2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
İstanbul da olan arkadaşlar geçmiş olsun, bir sıkıntı yoktur inşallah
o kadar korkunçtu ki hatırladıkça perişan oluyorum. allahım beterinden korusun hepimizi. allahtan resmi tatildi de kocam evdeydi. yoksa ne yapardık bilmiyorum kucağımda uyuyan bebeğimle dondum kaldım. kocam içeriden geldi koşa koşa. biz yeni taşındık bir de hiç evden nasıl kaçarım ya da nereye çömelirim diye düşünmemiştim. 1. katta oturuyoruz büyük ihtimalle hata ettik ama can havliyle dışarı attık kendimizi. çıktığımızda yeni bitmişti sarsıntı. 2 gündür annemde kalıyorum ama o da benimle aynı yerde oturuyor sadece yalnız kalmak istemediğim için onlardayım

Biz yalovada çok sallandık. Oğlanla öğle uykusuna yatmıştım çocuğu nasık aldım sardım çıktım bilmiyorum uyku sersemi çıplak ayak pijama
aynen öyle çocuk uyuyordu pamuk battaniyesiyle kaptım çıktım. kendim pijamalarla yalın ayak koşturduk. kocam sonradan girdi eve hızlıca aldı alacaklarımızı. ben de detaylı bir çanta hazırlayıp kapının yanında tutucam inşallah. gecem gündüzüm kalmadı. dün gün boyunca parkta çadırda oturduk bebekle ama hava da soğuk çocuk da hasta baya öksürüyor. mecburen giriyorum eve

Canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun yalnız kalmaman çok iyi olmuş

Canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun yalnız kalmaman çok iyi olmuş
çok sağol canım amiinn. şimdilik yalnız kalmasam da bi noktada normale dönmek gerekecek ama nasıl yapıcam bilmiyorum. doğduğumdan beri bu şehirdeyim, çocukluğumdan beri hep aynı korku var ama çocuğum olduktan sonra bambaşka bir boyuta taşındı. şimdi bi an olsun yalnız bırakmak istemiyorum

Kıyafet bedenlerini 42ye ya da L bedene kadar görünce aşırı moralim bozuluyo ya. Aaa ne güzelmiş diye bi giriyorum bana göre yok

Bizim ev iki katlı olmasa ben de giremezdim ya. Geçmiş olsun hepimize

Kıyafet bedenlerini 42ye ya da L bedene kadar görünce aşırı moralim bozuluyo ya. Aaa ne güzelmiş diye bi giriyorum bana göre yok
Bende öyleyim. Birbirimize destek verip doğum öncesi kilolarımıza mı dönmeye çalışsak. Böyle devam edersem bebeksiz bir hamile görünümü kazanacagım.

Bende öyleyim. Birbirimize destek verip doğum öncesi kilolarımıza mı dönmeye çalışsak. Böyle devam edersem bebeksiz bir hamile görünümü kazanacagım.
Ben başladım 1 ayda 4 kilo gitti sonra bayram girdi araya diyeti bozdum şimdi hiç motivasyonum yok. Bi de verilecek kilo çok olunca canı sıkılıyo insanın

Kızlar selam, bugün 7. Ay aşılarından bexero 2. Doz ve Nimenrix 1. Doz yapıldı. Kendi doktorumuza gidemedik hastane değiştirdiği için o an kim müsaitse aşıları o doktor yaptı ama aşırı ilgisiz odun gibi bir adamdı. Bu yüzden soramadım bile bu aşılardan sonra her halükarda tedbir amaçlı calpol vermeli miyim yoksa ateş ve huzursuzluk takibi yapıp normalse vermemeli miyim?

Sadece menenjit aşıları için ateş çıkmadan da öneriliyor calpol.aşı sırasında ya da öncesinde, 4 saat sonrasında birer defa( ateş olmadan) ve gerekli hallerde (sonraki 2 gün içinde ateş mevcutsa) öneriliyor.

Evet ya çocuktan sonra her şey gibi korkularımız da artıyor, onu korumak için. Allah yardımcınız olsun zor bir durum. Binanızın depreme dayanıklı olup olmadığını, zemin yapısını falan öğrenirseniz belki biraz olsun için rahatlar. Gerisi tevekkül artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…