İyi canım çok sevindimİyiyim canım çok şükür.Serum fitil çabuk toparlıyor
Benimki 12. gün çıktı hafta sonları dahil.Nipt yaptıranlar kaç günde çıktı sonucunuz? Biz de önümüzdeki pazartesi günü kan vereceğiz. Çok heyecanlı ve meraklıyım. Bir an önce sonucu göreyim istiyorum. ☺
Kızlar bugunku durumumuna bakın cinsiyet yazıyorAy oyle deme bazıları da kız erken oluyor dio. Belki erkek de ondan gec olcak
Ateş ölçer için braun 65 serisi, 2 yıldır kullanıyoruz. Öncesinde 2 farklı model denedik, en iyisi ve en fonksiyonlusu bu indirim görürsen kaçırmaBen uygun bulduğum her şey alıyorum valla
Bebek deterjanı
Küvet seti
Mama sandalyesi
Oturak
Bir sürü kıyafet (beyaz sarı gri yeşil turuncu kırmızı alabilirsiniz)
Çatlak yağı
Hamile taytı
Bunları aldım şimdilik yakında tansiyon cihazı ve ateşölçer almayı planlıyorum ama etrafımda kendi mekinesinden memnun olan yok araştırıyorum
sonuçlar nasıl peki? Cinsiyetiniz ne oldu. Kaçıncı günde kan vermiştiniz? Bir sürü soru sordumBenimki 12. gün çıktı hafta sonları dahil.
Hiç sorun değil :). Sonuçlar temiz çok şükür bir sıkıntı çıkmadı, 10+5'te kan vermiştim ben biraz geçsin istedim 10. haftayı. Cinsiyeti bilmiyorum :)) Dr kardeşime söyledi, ilk çocuğumun iki yaş doğum gününü kutlayacağız 10 martta cinsiyeti de o zaman öğreneceğiz :)sonuçlar nasıl peki? Cinsiyetiniz ne oldu. Kaçıncı günde kan vermiştiniz? Bir sürü soru sordum
Gözünüz aydın çok sevindim. Sağlıkla gelsin bebeğinizHiç sorun değil :). Sonuçlar temiz çok şükür bir sıkıntı çıkmadı, 10+5'te kan vermiştim ben biraz geçsin istedim 10. haftayı. Cinsiyeti bilmiyorum :)) Dr kardeşime söyledi, ilk çocuğumun iki yaş doğum gününü kutlayacağız 10 martta cinsiyeti de o zaman öğreneceğiz :)
Hepimiz için sağlıklı süreçler olur umarım :)Gözünüz aydın çok sevindim. Sağlıkla gelsin bebeğiniz
Bizim burdaki bimlere gelmiyor bileSlm hamisler günaydın bime gogus pediyle süt saklama poşeti gelicekmis 1 rinde haberiniz olsun çokta uygun
Halla halla her bim aynı degilmiBizim burdaki bimlere gelmiyor bileya da gününden 1 hafta önce yada sonra getiriyolar ya nasıl bişey anlamıyorum gerçekten
burdan bakabilirsin cnmBizim burdaki bimlere gelmiyor bileya da gününden 1 hafta önce yada sonra getiriyolar ya nasıl bişey anlamıyorum gerçekten
Ay çok sağol canım instagramfa aktuel ürünlerden takip edebiliyorum bende anca ya az getiriyolar ya hiç getirmiyolar sorunca da hemüz gelmedi diyolar şaşırdılar artıkburdan bakabilirsin cnmağız mendile kadar var
AmiiinKuşum zaten 5. Haftadan 7. Haftaya günde iki kullanıyordum, 7. Haftadan 10. Haftaya kadar günde bire düşürdü en sonda bıraktırdı işteHepimizin bebeğini nazardan korusun Allah
O ne ki tertemiz olan yüzüm şuan mayın tarlası gibiBenim nur topu gibi 2 sivilcem çıktı yanağımda
Ay merak eder insan ben olsam gizli gizli kesin öğrenmiştimHiç sorun değil :). Sonuçlar temiz çok şükür bir sıkıntı çıkmadı, 10+5'te kan vermiştim ben biraz geçsin istedim 10. haftayı. Cinsiyeti bilmiyorum :)) Dr kardeşime söyledi, ilk çocuğumun iki yaş doğum gününü kutlayacağız 10 martta cinsiyeti de o zaman öğreneceğiz :)
Keşke cinsiyetlerini biliyor olsaydık ya ona göre alırdık tühburdan bakabilirsin cnmağız mendile kadar var
Demekki her ilde bimlere aynı ürün gelmiyomuss resmenAy çok sağol canım instagramfa aktuel ürünlerden takip edebiliyorum bende anca ya az getiriyolar ya hiç getirmiyolar sorunca da hemüz gelmedi diyolar şaşırdılar artıkphilips aventin yenidoğan ve 3-6 aylık biberonlarını aldık emzikte aldık koyduk kenara ama bunlardan bulabilirsem alır koyarım kenara
Aynen bilsek çok rahat olurdukKeşke cinsiyetlerini biliyor olsaydık ya ona göre alırdık tüh