@merveogrtmnn ben Paşalı Gıda Tire’nin labnesi ve lorunu almıştım. Porsiyonlama kapları ile gönderiyorlar, ek olarak da aldım. Gelir gelmez porsiyonlara bölüp buzluğa attım. Kullanacağım günün öncesi gecesi üst kısma alıp kullanıyorum. Labnesi çok güzel de lorundan pek emin değilim. Sade yağ ve tereyağı da aldım buradan ama daha kullanmadım.
Ordan oraya sürükleniyoruz evde
Bu aralar oyuncak olmayan şeyler çok daha fazla oyalıyor. Kâğıt havlu yırtmayı öğrendi, köşe bucak kaçırıyorum elinden. Mutfakta güvenli ne bulursam veriyorum eline oyalanıyor. Sabah kahvaltı hazırlarken önce kanguru, sonra masada oturak, ordan mama sandalyesi şeklinde ilerliyoruz. Sonra da yerde oyun matında top havuzunun toplarıyla oynuyoruz. Üçgen, kare, yuvarlak tak çıkar oyununu çok seviyor. Top rampası var ya, adı ne bilemedim şimdi, yukardan topu atıyor alttan çıkıyor, onu çok seviyor. Sıkılırsa biraz piyanolu halı, ondan da sıkılırsa zeka kartları vardı onlar, ondan sıkılınca buzdolabındaki magnetler. 60 liraya almıştım magnetleri, en fazla da onlarla oynadı
Mama sandalyesine yapıştırmak için silikon oyuncaklar almıştım, onlarla oynuyor. Kalan zamanda ev işi yapıyoruz. Beraber çamaşır atıp çamaşır katlıyoruz. Robot süpürgeden korkmuyorsa onu dene, bizimki çıldırıyor ona. Açıyorum onu da mama sandalyesine oturtuyorum, izliyor. Hem de ev temizleniyor
Sabah, öğle ve akşam da öğün veriyorum. Böyle böyle gün bitiyor, tabi benim de pilim bitiyor