- 19 Şubat 2024
- 1.491
- 1.287
- 53
- 32
Probiyotik kullan canım biz bu ara kullanmıyoruz ama ek gıda ile beraber tekrar başlayacağım mutlakakızlar ek gıdaya geçince kabızlık yaşadınız mı? çözebildiniz mi? 5 gündür kaka yapmıyor, karnına bakıyorum aşırı şiş değil ama çok şaşırıyorum. daha önce 5 gün yapmadığında karnı semsert oluyordu. şimdiye kadar havuç, patates, kereviz verdim. patatesten sonra kaka yapmadı. 2 gündür yoğurt veriyorum belki iyi gelir diye ama bir değişiklik olmadı :S armut püresi gibi bişey versem mi yoksa akışına mı bırakıyım bilemedim
Vücudu kızarmaya başladığından beri duru suyla yıkıyorum sadece. Mustela konak şampuanı kullanıyorum konağı geçmek bilmediHangi şampuanı kullanıyorsunuz belki o etki etmiştir alerjisine
Daha ne kadar yedi ki hemen kabız oldu ya o kadar etkiliyo muymuşkızlar ek gıdaya geçince kabızlık yaşadınız mı? çözebildiniz mi? 5 gündür kaka yapmıyor, karnına bakıyorum aşırı şiş değil ama çok şaşırıyorum. daha önce 5 gün yapmadığında karnı semsert oluyordu. şimdiye kadar havuç, patates, kereviz verdim. patatesten sonra kaka yapmadı. 2 gündür yoğurt veriyorum belki iyi gelir diye ama bir değişiklik olmadı :S armut püresi gibi bişey versem mi yoksa akışına mı bırakıyım bilemedim
senin kullandığın bişey vardı işe yarayan. onun adı neydi ya minies mi neydiProbiyotik kullan canım biz bu ara kullanmıyoruz ama ek gıda ile beraber tekrar başlayacağım mutlaka
evet evet hep ekledim zeytinyağı. etkilenmez diye düşünüyordum valla çünkü max. bi yemek kaşığı yemiştir günde ama etkiledi sanırım. bizim zaten kaka olayı pek düzenli değildi 2 günde bir yapıyordu. biraz sıkıntılıydı yani.Daha ne kadar yedi ki hemen kabız oldu ya o kadar etkiliyo muymuşzeytinyağ koyuyo muydun
Kızım 10 gün kaka yapmadığında karnı rahat olduğunda kilo almamıştıkızlar ek gıdaya geçince kabızlık yaşadınız mı? çözebildiniz mi? 5 gündür kaka yapmıyor, karnına bakıyorum aşırı şiş değil ama çok şaşırıyorum. daha önce 5 gün yapmadığında karnı semsert oluyordu. şimdiye kadar havuç, patates, kereviz verdim. patatesten sonra kaka yapmadı. 2 gündür yoğurt veriyorum belki iyi gelir diye ama bir değişiklik olmadı :S armut püresi gibi bişey versem mi yoksa akışına mı bırakıyım bilemedim
tarttım bugün. kilo güzel almış. zaten emmede sıkıntı yok maşallah. öyle rahatsız gibi de durmuyor ama 5 gün yapmadığını düşününce ben rahatsız oluyorumKızım 10 gün kaka yapmadığında karnı rahat olduğunda kilo almamıştı
Konak şampuanında da avokado var eğer ona karşı bir alerjisi varsa etkilemiş olabilir bir süre onu da kesin istersenizVücudu kızarmaya başladığından beri duru suyla yıkıyorum sadece. Mustela konak şampuanı kullanıyorum konağı geçmek bilmedi
Ben de öyle, çok yorgunum. Motivasyon olacak bişey de olmuyor, bişeyi düzeltiyoruz öbürü bozuluyor. Allah yardımcımız olsun
Tadımlarda günde bir kere ne aç ne tokken 1-2 çay kaşığı miktarında veriliyor. 2. Gün tatlı kaşığı, 3.gün yemek kaşığı gibi miktarı arttırarak 3 günü bitiriyorsunuz.
Evet forbiome miniessenin kullandığın bişey vardı işe yarayan. onun adı neydi ya minies mi neydi
inanın çok teşekkür ediyorum olayı anladım ama korktuğum başıma geldi . Yoğurt verince 2. Gün ağladı yemedi hiç . muz 1 çay kaşığı zor yedi patatesi de tiksinip tiksinip geri çıkarıyor hiç tadım yapmak istemiyor gibi acaba daha erken mi ek gıdaya başlamasa mıydımBen de öyle, çok yorgunum. Motivasyon olacak bişey de olmuyor, bişeyi düzeltiyoruz öbürü bozuluyor. Allah yardımcımız olsun
Tadımlarda günde bir kere ne aç ne tokken 1-2 çay kaşığı miktarında veriliyor. 2. Gün tatlı kaşığı, 3.gün yemek kaşığı gibi miktarı arttırarak 3 günü bitiriyorsunuz.
