- 19 Şubat 2024
- 1.579
- 1.340
- 53
- 32
çözüm gündüz maksimum 2 buçuk 3 saat uyutmak. daha fazla uyuduğunda bizim de gece nanay oluyorYa şöyle gündüz çok uyumak istiyor kalkmak istemiyor bu sefer geceye uyku kalmıyor 11 de anca akşam bayılıyor uyuyor yani dışarı da çıkartıyorum ama Bi değişiklik yok geceleri 11 de uyuyor mama saati geldiği zaman kalkıyor ama bu ara o da bozuldu saat başı ağlayarak kalkıyor geri sallıyorum
her uyandığında emziriyorum çünkü aç olduğu için uyanıyor genelde. ağzını şapırdatarak falan uyanıyor ama 2 saatten az sürede uyanırsa emzirmem tabii biraz da açlık durumuna bağlıKızlar gece bebeğinizi her uyandığında emziriyor musunuz ? Bana doktor her uyandığında emzirme dedi onun için birinde emziriyorsam birinde emzirmiyorum ama kafama takıldı aç olduğu için mi uyanıyor acaba ?
Bi kaç gün zorlar sonra alışır canım 6 dan sonra yattığında gece uykusu olarak yatırırsanız olurŞöyle ki asla durmuyor öyle yaptığım zaman ağlıyor yatmak istiyor keyifsiz oluyor başa çıkamıyorum
bence bu iyi bir düzen. benim bebe bu kadar sık uyanmıyor ama uyansa ben de böyle yapardımGece uykusuna 8 de geçiyor 22.30 gibi emziriyorum sonra tekrar gece 1 de emziriyorum sonra 4 de birde sabah 7 de emziriyorum aralarda emzirmemeye çalışıyorum ama bu emme düzeni ile de acıkır mı bilemedim. Birde sabaha karşu gazı oluyor sanırım daha sık uyanıyor
Evet ama gece uykusu aşırı bozulmazsa ben yine çocuğa uyum sağlarım muhtemelen. Biraz anam babam usulü gidiyorum ben çünkü çok strese sokuyo bu uyku saati mevzuları beniBu uykular ne zaman düzelir ya acaba bide şey duydum 8 aylıktan sonra gündüz uykuları 2 uykuya sonra 1 uykuya düşecekmiş herhalde o zaman nasıl yapıcaz acaba
Aç olmasa bile o meme ağzına girecek yoksa ağlayarak uyanıyo. Bazen sadece memeye dokunması bile yetiyoher uyandığında emziriyorum çünkü aç olduğu için uyanıyor genelde. ağzını şapırdatarak falan uyanıyor ama 2 saatten az sürede uyanırsa emzirmem tabii biraz da açlık durumuna bağlı
Sus sus kesin uyancak bu gecebence bu iyi bir düzen. benim bebe bu kadar sık uyanmıyor ama uyansa ben de böyle yapardım
valla yazarken düşündüm ama tutamıyorum çenemi ajahahshshs maşallah pü püSus sus kesin uyancak bu gece
sizin alerji durumu nasıl sonuçlandı? ben kaçırdım var mıymış alerji? bu aylarda artık gaz sorunu kalmaması lazım sanki, neden gazı düşünüyorsun ilk etapta? diş vs. daha mantıklı. rahatsızlanıyor olabilirSabah bazen 4 bazen 5 den sonra çok sık uyanıyor zaten güne en geç 8 de başlıyoruz. Gazı mı var acaba diyorum da gazı da olsa ıkınmaz mı anlamadım
sizin alerji durumu nasıl sonuçlandı? ben kaçırdım var mıymış alerji? bu aylarda artık gaz sorunu kalmaması lazım sanki, neden gazı düşünüyorsun ilk etapta? diş vs. daha mantıklı. rahatsızlanıyor olabilirSabah bazen 4 bazen 5 den sonra çok sık uyanıyor zaten güne en geç 8 de başlıyoruz. Gazı mı var acaba diyorum da gazı da olsa ıkınmaz mı anlamadım
Of meme reddi mi? 1.5 aydır uğraşıyorum. Çok zor. Yarı uyanıkken tıkıyordum memeyi ağzına. Öyle öyle alıştı tekrarGao
Antibiyotik biteli çok oldu bizim şu an kesinlikle memede uyumuyor önceden öyle uyuyordu şimdi sadece biberon istiyor. Ben memede uyumayı keseyim kendi uyusun diyordum biberonla uyuyan bebeğe dönüştü. Bir de uyuyana kadar sadece ağlıyor durduramıyorum. Uyku saati gelmeden odaya da getiriyorum yavaş yavaş uykuya geçsin diye ama yok geçmiyor. Kucağımdan indirdiğm an uyanıyor bir de uyanıkken de sadece kucakta sakinleşiyor
