi absorbe edecek ufalıp kaybolacak ya da bebek o boş keseyi tabiri caizse yiyecek öyle kaybolacak. Dışarıdan bir müdahale olmayacak, bekleyeceğiz. Doktorumun dediğine göre bebeğe bir zararı yokmuş o yüzden pek sorun etmiyorum sadece karnım erkenden çıkmaya başladı Her ne kadar tek bebek olsa da ikiz gebelik devam ediyor anlayacağın yavrum

Oy yesinler senin karnını ya maşallah sana ve bebişkona Güzel olacak her şey canım benim hayırlısıyla şu 12. haftayı da sağlıkla atlatalım inşallah güzel olacak her şey

Ben daha şimdiden sabırsızlanıyorum görmek için bambamı Allah onları korusun, bize bağışlasın anlıyorum seni Haber vereceğim muhakkak
mordesign Ãift Taraflı Emzirme YastıÄı /bebek Destek Minderi, Hamile YastıÄı, Pamuklu KumaÅ, Stars, Antrasit Fiyatı, Yorumları - Trendyol emzirme yastığı al kendine
Birde Kinderhug 5 Farklı Bölge Destekli Hamile YastıÄı, Astarlı Fiyatı, Yorumları - Trendyol bundan al kendine yatarken ve emziriken çok rahat edersin hamile yastığı okadar iyi oluyor ki anlatamam sana

Kızlar göğsünde kıl çıkan varmı hormon nereye vurucagini şaşırdı göğsümde ve cenemde kıl çıktı resmen

Doktorum vajinal kaşıntı ve yanma için travazol kullanmami söyledi kullananınız oldu mu? Çok iyi bir krem onceden kullaniyordum ama gebelikte tereddut ettim. Sirkeli su tahris eder dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…