- 18 Haziran 2021
- 1.883
- 966
- 73
Emip ayakta şarkı eşliğinde sallayarak uyutuyorum yeni başladı bunaBebeğinizi nasıl uyutuyorsunuz? Benimki hiçbir yöntemi kabul etmiyor
Ay kızlar yazacağıma kuşlar yazmışım saçma sapan bir cümle çıkmış ortayaKuşlar peynir falan veriyor musunuz bebişleriniz ? Ben labne veriyordum Migros’tan almıştım biogurme marka baktım şimdi yok sanalda da marketlerde de ne alacağımı şaşırdım
File market varsa ilinizde organik labnesi baya güzel. Tuz oranı da düşük.Ay kızlar yazacağıma kuşlar yazmışım saçma sapan bir cümle çıkmış ortaya
Ay sanırım bizimkide onu sevdi. Ama arkasında 5 gun içinde tuketin yazıyo. Biz labne sevmiyoruz ama kardeşim falanda begendi yag gibi değil guzel tadı var dio.Kuşlar peynir falan veriyor musunuz bebişleriniz ? Ben labne veriyordum Migros’tan almıştım biogurme marka baktım şimdi yok sanalda da marketlerde de ne alacağımı şaşırdım
Ben ondan bulamamıştım içimin labnesini verdim yemiştiKuşlar peynir falan veriyor musunuz bebişleriniz ? Ben labne veriyordum Migros’tan almıştım biogurme marka baktım şimdi yok sanalda da marketlerde de ne alacağımı şaşırdım
Ay sanırım bizimkide onu sevdi. Ama arkasında 5 gun içinde tuketin yazıyo. Biz labne sevmiyoruz ama kardeşim falanda begendi yag gibi değil guzel tadı var dio.
Evet ya sevmişti birde içindeki tuz oranı %1 in altındaydı şimdi ne versem bilmiyorum.5 günde tüketileceğini de bilmiyordumFile market varsa ilinizde organik labnesi baya güzel. Tuz oranı da düşük.
Yaa içinde tuz oranı çok mu peki ?Ben ondan bulamamıştım içimin labnesini verdim yemişti
Sürekli oyun halısında onunla oynuyorum kitap okuyorum ya da en kötü bende oyun halısında uzanıyorum o da biraz sesli oyuncaklarla falan oyalanıyor yanımda.Sıkılınca mutfağa gidiyoruz mama sandalyesinde duruyor orada ki oyuncakları ayrı birazda onları veriyorum ben bir şeyler yapıyorum şarkı açıyorum.BEbekle bütün gün tek başına ilgilenenler günü nasıl geçiriyosunuz? bebek nasıl oyalanıyo oyun vs ne oynuyosunuz? Eve geldiğimden beri çok zorlanıyorum canı mı sıkılıyo anlamadım sürekli mız mız ne oynatsam beğenmiyo oyun oynamayı da kafam kaldırmıyo gerçekten bir sürü iş var evde beni bekleyen çok bunaldım
Ben de öyle yapıyodum önceden ama istanbulda kalabalığa alıştı galiba hiçbir şeyi beğenmiyo çok az oyalayabiliyorumSürekli oyun halısında onunla oynuyorum kitap okuyorum ya da en kötü bende oyun halısında uzanıyorum o da biraz sesli oyuncaklarla falan oyalanıyor yanımda.Sıkılınca mutfağa gidiyoruz mama sandalyesinde duruyor orada ki oyuncakları ayrı birazda onları veriyorum ben bir şeyler yapıyorum şarkı açıyorum.
Gıdamühendisi anlatıyor İçim Labne demişti 0.5’miş onun tuz oranı daKuşlar peynir falan veriyor musunuz bebişleriniz ? Ben labne veriyordum Migros’tan almıştım biogurme marka baktım şimdi yok sanalda da marketlerde de ne alacağımı şaşırdım
İlk uyandığında oyuncak oynama 2.uyku sonrası dışarda biraz gezme kedilerle kudurma ya da camdan dışarıyı izleme 3.uyku sonrası kitap okuma sakin aktiviler genel olarak böyle canımBEbekle bütün gün tek başına ilgilenenler günü nasıl geçiriyosunuz? bebek nasıl oyalanıyo oyun vs ne oynuyosunuz? Eve geldiğimden beri çok zorlanıyorum canı mı sıkılıyo anlamadım sürekli mız mız ne oynatsam beğenmiyo oyun oynamayı da kafam kaldırmıyo gerçekten bir sürü iş var evde beni bekleyen çok bunaldım
Ay sanırım bizimkide onu sevdi. Ama arkasında 5 gun içinde tuketin yazıyo. Biz labne sevmiyoruz ama kardeşim falanda begendi yag gibi değil guzel tadı var dio.
