2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kendime kızıyorum neden çocuğumu verdim diye zaten alıp götürüyor azıcık gezdireyim diyor. Kendi evime gittiğimde herkes önce alışmasını bekledi yavaş yavaş sevdiler çocuğu teyzem kardeşim hep kucağına aldı eşime de ayıp olmasın ablası sonuçta alsın diye düşündüm aptallık ettim zaten çocuğum ilk defa bağıra bağıra ağladı daha dün yabancı ortama girdi çocuk gülücükler saçtı birden herkes saldırdı çocuğa çok tedirgin oldu sonrada bana diyor ki ay bu sinirli ay bu çok sinirli
Evet sinirli nolmuş de. Benim kızımda sinirli özellikle diyorımki insan seçiyor. Kızdırmayın. Göz teması kurmayın:) sevmiyor yabancılarıı. Bayramı zehir ediyorlar ya.

Keşke vermeseydim size dedim zaten çok sinirlendim zaten nefret ediyorum hepsinden sırf eşimin hatrına muhatap oldugum insanlar. Evli değil iki görümcem bekar biri 34 39 yaşında benden pek haz etmiyorlar çünkü ben çok mesafeliyim. Çocuğun yüzü çizilmiş ne kadar büyüttün diyor anne olmadığın için anlamazsın diyecektim de neyse şu bayram günü bu kadar kırmayayım dedim
Yok yok sakın söyleme. Haksız duruma düşersin. Mesela çizilmesi değil dikkat edin alıcaksanızda hepsi bı

Emanet çocuğu neden alırlar anlamış değilim ya. Ben böyle durumda ana kucağına bağlıyorum ya da kocama veriyorum gezdir diye. Alan olunca da ay canımm sana zahmet olmasın kolun ağrırrr ver istersenn diyorum.
Annemlere gidince bizde kardeşlerim teyzelerim de seviyor ama gelir gelmez ellerini yıkıyorlar parfüm sıkmadan geldik diyorlar ve gerçekten nazikçe seviyorlar. Eşimde görüyor bunu bende sırf üzülmesin diye verdim zaten görgüsüz insanlar vermemem lazımdı. Aşkım deyip duruyorlar çocuğa aşkım demeyin lütfen pedagojik olarak doğru değil dedim kaldılar öyle

Yok yok sakın söyleme. Haksız duruma düşersin. Mesela çizilmesi değil dikkat edin alıcaksanızda hepsi bı
Ay gerçekten aşırı sinirlendim birde çocuğun tırnağı pis pis. Yani ben o çocuğu yaklaştırmadım sen ne diye sevdirmeye çalışıyorsun. Ay sinirden elim ayağım titredi.

Annemlere gidince bizde kardeşlerim teyzelerim de seviyor ama gelir gelmez ellerini yıkıyorlar parfüm sıkmadan geldik diyorlar ve gerçekten nazikçe seviyorlar. Eşimde görüyor bunu bende sırf üzülmesin diye verdim zaten görgüsüz insanlar vermemem lazımdı. Aşkım deyip duruyorlar çocuğa aşkım demeyin lütfen pedagojik olarak doğru değil dedim kaldılar öyle
Benim görümcemde aşkım diyor bazende ağzından annem kaçıyor severken naletlere laf etsem ne ellerler bidaha ne de görüşürler 5 karış suratla gelir giderler ve inadıma derler😂

Ay gerçekten aşırı sinirlendim birde çocuğun tırnağı pis pis. Yani ben o çocuğu yaklaştırmadım sen ne diye sevdirmeye çalışıyorsun. Ay sinirden elim ayağım titredi.
Valla hiç belli olmuyor. Kaşla göz arkası görümcemin 6 yaşında ki oğlu kızımın kafasına vurdu. Bi kaç kez de kolunu çevirmeye çalıştı. Dikkat ediyoruz elbette ama hiç kimse anne kadar edemez. Bir de anneanne kadar.

