2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Ya bu ara benimki de tüyleri çok dökmeye başladı koltuklarda falan çok fazla tüy oluştu siliyorum süpürüyorum yine de geçmiyor pek çocuğu bu yüzden pek koltuğa koyamıyorum o canım sıktı
Mevsim geçişi ya normal canım bizimkiler de öyle. Şu yapışkanlı elle temizleme rulosu var sende var mı bilmiyorum ama çok iş görüyor ben bunla sürekli temizliyorum. İçine sinmiyorsa koltuğa müslinini ser ona oturt ama aşıları tamsa tüylerinden bir sorun olmaz merak etme.

Kağıt olan var bende çok da işe yaramıyor bundan da alayım bakalım

Ya bu ara benimki de tüyleri çok dökmeye başladı koltuklarda falan çok fazla tüy oluştu siliyorum süpürüyorum yine de geçmiyor pek çocuğu bu yüzden pek koltuğa koyamıyorum o canım sıktı
Kedi olunca zor ya engelleyemiyosun. Biz köpeğe yasak koyduk koltuğa çıkmıyo artık. Kıyabilirsen folyoyla halledebilirsin kediye ufak bi alan bırakıp kalan bölgeye folyo serince çıkamıyolar

Ben ordan lor falan aldım baya bişey almısım ama labne almamısım. Migrostan biogurme organik labnesini almıstım sevmez belki die sevşnce sonra pasalıdan bakayım dedim. 6-7 kat fiyat farkı varmıs arada

Ya ben kendimi çok yalnız hissediyorum. Psikolojik destek almaya başladım ama bilmiyorum aranızda benim gibi olan var mı?

Kızlar benim bebisko asla pütürlü yemiyor ya sürekli aynı şeyleri yemek istiyor bide yeni bi tat kabul etmiyor. Muzlu tatlı şeyler tarhana be çorba yeni bi şey denemeye korkar oldum. Napicam bilmiyorum boyle olan var mı? Tuzlu şeyler peynir vs kabul etmiyor tarhana dışında çorba içiremiyorum. Instagramdski ek gıda sayfalarına bakıyorum çocuklar köfte vs yiyor yani hayret ediyorum

Bence iyice alışsın aynı şeyleri yiyosa bırak yesin. Baya alışana kadar devam et bence sonra ufaktan ufaktan eklemeler yaparsın. Ben yogurt yiyo die herşeyi yogurtla vermeye basladım en son demiri yogurda damlatınca( biliyorum kalsiyum ve demir birlikte verilmez ama 1 sıfırdan buyuktur ) 1 hafta agzına hiçbişey koymadı ne yogurt ne corba kaşık bile yaklaştırmadı. Damak tadı vardır belki benimki de 3 aylıkken tatlı şeyleri reddetmeye basladı calpol rota tatlı suruplar ilaçlar şimdide oyle gibi tarlı şeyler yaptıgımda yemiyo benimkide herkesşn ayıla bayıla yedigini tükürüyo agzına sürmüyo ben ek gıdaya yeni başlamış gibiyim o yogurt demir olayından sonra. Tam ne guzel yemeye basladı derken 1 hafta inat etti. Cocuklara istemıyorsa vermemek lazım demekki dedim( bütün doktorlar diyo aslında ama işte ) demekki vakti zamanı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…