Kakası hala mukuslu geçen haftalarda bir hafta hiç mukus olmadı ama şimdi tekrar başladı. Diyeti bıraktım çocuk alerji doktorları diyeti artık kan olmadıkça önermiyoruz dediler. Karnından sesler geliyor normal mi bu anlamıyorum. Emerken aşırı gaz çıkarıyor bazen çıkaramıyor. Karnı yumuşak oluyor ama gurultu sesleri var ama o seslerde eşkiya nazaran azaldı gibi. Alerji doktoru ek gıdaya 5. Ayında başlasın dedi tadımlara başladık bakalımsizin alerji durumu nasıl sonuçlandı? ben kaçırdım var mıymış alerji? bu aylarda artık gaz sorunu kalmaması lazım sanki, neden gazı düşünüyorsun ilk etapta? diş vs. daha mantıklı. rahatsızlanıyor olabilir
Maşallah daim olsun hep. Bizimde ilk 2.5 ay çok güzel uyurdu aralıksız 4 saat uyurdu 3. Ay bi geldi her şey değişti.her uyandığında emziriyorum çünkü aç olduğu için uyanıyor genelde. ağzını şapırdatarak falan uyanıyor ama 2 saatten az sürede uyanırsa emzirmem tabii biraz da açlık durumuna bağlı
Bu alerji durumu çok karışık ya göz çevresinde ağız çevresindeki gibi ısılık gibi döküntü var ama doktor olabilir diyor bir şey dokunuyordur diyor çok önemsemiyor doktorlar aşırı olmadıkça basit döküntüler olur diyor doktorsizin alerji durumu nasıl sonuçlandı? ben kaçırdım var mıymış alerji? bu aylarda artık gaz sorunu kalmaması lazım sanki, neden gazı düşünüyorsun ilk etapta? diş vs. daha mantıklı. rahatsızlanıyor olabilir
Bizde o ağlama krizleri bayağı azaldı 10 gün boyu zirve yapmıştı sizde nasıl oldu biraz düzelme var mı ?Gao
Antibiyotik biteli çok oldu bizim şu an kesinlikle memede uyumuyor önceden öyle uyuyordu şimdi sadece biberon istiyor. Ben memede uyumayı keseyim kendi uyusun diyordum biberonla uyuyan bebeğe dönüştü. Bir de uyuyana kadar sadece ağlıyor durduramıyorum. Uyku saati gelmeden odaya da getiriyorum yavaş yavaş uykuya geçsin diye ama yok geçmiyor. Kucağımdan indirdiğm an uyanıyor bir de uyanıkken de sadece kucakta sakinleşiyor
bizde de ilk kez bu hafta burun ve göz çevresinde de minik minik noktalar oldu ama nasıl desem, birkaç saate kayboluyorlar uzun süre kalmıyor. açıkçası çocuğun bir rahatsızlığı olmadığı sürece ben de çok takılmıyorum ya. tarhana verdim içinde 10 sebze vardı, belki o yapmıştır ama bebeğin keyfi yerinde çok şükür. sizinkinde karnından gelen sesler herhalde aklına takılıyor senin. acaba sen gaz yapıcı bir şeyler yiyor musun?Bu alerji durumu çok karışık ya göz çevresinde ağız çevresindeki gibi ısılık gibi döküntü var ama doktor olabilir diyor bir şey dokunuyordur diyor çok önemsemiyor doktorlar aşırı olmadıkça basit döküntüler olur diyor doktor
Yani ben bazı önerilerde porsiyonlayıp dondurucuya atın dediklerini gördüm. Yani anne sütünü bile atıyoruz neticede.bizim doktor hepsini taze olarak vermemiz gerektiğini söyledi. buzlukta sebzelerim falan vardı ama böyle dediği için onları kullanmadım. sorun yok mu sizce dondurulmuş ürün vermemizde? bilginiz var mı?
evet aslında mantıklı. ben yanlış anladım belki de. şu an nerede okuduğumu hatırlamıyorum bir yerde de dondurulmuş ürünlerin besin değerinin çok azaldığını okumuştum. herhalde ondan dolayı buzluk ihtimalini kafamdan çıkarmışım ama dediğin doğru, sütü bile donduruyoruzYani ben bazı önerilerde porsiyonlayıp dondurucuya atın dediklerini gördüm. Yani anne sütünü bile atıyoruz neticede.
Yeni yemeye başladım canım aşırı mercimek çorbası istedi onu yedim ama zaten yemeden öncede vardı sesler. Bizimde kayboluyordu şimdi kaybolmuyor bir iki gün kalıyor. İnşallah ek gıdayla bağırsakları toparlarbizde de ilk kez bu hafta burun ve göz çevresinde de minik minik noktalar oldu ama nasıl desem, birkaç saate kayboluyorlar uzun süre kalmıyor. açıkçası çocuğun bir rahatsızlığı olmadığı sürece ben de çok takılmıyorum ya. tarhana verdim içinde 10 sebze vardı, belki o yapmıştır ama bebeğin keyfi yerinde çok şükür. sizinkinde karnından gelen sesler herhalde aklına takılıyor senin. acaba sen gaz yapıcı bir şeyler yiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?