Evet ya uzun işlem yaniEvet ben de korkuyorum bi de çok aşamalı o kadar vaktim olacağını sanmıyorum. Nerden sipariş verdin ben de bakayım
Ben soul kitchendan zeyribyağ ve ruşeymli irmik aldım organik sertifikaları var bakanlık onaylıKızlar bebek tarhanası, irmiği, yulaf unu vs. alıcam da OG Natural, Wefood ve Makarna Lütfen markalarından kullandıklarınız var mı?
ZeytinyağBen soul kitchendan zeyribyağ ve ruşeymli irmik aldım organik sertifikaları var bakanlık onaylı
Yok ya zor lor yapımı çok aşamalı be uğraşamam onunla hiç
Aynen bende Bi iki yaparım sonra vaktim olmazYok ya zor lor yapımı çok aşamalı be uğraşamam onunla hiç
Neden ki ya?Aaa doktprum bana çilek yasak dedi
Doktorlarıniza bir sorar mısınız? Neden çileği yasaklıyorlsr merak ettim.Aaa doktprum bana çilek yasak dedi
Yani bu hastalık değil aslında farklılık. Sadece kafaları bizden farklı çalışıyor.İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız canım çok geçmiş olsun kardeşinede
Allah Allah çok şaşırdım ben ya. Bakla, bal, şeker, tuz dışında her şey serbest demişti Osman gönülalÇilek 1 yaşına kadar yasak bebeğim aslında vermesen mi
Bakayım canım, teşekkür ederimBen soul kitchendan zeyribyağ ve ruşeymli irmik aldım organik sertifikaları var bakanlık onaylı
Kırmızı meyve ve sebzeler alerjen olduğu için daha geç denenmesini öneriyorlar öyle biliyorum benNeden ki ya?
Doktorlarıniza bir sorar mısınız? Neden çileği yasaklıyorlsr merak ettim.
aaa bu açıklama çok mantıklı geldi şu an. çünkü yatma saati değişmedi ama kalkma saati resmen 8e sabitlenmiş gibi. nadiren 8 buçuğa kadar pışpışla falan uzatıyorum. 10 buçuğa kadar emzirip oynatıyorum, 10 buçukta bir daha uyuyo 2 saatBizimde öyle ya 7 e çekti en son. Bence sıcaklar geldikçe güneş erken doğdukça 6 a doğru ilerliyoruz
benim oğlum da muz, armut, elma, portakal hiçbir meyveyi beğenmedi. normal hurmayı haşlayıp ezdim onu sevdi.Kızlar ya benim oğlum muzu hiç beğenmedi yüzünü ekşitiyor böyle aslında çok da güzel ama armuta da aynı şekilde yaptı yüzüne ekşitti avokado vereceğim yarın siz başka hangi meyveleri verdiniz bir de normal hurma verebilir miyim kabuğunu soyup acaba ezip doktora sormayı unutmuşum ya meyveleri geçtik de
Ben paşalıdan (senin verdigin öneri) lor peyniri. Yulaf ezmesi şekersiz karadut özü tuzsuz domatessiz tarhana( bizim tarhanalardan vericem ama domates falan denetmedim daha) tahin aldım. Makarna lütfenden de organik pirinç unu. Havuçlu pankek karısımı , 2 li sebzeli bebek corba seti organik domates salçası aldım. ( bebem ekmek kemirmiştirKızlar bebek tarhanası, irmiği, yulaf unu vs. alıcam da OG Natural, Wefood ve Makarna Lütfen markalarından kullandıklarınız var mı?
Biliyorum canım kuzenimdede var ama onun ileri seviye olabilir tabi ilaç kullanıyor ve diyet yapıyor malesefYani bu hastalık değil aslında farklılık. Sadece kafaları bizden farklı çalışıyor.
Kuşum okuduğum kadarıyla çilek ve kivi 12 aydan sonra ama alerjik potansiyeli yüksek olduğu için bir sorun yoksa yedirdin diye de bişey olmaz yaniAllah Allah çok şaşırdım ben ya. Bakla, bal, şeker, tuz dışında her şey serbest demişti Osman gönülal
Bizdede oldu kuşum sebebi diş dediler 1 hafta sonra dişi çıktı
Bizde de kulağının arkasından kafasını tuta tuta ağlama oldu bugün ve işaret parmağıyla üstleri kaşıyor gibi. Karanfili zeytinyağına koymuştum, parmak fırçayla onu sürüp kaşıdım biraz, üstüne de tetagil verdim. Biraz rahatladı. Sanırım bu huysuzluk ve uykusuzluk dişten
Valla diştense artık patlasa da kurtulsak yaa çok saçma her akşam yattıktan sonra yarım saat aralıklarla 3 defa ağlayarak beni çağırıp koluma alır almaz uyuyor. Sonra da derin uyuyup gecenin 3 ünde sık sık kalkmaları başlıyor… Tam dinleneceğim o ilk uyuma aralığı da böylece bitmiş oluyorBenimki de son zamanlarda böyle ve sebebini bulamıyorum. Ağlayarak uyanmalarla başladı şimdi uyuturken de ağlıyor, uyanırken de ağlıyor.
Umarım biran önce geçer canım sende bebişte rahatlarsınızValla diştense artık patlasa da kurtulsak yaa çok saçma her akşam yattıktan sonra yarım saat aralıklarla 3 defa ağlayarak beni çağırıp koluma alır almaz uyuyor. Sonra da derin uyuyup gecenin 3 ünde sık sık kalkmaları başlıyor… Tam dinleneceğim o ilk uyuma aralığı da böylece bitmiş oluyor
Sağol canımın içi sen nasılsın minnoşun nasıl özledim siziUmarım biran önce geçer canım sende bebişte rahatlarsınız
Geçen rota aşısına gittiğimde ebe bana bebeğe özel hiçbir şey alma dedi. Kendi yediğiniz tarhanadan baharat tuz koymadan ayır yedir dedi. Çok tecrübeli biri herkes ebesi o olsun istiyor sağlık ocağında ama yine de içim rahat etmedi aldım bebek tarhanası irmiği falanYa baktığında biz nelerle beslenip büyüdükpaketli şeyleri asla vermem de yemek pişirirken tuz şeker baharat atmadan ayırıp biz ne yiyosak ona da aynısını yedircem ayrı mama hazırlamıcam 8 aydan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?