2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Labne nası yapılıyomuş ki

ben de ekşimiş sütüm vardı ondan yaptım bu hafta ama bana da lor gibi gelmiyor o peynir. tadı süt gibi geliyor. hazır almak da istemiyorum. peki peynir altı suyundan mı yapmam gerekiyor öyleyse? yani önce sütü kaynatıp peyniraltı suyunu alıcam sonra da o suyu kaynatıp süzecek miyim?

Yani o zaman sütü kestircez kazenli kısımları alcaz altta kalan suyu tekrar kaynatıp bekletcez doğru mu anlamışım
Onu da buldum dur

Ay var işte yaa baya bunlar nasıl ki sıkıntı olur mu acaba Azcık bişey yicek yerse zaten

canım tadıma başlamak için desteksiz oturmayı beklemek çok geç olabilir ya. çünkü desteksiz oturma 8-9 ayı bulabiliyor. mama sandalyesinde oturabiliyor olması yeterli diye düşünüyorum
Bir doktor söylemişti oradan aklımda kalmış tabi 8 9 ayda geç 6 ay olunca başlarım bakalım benim cadı kız ne yapacak

Şarküterilere söylesek getirirler belki gerçe ben peynir yapıyorum evde onun suyundan yaparım kndim sizler için bir öneri

Gece 11 den aşağı uyumuyor bu saati nasıl erkene çekicem ya uyutmadığım zamanda çok fena bağırıyor gündüzleri nasıl dengelicem bilemedim ya

Ya ben de hazır alayım diye düşündüm ama bu peynirin 4 gün içinde falan tüketilmesi lazımmış sürekli bi kargo trafiğine girmektense haftalık kendim yaparım gibi düşünüyorum

Ay ben onunla uğraşamam zaten okumaya bile üşendim

Ya ben de hazır alayım diye düşündüm ama bu peynirin 4 gün içinde falan tüketilmesi lazımmış sürekli bi kargo trafiğine girmektense haftalık kendim yaparım gibi düşünüyorum
Bununla ilgili de porsiyonlayıp buzlukta saklayıp yemeden önce çıkarabilirsiniz demişti benim aklıma yattı açıkçası

Yaa buzlukta porsiyonlanıp saklanoyormıs yaa benim aklıma yattı.
Ay ben onunla uğraşamam zaten okumaya bile üşendim
Valla yoğurtla ugrasamıyorum onu nasıl yapcam bilmiyorum zaten

Canım gıdamühendisianlatıyor var instagramda o kadına çok güveniyorum. Bu markayı önermiş ben bunu alacağım. Evde şoklama işini tam anlamıyla yapabileceğimi sanmıyorum çünkü
Aa tire yazıyo yakın bide bize. Ayy valla güzel oldu tek şey kaldı geriye. Bebenin yemesi
Gerçi gecen gün doktorun biri diyodu hangisi unuttum. İnstagramda görüyorum korkunc paylaşımlar var. Bu ek gıda. Ama siz ana gıdaymış gibi dayıyorsunuz cocuklara diye. Ayarını tutturmakta zor heralde

Gece 11 den aşağı uyumuyor bu saati nasıl erkene çekicem ya uyutmadığım zamanda çok fena bağırıyor gündüzleri nasıl dengelicem bilemedim ya
Farklı uyutma yöntemleri denedin mi birde oksijen çok iyi geliyor bebişlere havanın durumuna bağlı biraz da olsa dışarıya çıkarıp ondan sonra dene ve uyku düzeni nasıl 11de uyuyup gece kaçta uyanıyor gündüz nasıl saat 11 e kadar kaç saat uykusuz kalmış oluyor en fazla 3 saat diye biliyorum bu dönemde ki 3 saatte benimki çıldırıyor zor oluyor uykuya dalması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…