Ordan oraya sürükleniyoruz evdeBEbekle bütün gün tek başına ilgilenenler günü nasıl geçiriyosunuz? bebek nasıl oyalanıyo oyun vs ne oynuyosunuz? Eve geldiğimden beri çok zorlanıyorum canı mı sıkılıyo anlamadım sürekli mız mız ne oynatsam beğenmiyo oyun oynamayı da kafam kaldırmıyo gerçekten bir sürü iş var evde beni bekleyen çok bunaldım
Yaa bu aile ziyaretinden önce rutinimiz çok güzeldi sabah mama sandalyesinde mutfakta kahvaltı hazırlayıp yiyoduk. Kanguruyla ev süpürüp oyun halısında oynuyoduk ama yok anam döndüğümüzden beri huysuz. Orda kucaktan kucağa geziyodu alıştı galiba çok zorlanıyorummerveogrtmnn ben Paşalı Gıda Tire’nin labnesi ve lorunu almıştım. Porsiyonlama kapları ile gönderiyorlar, ek olarak da aldım. Gelir gelmez porsiyonlara bölüp buzluğa attım. Kullanacağım günün öncesi gecesi üst kısma alıp kullanıyorum. Labnesi çok güzel de lorundan pek emin değilim. Sade yağ ve tereyağı da aldım buradan ama daha kullanmadım.
Ordan oraya sürükleniyoruz evdeBu aralar oyuncak olmayan şeyler çok daha fazla oyalıyor. Kâğıt havlu yırtmayı öğrendi, köşe bucak kaçırıyorum elinden. Mutfakta güvenli ne bulursam veriyorum eline oyalanıyor. Sabah kahvaltı hazırlarken önce kanguru, sonra masada oturak, ordan mama sandalyesi şeklinde ilerliyoruz. Sonra da yerde oyun matında top havuzunun toplarıyla oynuyoruz. Üçgen, kare, yuvarlak tak çıkar oyununu çok seviyor. Top rampası var ya, adı ne bilemedim şimdi, yukardan topu atıyor alttan çıkıyor, onu çok seviyor. Sıkılırsa biraz piyanolu halı, ondan da sıkılırsa zeka kartları vardı onlar, ondan sıkılınca buzdolabındaki magnetler. 60 liraya almıştım magnetleri, en fazla da onlarla oynadı Mama sandalyesine yapıştırmak için silikon oyuncaklar almıştım, onlarla oynuyor. Kalan zamanda ev işi yapıyoruz. Beraber çamaşır atıp çamaşır katlıyoruz. Robot süpürgeden korkmuyorsa onu dene, bizimki çıldırıyor ona. Açıyorum onu da mama sandalyesine oturtuyorum, izliyor. Hem de ev temizleniyor Sabah, öğle ve akşam da öğün veriyorum. Böyle böyle gün bitiyor, tabi benim de pilim bitiyor
Kedi tüyü konusunda sorun yaşıyor musunuzGıdamühendisi anlatıyor İçim Labne demişti 0.5’miş onun tuz oranı da
İlk uyandığında oyuncak oynama 2.uyku sonrası dışarda biraz gezme kedilerle kudurma ya da camdan dışarıyı izleme 3.uyku sonrası kitap okuma sakin aktiviler genel olarak böyle canım
0.5Yaa içinde tuz oranı çok mu peki ?
Evet ya bi yere gidip gelince düzen bozuluyor. Kucağa da alıştılar mı yer görmüyor totişleriYaa bu aile ziyaretinden önce rutinimiz çok güzeldi sabah mama sandalyesinde mutfakta kahvaltı hazırlayıp yiyoduk. Kanguruyla ev süpürüp oyun halısında oynuyoduk ama yok anam döndüğümüzden beri huysuz. Orda kucaktan kucağa geziyodu alıştı galiba çok zorlanıyorum
Saçını kestiğimiz zaman azalmıştıBizimki de öyle. Doktor 1 yaşına kadar öyle olur dedi. Normal korkma dedi
Valla ne kadar dert ettiğine bağlı canım. Bizim doğduğundan beri dip dibe büyüdüler illaki oyuncaklar tüy oluyor yere düşen oyuncağı silmeden veremiyorum ama aman aman da dikkat etmiyorum vallahi. Ama bence maşallah diyeyim bizimkinin metabolizması o yüzden sağlam. Koca kış herkes domuz gribi oldu etrafında benim oğlan sadece 1 gün öksürdü hapşırdı ve geçti maşallahKedi tüyü konusunda sorun yaşıyor musunuz
Ya bu ara benimki de tüyleri çok dökmeye başladı koltuklarda falan çok fazla tüy oluştu siliyorum süpürüyorum yine de geçmiyor pek çocuğu bu yüzden pek koltuğa koyamıyorum o canım sıktıValla ne kadar dert ettiğine bağlı canım. Bizim doğduğundan beri dip dibe büyüdüler illaki oyuncaklar tüy oluyor yere düşen oyuncağı silmeden veremiyorum ama aman aman da dikkat etmiyorum vallahi. Ama bence maşallah diyeyim bizimkinin metabolizması o yüzden sağlam. Koca kış herkes domuz gribi oldu etrafında benim oğlan sadece 1 gün öksürdü hapşırdı ve geçti maşallahDoktorumuz da kedilerle büyümesine bağlıyor bu durumu Yani artısı daha fazla diye görmezden geliyorum kıl tüy konularını Sadece yattığı odaya kedileri mümkün mertebe almamaya çalışıyorum o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?