- 17 Temmuz 2022
- 4.191
- 3.677
- 63
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün yeterli dedi doktordan geldik şimdi.Yumurta tadımında 5. Gündeyiz ilk 3 gün 1 çay kaşığı iki gündür 1tatlı kaşığı yiyor. Ekstra bi kızarıklık vs olmadı. Yumurta sarısına alerjisi yok diyebilir miyiz acaba ya yoksa daha belli olmaz mı![]()
Tam bir yumurta sarısı yemedi daha ama fark etmez mi acaba? Yoğurt yediğinde ağız çevresi kızarıyordu yumurtada olmadı aslında demek ki yok3 gün yeterli dedi doktordan geldik şimdi.
Aynen öyle. Az az deneyin3 gün kuralı uygulayın dedi. 5 olmuş sizin.Tam bir yumurta sarısı yemedi daha ama fark etmez mi acaba? Yoğurt yediğinde ağız çevresi kızarıyordu yumurtada olmadı aslında demek ki yok
Ay ben de böyle oldum yaBu ek gıda olayına başlamadan bir sürü tarif vardı aklımda ama şimdi ne yapsam diyorum ve hep tekrara düşüyorum neyi yiyebilir neyi yiyemez tedirginliği oluyor ya
Of evet ya tam bi tarif yapayım diyorum e onu denemedi bunu denemedi. Muzdan bişey olmaz versem mi ki diyordum bi yerde ağır muz alerjisinden boğaz şişmesi vs. olan birini okudum korktum. Denemeden veremicem gibi ben deTadımlar bitince rahatlarız ya. Mevsim meyve sebzeleri bitti gibi ama daha bir sürü şey var denemediği yaz geliyor yeni şeyler çıkacak. Ay ne güzel hazır mama/memeyi veriyoduk ya![]()
Bizim de böyleydi ama 6.gündeydik pişik oldu. Sebebi bu mu bilmiyorum ama geç belirti veriyor olabilir. Yarın tekrar vermeye başlıcam, o zaman anlıcam ben deYumurta tadımında 5. Gündeyiz ilk 3 gün 1 çay kaşığı iki gündür 1tatlı kaşığı yiyor. Ekstra bi kızarıklık vs olmadı. Yumurta sarısına alerjisi yok diyebilir miyiz acaba ya yoksa daha belli olmaz mı![]()
o risk her denediği şeyde var ama yaAy ben de böyle oldum yainstagramda bi hesap buldum. Gün gün paylaşmış, bi bak istersen sen de. İşe yarar gibi duruyor. Adı ekgidagunce
Of evet ya tam bi tarif yapayım diyorum e onu denemedi bunu denemedi. Muzdan bişey olmaz versem mi ki diyordum bi yerde ağır muz alerjisinden boğaz şişmesi vs. olan birini okudum korktum. Denemeden veremicem gibi ben de
Bizim de böyleydi ama 6.gündeydik pişik oldu. Sebebi bu mu bilmiyorum ama geç belirti veriyor olabilir. Yarın tekrar vermeye başlıcam, o zaman anlıcam ben de![]()
Her besin için 3 gün kuralı şart değil diyorlar ya. Diğer türlü bir türlü yol alamayız ki her besini denetirsek. Ben bazen veriyorum denetmeden dire. Senin bebişin alerjik tabi daha temkinli olmakta fayda varo risk her denediği şeyde var ama yapatates benim aklımın ucundan geçmezdi mesela ama nasıl kızardı çocuğum
önceden denediğim şeylerin içine azar azar ekleyerek denedim ben yeni şeyleri. Çok güzel tarifler var ama yaoamıyorum daha denemediği tonla şey var
![]()
Hakedeni hakettiğini vericeksin güzelim. Eleştiri yıkıcıdır kimse kimseye yardım istenilmeden yardım etmesin. Özellikle de çocuk konusunda. Ona mı düşmüş. Benim görümcemle kaynanamla yaşadıklarımı anlatsam ibrete alem olur herkese. Ne geçiypr ellerinize insanları üzünce anlamıyorum. Fikir beyan edilicekse daha kibar edilebilir.Yaaa ben de öyleyim sözsüz bir sürü ninnim varama gerçekten biz eskisinden daha çok çıkabiliyoruz süre olarak, bebek arabasında pusetten daha çok vakit geçiriyor. Bi de öğünü yanına alınca cidden daha kolay olacak
Yaaa sorma lohusalığımı iki kat beter yaşattı bana, cidden dünyada cehennem yaoh iyi yapmışsın, sen görmüyorsan o da seni görmesin
Ay valla başkası olsa saç baş girer de eşimle abisinin hatrına yıllardır dayanıyorumama ben başka çocuğum başka, ona laf edince cinlerim tepeme çıktı
Hakkaten öyle ya, kaynanam çok sevilesi bi insan ama eltim hayattan soğuturay boşver iyi ki yok
ay alsana ya sen ne güzel adam edersin onu
![]()