Bence her ailede problemler oluyor ciddi şekilde mutsuz ailelerin çocuklarıda dediğiniz gibi. Ama bence iki türlü de mutlu evliliği olanlara göre mutlsuzlR.Bilemedim bence mutsuz ailelerin çocukları da çok mutsuz. Boşanmış aile çocuklarından daha mutsuz gözlemlerime göre, benim de çok öğrencim var böyle. Çocuğa yansıtmamak mümkün değil. Allah yardımcınız olsun
Benimki dönmüyordu 5.aya yaklaşti sureklu önlem alıyorum falan. Sonra baktım dönmüyor acaba dedim dönmeyi bilmediğinden mi dönmüyor. Arada böyle hafif ittirerek kendiliğinden dönmesini sağladım. (bu arada 4 ay 20 günluk falandi) sonra bir gün Bi baktım dönüyor artık.kızlar 5 ayı geçip bebeği dönmeyen var mı ya? düzenli egzersiz de yapıyoruz ama dönmeye hiçbir faydası olmadı gördüğüm kadarıylaaslında daha vakti var biliyorum ama kafama da takıyorum bazen. karın üstü durmak hiç istemiyor, bekliyorum ki sırt üstü dönsün onu da yapmıyor sadece ağlıyor. ne yapsam faydası olur acaba. öyle ağır, tembel bi bebek de değil bacaklar kollar sürekli hareketli. bilmiyorum valla napsam
Gündüz çok fazla uyuduğu için gece sık kalkıyor olmalıKızlar biz yarın tam 6 aylığız ve gündüz uykularımız hala 4 hatta bazen 5 olabiliyor. Akşam artık fix 22.30 da uykuya götürüyorum sabahta 8.30 da kalkmış oluyoruz bazen başarılı olursam 9.30-10.00 oluyorgece boyu çok sık kalktığı için ben aşırı uykusuz ve yorgunum çünkü uyumak istiyorum genelde gündüz uyanık 1-1,5 saat zor dayanıyor ya bu aralık nasıl uzar? Buna çocuk kendi mi karar verir? Siz de durumlar nasıl
Ben dün bir yemek kaşığı havuç verdim kabız gibi hallere girdi dışkılamadı bugün sabah kahvaltıda bi tatlı kaşığı yoğurda iki damla zeytinyağı katıp verdim bolca emzirdim korktum da biraz nihayet etti kakasında havuç taneleri vardıtarttım bugün. kilo güzel almış. zaten emmede sıkıntı yok maşallah. öyle rahatsız gibi de durmuyor ama 5 gün yapmadığını düşününce ben rahatsız oluyorum
Doğru diyosun ya vücuduna sürmüyorum diye hiç aklıma gelmemiştiKonak şampuanında da avokado var eğer ona karşı bir alerjisi varsa etkilemiş olabilir bir süre onu da kesin isterseniz
Konak için bebe yağı veya hindistan Cevizi yağı kafasına sür yumuşuyor onlar yarım saat sonra emzirirken pıt pıt soy tırnağınla yenisi de çıkmıyor aldığın yerlerinDoğru diyosun ya vücuduna sürmüyorum diye hiç aklıma gelmemişti
Kaç aylik oldu? Az önce 5-9 ay arası artık ayrılık kaygısı yasayabileceklerine dair bir yazı okudum.bebeğimin huyu suyu değişti sürekli kızar gibi sesler çıkarıyor kucağımızdan indiği anda başlıyor bagırmaya neden böyle oldu anlamadım
Bizimki 5 aylık gece 9-10 arası uyutuyorum. Sabah 6. 30a kaldırıyorum. Genelde kendi kalkar ama kalkmazsa uyandırıyorum. Bazende 4,5 gibi kalkmak istiyor ama emzikle saat 6-6.30a kadar oyalıyorum.Kızlar biz yarın tam 6 aylığız ve gündüz uykularımız hala 4 hatta bazen 5 olabiliyor. Akşam artık fix 22.30 da uykuya götürüyorum sabahta 8.30 da kalkmış oluyoruz bazen başarılı olursam 9.30-10.00 oluyorgece boyu çok sık kalktığı için ben aşırı uykusuz ve yorgunum çünkü uyumak istiyorum genelde gündüz uyanık 1-1,5 saat zor dayanıyor ya bu aralık nasıl uzar? Buna çocuk kendi mi karar verir? Siz de durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?