2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Tecrübeli anneler daha iyi bilir ama arkadaşımda bunları önermişti al mutlaka diye. İndirime girmiş ben aldım şimdilik ilerde ihtiyaç olursa devamını alırım diye düşünüyorum almak isteyenler baksın kızlar Hepsiburada da indirimde

Eklentiler

• IMG_2104.png
    335,8 KB · Görüntüleme: 86
Benim nur topu gibi 2 sivilcem çıktı yanağımda

Süper çok sevindim kesinlikle emdiği sürece anne yanında olması ikimiz içinde büyük avantaj olacak büyüdüğünde de odasına geçer inşallah
Ben daha oda yapmadım iki oğlanı aynı odada kullanicam abisiyle yaticak bakalım buda erkek olursa ucu aynı odada olucak Allah'tan oda büyük

Kızlar saçları gucsuzlesen varmı aranızda

Ayy ilki gibi olursa gostermesi lazım. İlki maşallah yigidin malı meydanda kordonu bile yukarı taraftaydı karısma ihtimali pek yoktu baya emin kız demişti doktor
Ne güzel oglanda mesela 11+3 Ken söylemişti erkek die banada nasip canım ya iyi olsunlar yeter

Demekki cinsiyetle zamanının hiç alakası yokmus baksana
İlk kızım mesala 37+3 de doğdu ikinci oğlum 38 +2 de üçüncü ise 40+2 de bir hafta geri çekmişlerdi cekmeselerdin41+2 doğurdum normalde bakalım bu kaç haftalıkken doğar

Kuşum zaten 5. Haftadan 7. Haftaya günde iki kullanıyordum, 7. Haftadan 10. Haftaya kadar günde bire düşürdü en sonda bıraktırdı işte Hepimizin bebeğini nazardan korusun Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…