- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
ya benim önceki hamileliğim biraz problemliydi, o yüzden sağlıklı olması benim için yeterli :)) Elbette merak ediyorum ama bu sefer bu heyecanı da yaşamak istiyorum o yüzden öğrenmeye çalışmadım :)Ay merak eder insan ben olsam gizli gizli kesin öğrenmiştim
Boş kesenin akıbeti ne olacakmış kuşum?AmiiinBen kontrol sonrası yazmayı unuttum Bizim bıdık da büyümüş bu arada ama boş keseden dolayı ikili tarama testi yapmadı doktorum. Sonuçları bozarmış diye ama sağolsun ultrasondan baktı, ense kalınlığı normalmiş Allah'ıma çok şükürler olsun. Yine 2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım, belki cinsiyetini öğreniriz 6 hafta sonra da 4 lü tarama yapacak. Yine bekleyişler başladı
Ya rahim o keseyi absorbe edecek ufalıp kaybolacak ya da bebek o boş keseyi tabiri caizse yiyecek öyle kaybolacak. Dışarıdan bir müdahale olmayacak, bekleyeceğiz. Doktorumun dediğine göre bebeğe bir zararı yokmuş o yüzden pek sorun etmiyorum sadece karnım erkenden çıkmaya başladıBoş kesenin akıbeti ne olacakmış kuşum?
Yaa muhteşeeeeem bende salı günü gideceğim doktora o zaman 10+5 olucak inşallah bende görürüm çok da özledim miniğimiAy kızlar ben bugün hareketini gördüm çok tatlıydı
Oy yesinler senin karnını ya maşallah sana ve bebişkonaYa rahim o keseyi absorbe edecek ufalıp kaybolacak ya da bebek o boş keseyi tabiri caizse yiyecek öyle kaybolacak. Dışarıdan bir müdahale olmayacak, bekleyeceğiz. Doktorumun dediğine göre bebeğe bir zararı yokmuş o yüzden pek sorun etmiyorum sadece karnım erkenden çıkmaya başladıHer ne kadar tek bebek olsa da ikiz gebelik devam ediyor anlayacağın yavrum
YaaaOy yesinler senin karnını ya maşallah sana ve bebişkonaGüzel olacak her şey canım benim hayırlısıyla şu 12. haftayı da sağlıkla atlatalım inşallah güzel olacak her şey
Önümüzdeki cuma 8 martta kuşum.Yaaaİnşallah bitanem senin ikili tarama falan ne zaman bu arada
Hormon kardan kız benim cenemde kıl çıkmış altı tane resmen sim siyah alıyorum ben uzuyordaO ne ki tertemiz olan yüzüm şuan mayın tarlası gibiama hormonlardan kaynaklı da olabilir diyorum ben
Ben de 10+5 de gördüm hareketini hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorumYaa muhteşeeeeem bende salı günü gideceğim doktora o zaman 10+5 olucak inşallah bende görürüm çok da özledim miniğimi
O değilde mendil al onda cinsiyet fark etmez göğüs pedinide al doğumdan sonra emzirdikten sonra koyarsınKeşke cinsiyetlerini biliyor olsaydık ya ona göre alırdık tüh
Banada haber ver bende dayanamadım doktor 20 sinde gel dedi ben 14 randevu aldımÖnümüzdeki cuma 8 martta kuşum.Heyecan ve endişe ile bekliyorum inşallah güzel çıkar sonuç
Ben daha şimdiden sabırsızlanıyorum görmek için bambamı Allah onları korusun, bize bağışlasın anlıyorum seniBanada haber ver bende dayanamadım doktor 20 sinde gel dedi ben 14 randevu aldım
Olabilir canımO ne ki tertemiz olan yüzüm şuan mayın tarlası gibiama hormonlardan kaynaklı da olabilir diyorum ben
O zaman seninde kızın olacakO ne ki tertemiz olan yüzüm şuan mayın tarlası gibiama hormonlardan kaynaklı da olabilir diyorum ben
Hadi bakalııım inşallah güzel çıkacakÖnümüzdeki cuma 8 martta kuşum.Heyecan ve endişe ile bekliyorum inşallah güzel çıkar sonuç
mordesign Ãift Taraflı Emzirme YastıÄı /bebek Destek Minderi, Hamile YastıÄı, Pamuklu KumaÅ, Stars, Antrasit Fiyatı, Yorumları - Trendyol emzirme yastığı al kendineBen daha şimdiden sabırsızlanıyorum görmek için bambamı Allah onları korusun, bize bağışlasın anlıyorum seniHaber vereceğim muhakkak
Benim zaten vardı tek tükKızlar göğsünde kıl çıkan varmı hormon nereye vurucagini şaşırdı göğsümde ve cenemde kıl çıktı resmen