Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim kızım da 5 gün önce 5 aylık oldu. Ama dönmüyor hala. Yanlarına dönüyor hareketli özellikle altını açınca ama yüzüstü dönmüyor. Büyük kızım 4 aylık dönmüştü buda döner ya pek kafama takmiyorum her çocuk farklı diye düşünüyorum
Zaten konak yara kabuğu gibi sert ya yağ sürünce çok yumuşak oluyor yıkamana gerek yok zaten sür yarım saat sonra yumuşamış olcak konaklar
Ben sadece bıngıldağa elimi sürmedim gerisini temizledim
Normal banyo günü yıkarsın
Ya burada Özbekistan mi öyle bir yerde yaşayan biri vardı. Ek gıdaya 1 yaşında basliyorlarmis. Onun mantığı bağırsağın hazır olması olabilir mi? Acaba biz erken mi başlıyoruz? Belkide 1 yaş bağırsaklar için daha mı uygun?
Aslında bence de dişi çıkınca başlanmalı değil mi çok belirgin bir gösterge ama dünya sağlık örgütü 4 aya kadar düşürdü süreyi doktor da başla deyince başlıyoruz işte
ben de bi dönem sürekli gaz damlası probiyotik falan aldım hem hiç faydasını görmedim hem de minicik şeyler en az 600 lira evde öylece duruyorlar açıkçası bi tane daha alasım gelmiyor ama son çare alıcam
Kızlar merhaba ben çok şiddetli grip atlattım antibiyotik kullandım ve sütüm azaldı bayağı sürekli mastit olacak kadar sütüm vardı ama şimdi çocuğu bile doyurmuyor artar mı tekrar çok ugraısyprum bol su tüketiyorum ama artmadı sanki
Kızlar merhaba ben çok şiddetli grip atlattım antibiyotik kullandım ve sütüm azaldı bayağı sürekli mastit olacak kadar sütüm vardı ama şimdi çocuğu bile doyurmuyor artar mı tekrar çok ugraısyprum bol su tüketiyorum ama artmadı sanki
artar bence canım. bazı ilaçlarda sütü azaltan bi etken madde oluyor belki ondan kaynaklanmıştır ama sık sık düzenli emzirmeyle düzelir eminim. malt içeceklerden de iç onlar da iyi geliyor. bir de zaten ek gıdaya geçiyoruz o da biraz olsun destekler bu saatten sonra
ay o kadar heyecanlandım ki bütün gün halıda oynayalım istiyorum. dönmeye başlayınca oynamaktan da keyif almaya başladı sanki. iletişimimiz artıyor gibi hissediyorum giderek