Benimki de atıyor ne var kız bağırıyorsun ben de bağırırım diyip bağırıyorum gülüyoruzKızlar benim oğlana çığlık güncellemesi geldi. Dikkat çekmek istediğinde ,mama sandalyesinde sıkıldığında falan çığlık atıyor. Ona dönüp bakana kadar da susmuyor. Ama bi duysanız boğazı yırtılacak bağırmaktan
Riskli şeyleri 3 4 gün denedim ama elma armutu 1 gün denedim sadece. Dediğin gibi deneyecek o kadar çok şey var ki çocuk yaşına girerHer besin için 3 gün kuralı şart değil diyorlar ya. Diğer türlü bir türlü yol alamayız ki her besini denetirsek. Ben bazen veriyorum denetmeden dire. Senin bebişin alerjik tabi daha temkinli olmakta fayda var![]()
Olsa hemen belirti veriyor ben tahin verdiğimde 2. Gün kızarıklık olmuştu ve çok az vermiştim bence belli olurduYumurta tadımında 5. Gündeyiz ilk 3 gün 1 çay kaşığı iki gündür 1tatlı kaşığı yiyor. Ekstra bi kızarıklık vs olmadı. Yumurta sarısına alerjisi yok diyebilir miyiz acaba ya yoksa daha belli olmaz mı![]()
Elmayı hala denemedim yaRiskli şeyleri 3 4 gün denedim ama elma armutu 1 gün denedim sadece. Dediğin gibi deneyecek o kadar çok şey var ki çocuk yaşına girer![]()
Ay benimki de çok bağırıyor ve ağlıyor sesi kısıldı hattaKızlar benim oğlana çığlık güncellemesi geldi. Dikkat çekmek istediğinde ,mama sandalyesinde sıkıldığında falan çığlık atıyor. Ona dönüp bakana kadar da susmuyor. Ama bi duysanız boğazı yırtılacak bağırmaktan
Evin nemi nasıl çok sıcak mı? Bu sebepler de çok etkili hastalığın geçmesinde1 haftadır antibiyotik kullanıyoruz hala burnu ötüyor sabah akşam burnunu yıkıyorum hep balgam hep balgam bugün ağzından da çıkardı iki kere balgam ne olacak böyle bilmiyorum ya çok üzülüyorum doktorumuza yazdım olmazsa tekrar götürcem of bu kaçıncı gidişimiz kaç tane hastaneye götürdüm Bi düzelmedi ya
Olmuyo ya cam rendede suyu çıkıyo sadece. Ben ikisini de buharda pişirip ezip verdim ama armut yumuşaksa sadece çatalla bile ezilip veriliyo.Elmayı hala denemedim yacam rendede püre gibi oluyor mu olmaz gibi düşündüm hep
Öyle de işte bizim doktor herşeye 3 gün dediği için tek günde geçmeye korktum ama böyle de çok zor ilerleniyoro risk her denediği şeyde var ama yapatates benim aklımın ucundan geçmezdi mesela ama nasıl kızardı çocuğum
önceden denediğim şeylerin içine azar azar ekleyerek denedim ben yeni şeyleri. Çok güzel tarifler var ama yaoamıyorum daha denemediği tonla şey var
![]()
Bana da verilse bişey olmaz gibi geliyor ama doktor da 3 gün diyince kendi başıma iş yapmayayım dedim. Öyle gidiyorHer besin için 3 gün kuralı şart değil diyorlar ya. Diğer türlü bir türlü yol alamayız ki her besini denetirsek. Ben bazen veriyorum denetmeden dire. Senin bebişin alerjik tabi daha temkinli olmakta fayda var![]()
Hakedeni hakettiğini vericeksin güzelim. Eleştiri yıkıcıdır kimse kimseye yardım istenilmeden yardım etmesin. Özellikle de çocuk konusunda. Ona mı düşmüş. Benim görümcemle kaynanamla yaşadıklarımı anlatsam ibrete alem olur herkese. Ne geçiypr ellerinize insanları üzünce anlamıyorum. Fikir beyan edilicekse daha kibar edilebilir.
İlk senesiydi evliliğimin. Kaynanam köye gittiğinde bi kaç kez aradığımda laf soktu. Sen ararmıydın numaramı bilirmiydin diye. 1 oldu tamam dedim. 2 oldu tamam dedim. 3 de ne yaptım söyliyim. Yıl mı oldu köye gideli de arama bekliyorsun 3 gün olmuş birdaha bana laf sokarsan seni hiç aramayacağım dedim. Sonuç olarak şuan hiç aramasamda laf sokamıyor![]()
Elma cam rendede oluyor, deneyebilirsin. Benim kız her şeye ee öööğğ yaparken bayıla bayıla yedi elmayı ama kötü bi haberim var hayatın boyunca elma ile beslenemezsin bebişim...Elmayı hala denemedim yacam rendede püre gibi oluyor mu olmaz gibi düşündüm hep
ben şu an 3 öğün, en olmadı 2 öğün düzenli veriyorum ya. erken mi geçtim acaba? ama kaldırıyor gibi geldi bana. buna rağmen çok çok az kilo alıyor. 4 aya kadar ayda bir küsur kilo alırken 5. ve 6. aylarda 500 gr bile alamadı