2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın kızlar babamız 3 gündür hastaydı tam iyileşti derken bugün de bebeğim öksürüreek uyandı ilk defa olıyor yaşayan varmı daha önce grip nezle bebeğinde
Biz yaşamadık ama yapabilecek çok şey yok burnunu temiz tutmalısın banyoda buhar banyosu yapabilirsiniz

Günaydın kızlar babamız 3 gündür hastaydı tam iyileşti derken bugün de bebeğim öksürüreek uyandı ilk defa olıyor yaşayan varmı daha önce grip nezle bebeğinde
Götürün hemen doktora. Hala geçmedi bizde. Ben bulaştırdım. Ateş yoktu. Ciğere inmemiş, koruma amaçlı antibiyotik kullanalım, burun temizle dedi. Günde 1- 2 ye düştü 10 günde burun temizliği. Öksürük arada oluyor hala. Arada nebulizatörle buhar veriyorum. Ama hırıltı var hala az da olsa. Çok geçmiş olsun.

Burun temizliği aspiratör ile çekiyordm sadece. Yıkamayı nasıl yapıyoruz eczaneden ne almam gerek

Evet normalde uyuyabiliyorlar. Rüya öğünü yapabilirsin bu durumda. Ben de böyle uyuyormuşum keşke benim bebe dr bana çekse
uyurken emzirmek mi yani rüya öğünü? ben de böyle uyuyormuşum gece boyunca. annem öyle dedi ama hiç böyle bişey görmediğim için panikledim bundan sonra gece alarm filan kurucam

uyurken emzirmek mi yani rüya öğünü? ben de böyle uyuyormuşum gece boyunca. annem öyle dedi ama hiç böyle bişey görmediğim için panikledim bundan sonra gece alarm filan kurucam
İnşallah hep böyle uyur ya reflü gaz vs den çocuklar uyuyamıyor bence. Benim ve arkadaşlarımın anneleri de hep aynı şeyleri söylüyo. 40 ı geçtikten sonra çocuklar hep uyumuşlar. Hep uyandırıp emzirip geri uyutuyorlarmış. Bu folik asit bebeklerş neden böyle bilmiyorum

Burun temizliği aspiratör ile çekiyordm sadece. Yıkamayı nasıl yapıyoruz eczaneden ne almam gerek
Serum fizyolojik alın. Bir tarafına yarısını, diğer tarafına yarısını sıkın. Video atarım isterseniz. Aspiratörle çekmeyin kuru kuru deniyor. Etleri şişirip iyice tıkıyor, zarar veriyormuş. Serum fizyolojiği yaparken de pislik varsa görmüşseniz çekin aspiratörle dedi doktor. Çok önerilmiyor. Sizin durumunuzda çekersiniz sanırım hep.

Son düzenleme:
O sırada benim 36636353 kez kalkan bebemi gören anneler şok

Doktor mama takviyesine başladı. Sütüm olmasına rağmen sağıp vermeme rağmen içmiyor zorla içiyor ağlıyor kendini geri atıyor zorla veriyorum 3 saatte 70 döke saça içiyor. Öyle bunaldım ki hayattan soğudum artık. Napcamı bilmiyorum 1 ayda 460 gr almış çünkü 3 haftadır beslenmiyor. Naptıysak olmadı biberon değiştirdik ayakta içirmeye çalıştık mama verdik başka mama verdik sütüm zaten var onu verdik yok yok. Hiç ağzını açmıyor zorla içiriyoruz bazen yarım saat bazen 1 saat sürüyor. Çok yoruldum. Bu gidişle sütüm bitecek diye de korkuyorum çok yıprandım zaten yoğun bakım süreci mahvetti ben. 3 ay bekledim eve gelmesini şimdi de beslenmiyor. Sen bir çözüm buldun mu?

Çok geçmiş olsun canım iyi yapmisin ilerlemeden gitmekle. Birkaç güne toplarlar inşallah. Kaloriferin kendi su koyma yeri yetmiyor ben ekstradan küçük bı saklama kabına su koyup kaloriferin üstüne koyuyorum. O şekilde daha iyi nem oluyor canim

Bizimde anne karnında fark edildi canım detaylı ultrasonda söylemişti. Aynen doktorda öyle dedi zaten genelde kendiliğinden düzeliyor dedi ama yine de baktırın dedi

ya evet kayınvalidem de aynı şeyi söylüyor bütün çocukları için. gece yatırırdım sabah benimle uyanırdı diyolar. annem de öyle diyor cidden düşününce bizim nesil mi öyleymiş. ya ilaç uyku yaptı diyorum ya da rahat ettiği için uyudu. hangisi bilmiyorum. ama şu var benim bebeğim gaz kusma vs olmayınca güzel uyuyor maşallah. geçen gece ilaç filan vermedim, banyo yapıp gaz masajı yaptım güzelce. kakasını da yaptı sonra 5 saat uyudu deliksiz. ama bugünkü rekor yani

çok geçmiş olsun, inşallah her ikisi de kendiliğinden geçip gider

O sırada benim 36636353 kez kalkan bebemi gören anneler şok
canım işte o kadar dengesiz ki ben de ilk kez böyle bişey gördüğüm için şok geçirdim sabah. sen de ilk uzun uykusunda aynısını yaşarsın muhtemelen. ben şu an ateşini filan ölçüyoeum acaba hasta mı bişeyi mi var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…