Allah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Buradan birbirimize yazarız yıllar sonra belki yatagı nasıl kullanıyorsunnnn dieEvet ben de öyle düşündümcibinlik yastık falan şık bir şeyler çıkartırız bundan
Bence kız gibi, erkek olsa belli olurdu gibiAyy
göstermedi mii yoksa daha olusumu gpremedi mi doktorbenimki bak dudakları falan diodu
Amin amin inşallah ne güzel olurrrAllah agız tadıyla kullanmayı nasip etsin. Buradan birbirimize yazarız yıllar sonra belki yatagı nasıl kullanıyorsunnnn die
Benim nur topu gibi 2 sivilcem çıktı yanağımdaSelam hamiş anneler , size bişey sormak istiyorum cinsiyeti belli olan kız anneleri yüzünüzde sivilcelenme lekelenme tarzı şeyler oluyormu. Kız bebekte annenin güzelliğini bebek alır annenin yüzü değişir derler . Belkide hurafe ama sormak istedim.
12+1 ultrason fotoğrafın var mı kendi bebişimle karşılaştırayımAyy
göstermedi mii yoksa daha olusumu gpremedi mi doktorbenimki bak dudakları falan diodu
Yapabilir tabiki olsun yeterki sende öğren cinsiyetini ha önce ha sonraKız senin bide benden 1 hafta onde olmus olucak. Bakalım bizimki süpriz yapıcak mı bize
Ben daha oda yapmadım iki oğlanı aynı odada kullanicam abisiyle yaticak bakalım buda erkek olursa ucu aynı odada olucakSüper çok sevindimkesinlikle emdiği sürece anne yanında olması ikimiz içinde büyük avantaj olacak büyüdüğünde de odasına geçer inşallah
Ay oyle deme bazıları da kız erken oluyor dio. Belki erkek de ondan gec olcakBence kız gibi, erkek olsa belli olurdu gibidoktorum bayağı inceledi
12+1 ultrason fotoğrafın var mı kendi bebişimle karşılaştırayım
Ayy ilki gibi olursa gostermesi lazım. İlki maşallah yigidin malı meydanda kordonu bile yukarı taraftaydı karısma ihtimali pek yoktuYapabilir tabiki olsun yeterki sende öğren cinsiyetini ha önce ha sonra
Bakalım cinsiyeti belli olurda kız olursa o zaman hurafe değilBenim ilk kızdı öle bişey yoktu. Bu sefer hafif çil falan oluyo arada her gün değil ama cozemedim. Cinsiyet belli deil tabi
O zaman kızın olcakBenim nur topu gibi 2 sivilcem çıktı yanağımda
Ne güzel oglanda mesela 11+3 Ken söylemişti erkek die banada nasip canım ya iyi olsunlar yeterAyy ilki gibi olursa gostermesi lazım. İlki maşallah yigidin malı meydanda kordonu bile yukarı taraftaydı karısma ihtimali pek yoktubaya emin kız demişti doktor
Ama ilkinde olmadı tutmadı yaniBakalım cinsiyeti belli olurda kız olursa o zaman hurafe değil
Demekki cinsiyetle zamanının hiç alakası yokmus baksanaNe güzel oglanda mesela 11+3 Ken söylemişti erkek die banada nasip canım ya iyi olsunlar yeter
İlk kızım mesala 37+3 de doğdu ikinci oğlum 38 +2 de üçüncü ise 40+2 de bir hafta geri çekmişlerdi cekmeselerdin41+2 doğurdum normalde bakalım bu kaç haftalıkken doğarDemekki cinsiyetle zamanının hiç alakası yokmus baksana
Kuşum zaten 5. Haftadan 7. Haftaya günde iki kullanıyordum, 7. Haftadan 10. Haftaya kadar günde bire düşürdü en sonda bıraktırdı işteAzaltarak kes falan mı dedi yoksa birden kesmen sorun olmaz mıymış kuzum progestanı? Sanırım benim de artık bırakmam lazım. yeni doktorum, artık kullanmana gerek yok demiş galiba, eşim öyle hatırlıyor, ben hatırlamıyorum. emin de olamıyorum bebeğe bişey olacak korkusunaBugün de onu sormayı unuttum
Bu arada maşallah nazar değmesin
Yok yok hayatım biliyorum. Takvimsel olarak son adet tarihim 11 Aralık tahmini doğumum 16 Eylül. Bütün programlarda 11+3 görünüyoruz şu andaÖyle hesaplama ama ölçüm farkı vardır duzelicek o bir süre sonra