Merhabalar gebelik varmi kan testi verdim negatif çıktı böyle bir şey yaşayan varmı
8F6D6DCD-9BEF-468F-9FB3-9B8ED2AD0B3F.webp

Merhaba Dr cinsiyetini kagida yazdı. Akşam eşim gelince açicaz. Sizce ne cinsiyeti. 14 haftalık. Kagidi açmamak içim kendimi zor tutuyorum 😅

Eklentiler

• 20250401_122719.webp
    20250401_122719.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 23
Evet bayramın ilk sinirlendirilmesni yaşıyorum. Kayınvalidem ve görümcelerim sürekli tombiş bir bebek bekliyorduk tombiş değilmiş deyip duruyor ve çocuk kilolu kilo persentili 50 diyeceğim o ne diyecekler o kadar sinirlendim ki anlatamam
ayy velev ki tombiş olmasın ya ne önemi var? sinirlenme canım boşver, sen biliyorsun yeterli olduğunu ve sağlıklı olduğunu. onlar ikna olmayacaksa olmasın

Bebeği kaka yapamayanlar ne yapıyodunuz 4 gün oldu bugün
valla fitil almıştım hazırda duruyor ama hiç kullanmadım. genelde 5. günde yapıyor. hurma ve brokoli iyi geliyor baya. 2 hurma haşlayıp yedir ya da brokoli. yapacaktır muhtemelen

ayy velev ki tombiş olmasın ya ne önemi var? sinirlenme canım boşver, sen biliyorsun yeterli olduğunu ve sağlıklı olduğunu. onlar ikna olmayacaksa olmasın
Ya bunu dediklerinde anne kendini yetersiz hissediyor acaba sütüm iyi değil mi az mı emziriyorum ister istemez her anne etkileniyor bu insanlar bunu nasıl düşünemiyor anlamıyorum.

Ya bunu dediklerinde anne kendini yetersiz hissediyor acaba sütüm iyi değil mi az mı emziriyorum ister istemez her anne etkileniyor bu insanlar bunu nasıl düşünemiyor anlamıyorum.
evet benim de annem diyor bu aralar. bebek biraz zayıfladı mı sanki? biraz fazla mı yedirsen ek gıdayı vs. içime şüphe düşürüyor. ama doktor kilosu iyi dedi benim için bu yeterli olmalı diye düşünüyorum

Bebeği kaka yapamayanlar ne yapıyodunuz 4 gün oldu bugün
Mama içiyorsa bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin
Poposuna bol zeytinyağı sürebilirsin
Ve fitil alıp eczaneden kullanabilirsin en işe yarayani da bu olur senin için 4 gün olmuş sancısı çoktur onun

Benimkide kabız 2 gündür ıkınıyor yavrum peyder pey koyu koyu geliyor. Poposuna hafif zeytinyağı sür canım
Mama içiyorsa bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin
Poposuna bol zeytinyağı sürebilirsin
Ve fitil alıp eczaneden kullanabilirsin en işe yarayani da bu olur senin için 4 gün olmuş sancısı çoktur onun
Bende iki tane gün kurusu kayısı haşladım yedirdim çok işe yaradı birde poposuna zeytinyağı sürmüştüm
valla fitil almıştım hazırda duruyor ama hiç kullanmadım. genelde 5. günde yapıyor. hurma ve brokoli iyi geliyor baya. 2 hurma haşlayıp yedir ya da brokoli. yapacaktır muhtemelen
Kayısı haşladım içine zeytinyağ koydum poposunada sürdüm inş işe yarar. Yapamazsa yarın da brokoliyle hurmayı denicem son çare fitil. Anne sütüyle 10 gün diyolardı ama ek gıda yüzünden kabız oldu ya bişi olur mu ya

Kızlar nasılsınız, iyi bayramlar 😚 Bayağıdır giremiyorum. Kızımın dişi çıktı . Bayramın ilk günü farkettik☀️🤗 Sizin bebişlerden var mı geçmiş mesajlara bakmadım, diğer dişlerinin rahat çıkması için neler önerirsiniz

Back
X