• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bnde bunu düşünüyorum çok sevinirim ürünü değerlendirirsen
İki gün var indirimin bitmesine ama ve haftaya cuma elimde olacak, istersen al bak sen de 400 para değil çünkü iade edersin en kötü zamanımız var ☺️ kredi kartıyla alırsan max iki güne iadesini gerçekleştiriyor ebebek. ve tabi değerlendiririmm

Poğaça hamurunu akşamdaj yoğurup dolaba koysam ne olur? Mayalı değil kabartma tozlu

Buzdolabında mayalanan bir sürü tarif var her tarif oluyormu bede bilmiyorum 😁 ama mayası kabarmayınca bu hamur üşümüş diolaar ya. Ondan her tarif olmuyodur🤣
İşte mayayla yapılanlar olmuyo da kabartma tozuyla olur gibi geldi riske atmasam mı😄

Ben memeyi bırakıp parmağımı emebilirim etrafa da bakabilirim ama sen memeyi kapatamazsın siniri yüklendi benim oğlana😑 döndüğünde memeyi bulamazsa çıldırıyo

Öf yarına aynı binadaki kocamın amca kızları gelini geliyor bebeği özlediyseniz siz çağırın bana neden geliyorsunuz😂

Öf yarına aynı binadaki kocamın amca kızları gelini geliyor bebeği özlediyseniz siz çağırın bana neden geliyorsunuz😂
Bence bebekli evlere misafirliğe geliyorsa birileri, gelirken yemek getirmeli anne için. Vaktinin olmayacagını düşünüp yiyen annenin bebeğinin de mutlu olacağını düşünmeleri gerekli. Kimse geldiğinde hizmet ya da yiyecek birşey beklenmemeli. Ben gelen olursa bir kahve yapıp gönderiyorum. Çoğu kişi yemek getiriyor gelirken zaten kendileri de biliyorlar nasıl zor bir durumda olunduğunu.

Ben memeyi bırakıp parmağımı emebilirim etrafa da bakabilirim ama sen memeyi kapatamazsın siniri yüklendi benim oğlana😑 döndüğünde memeyi bulamazsa çıldırıyo
Sanırım doydum diye veya baska sebeple bagırrarak bırakıyor yeter gadınnn doydum m demek istiyo gibi. Kapatırken de. Aç ulann nie kapıyon die aglıyo. 🤣 az önce yine yaşandı. Aklı hep olmayanda 😂

Back