2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Eklentiler

• IMG_1196.jpeg
    IMG_1196.jpeg
    146,9 KB · Görüntüleme: 80
Ben uygun bulduğum her şey alıyorum valla

Bebek deterjanı
Küvet seti
Mama sandalyesi
Oturak
Bir sürü kıyafet (beyaz sarı gri yeşil turuncu kırmızı alabilirsiniz)
Çatlak yağı
Hamile taytı

Bunları aldım şimdilik yakında tansiyon cihazı ve ateşölçer almayı planlıyorum ama etrafımda kendi mekinesinden memnun olan yok araştırıyorum
Ateş ölçer için braun 65 serisi, 2 yıldır kullanıyoruz. Öncesinde 2 farklı model denedik, en iyisi ve en fonksiyonlusu bu indirim görürsen kaçırma

sonuçlar nasıl peki? Cinsiyetiniz ne oldu. Kaçıncı günde kan vermiştiniz? Bir sürü soru sordum☺️
Hiç sorun değil :). Sonuçlar temiz çok şükür bir sıkıntı çıkmadı, 10+5'te kan vermiştim ben biraz geçsin istedim 10. haftayı. Cinsiyeti bilmiyorum :)) Dr kardeşime söyledi, ilk çocuğumun iki yaş doğum gününü kutlayacağız 10 martta cinsiyeti de o zaman öğreneceğiz :)

Hiç sorun değil :). Sonuçlar temiz çok şükür bir sıkıntı çıkmadı, 10+5'te kan vermiştim ben biraz geçsin istedim 10. haftayı. Cinsiyeti bilmiyorum :)) Dr kardeşime söyledi, ilk çocuğumun iki yaş doğum gününü kutlayacağız 10 martta cinsiyeti de o zaman öğreneceğiz :)
Gözünüz aydın çok sevindim. Sağlıkla gelsin bebeğiniz☺️🙏🏻

Slm hamisler günaydın bime gogus pediyle süt saklama poşeti gelicekmis 1 rinde haberiniz olsun çokta uygun

Bizim burdaki bimlere gelmiyor bile🙄 ya da gününden 1 hafta önce yada sonra getiriyolar ya nasıl bişey anlamıyorum gerçekten
Halla halla her bim aynı degilmi 🙄🙄

Eklentiler

• Screenshot_2024-02-29-11-28-06-479_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2024-02-29-11-28-06-479_com.instagram.android.jpg
    65 KB · Görüntüleme: 61
burdan bakabilirsin cnm 😍 ağız mendile kadar var

Ay çok sağol canım instagramfa aktuel ürünlerden takip edebiliyorum bende anca ya az getiriyolar ya hiç getirmiyolar sorunca da hemüz gelmedi diyolar şaşırdılar artık🤷🏻‍♀️ philips aventin yenidoğan ve 3-6 aylık biberonlarını aldık emzikte aldık koyduk kenara ama bunlardan bulabilirsem alır koyarım kenara🥰

Kuşum zaten 5. Haftadan 7. Haftaya günde iki kullanıyordum, 7. Haftadan 10. Haftaya kadar günde bire düşürdü en sonda bıraktırdı işte 🥹 Hepimizin bebeğini nazardan korusun Allah 🧿❤️
Amiiin 🤗 Ben kontrol sonrası yazmayı unuttum 😁 Bizim bıdık da büyümüş bu arada 🥰 ama boş keseden dolayı ikili tarama testi yapmadı doktorum. Sonuçları bozarmış diye ☹️ ama sağolsun ultrasondan baktı, ense kalınlığı normalmiş Allah'ıma çok şükürler olsun. Yine 2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım, belki cinsiyetini öğreniriz 😁 6 hafta sonra da 4 lü tarama yapacak. Yine bekleyişler başladı 😂😂

Ay merak eder insan ben olsam gizli gizli kesin öğrenmiştim 🤣

Ay çok sağol canım instagramfa aktuel ürünlerden takip edebiliyorum bende anca ya az getiriyolar ya hiç getirmiyolar sorunca da hemüz gelmedi diyolar şaşırdılar artık🤷🏻‍♀️ philips aventin yenidoğan ve 3-6 aylık biberonlarını aldık emzikte aldık koyduk kenara ama bunlardan bulabilirsem alır koyarım kenara🥰
Demekki her ilde bimlere aynı ürün gelmiyomuss resmen

X