2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç verdi acil doktoru başka kullanan oldu mu tek dozlukmuş suda eritme

Canım elinde broşür falan varsa bana özelden atabilir misin? Ya da testi yaptırdığın şirketin ismini falan. Ciddi bir fark bu. Bu durumda Antalya’da yaptırmak isterim.
Merhaba canım. Ben Antalya’da kan aldırdım, Ankara’da yapıldı test. Yurtdışındaki cihazla aynı cihaz olduğu için aynı test dediler. 80’e yakın delesyona bakıldı. Genoks şirketin ismi. Biz pazartesi kan verdik, perşembe sonucu geldi. 3 veya 5 günde sonuç verebiliyoruz diyorlar. Seninkiyle aynı kapsam mıdır bilmiyorum ama bi bakabilirsin istersen. 9.500 TL ücreti

Selam canım. Ben kız annesiymişim dün gen testinden öğrendim ve yüzüm ergenlikteki gibi sivilce dolu çevremdekiler bilmiyordu hamileliği, sana bi güzellik geldi diyorlar ama sivilcelerimle baş edemiyorum Tonikler, peelingler olmadı yani. Demek ki doğruymuş

Yaaa hayırlı olsun canım çok sevindimm. Bende de yuzumde omuzlarimda cok sicilce cikti normalde olmazdi insallah benimki de kızdır

Canım teşekkür ederim cevap için. biz burada yaptırmaya karar verdik çünkü türkiyeye gelip dönme maliyeti bizim için bir fark yaratmayacak. Hatta doktorumla tekrar konuştum kan verebilirsin istediğinde dedi. Ben de bugün gidip kan vereceğim. Veragene adında babadan da sürüntü alınarak yapılan bir test yaptıracağız. Bir an önce cinsiyeti de öğrenmek istiyorum. Senin de kızın oluyormuş tebrik ederim. Sağlıkla büyüsün dilerim

Kızlar günaydın. Bulantılarım için doktoruma mesaj attım z.fer 8 mg kullanabilirsin yazmış ama prospektüsünü okuduğumda hamileliğin ilk 3 ayında kullanmayın yazıyor. Doktoruma da güveniyorum aslında ama arada kaldım kullanıp kullanmamakta.

Bunu bana şu an gittiğim değilde başka bir doktor yazmıştı, çok etkili bir bulantı hapıymış ve ağır tedaviler sonrasında kullanıma uygunmuş. Bende kullanılmamalı ilk 3 ay yazıyor demiştim, prilam kullan o zaman demişti ama bana pek güven vermedi o ilaç. Zaten o dra gitmedim bir daha :))

Evet bugün 1 Mart böylece Şubat ayida bitti dört senede bir gelen 29 gunde sona erdi birşeyi çok merak ediyorum Şubat 29 da dogamlar her sene doğum gününü nasıl kutluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…