Ben dün gündüz kekik çayını verdim rahatladı kızım. Gazını rahat yaptıGeceleri ıkınıyor saatte bir uyanıyor 1 aydır böyle rota aşısından sonra başladı. Gündüz ağlamıyor huzursuzluğu yok ama gece özellikle sabaha karşı kıvranıyor size tanı nasıl kondu testlerle mi ?
4 iyi olur bence bizimki 6 kilo 3 numara kullanıyoruz bacaklarını sıkıyor gibiKızlar ya ben molfixe geçicem 7 kilo kaç numara alayım
Bence bi doktora görün iyi değil çünkü.Ben sorayım ya. Bir et parçası sarkıyor bende sanırım o idrar torbasiymis. Düzelir mi ki o? Beni korkutuyor :/
3 iyi olur sanırımKızlar ya ben molfixe geçicem 7 kilo kaç numara alayım
Artık bende deneyeceğim annemde kekik önerdi bir çay kaşığı vereceğimBen dün gündüz kekik çayını verdim rahatladı kızım. Gazını rahat yaptı
Bİzim kilo 7 olmuştur diye tahmin ediyorum 3 iyi oluyo ama bacakları çok aşırı tombik değil benim bebeğiminKızlar ya ben molfixe geçicem 7 kilo kaç numara alayım
Ben direkt kekik kimyon değil de momsel çay içiriyorum doktorun önerisiyleArtık bende deneyeceğim annemde kekik önerdi bir çay kaşığı vereceğim
Bana da doğurana kadar hep öyle geliyordu eşime diyodum onu bu kadar sevebilcez mi diye. Ama doğunca aynı hissettiğim şeyleri hissettim , şuan hicbi fark yok . Hatta o küçük diye daha fazla koruma kiyamama oluyor ama asla ilki gibi rahat sevemiyorum büyük kızım kıskanmasın diye. O okuldayken bol bol seviyorum bendeBen de 30da doğurdum 35e kadar yaparsam yaparım sonra yokbir sürü etken var tabi maddi manevi ülkenin durumu oğlanın huyu suyu nasıl olacak büyüyünce bakalım bi de bana ikinciyi onun kadar sevemem gibi geliyo ya niye bilmiyorum aşık oldum oğluma sanki
Eczaneye bir sorsun eşim olmadı bende öyle içiririm çok çok zor böyle uykusuzluk ne yapacağımı şaşırdım artık birde ilk adetimi oluyorum hem psikolojik olarak çöktüm hem bedenen.Ben direkt kekik kimyon değil de momsel çay içiriyorum doktorun önerisiyle
Kaka sayısı değişmedi. Önceden köpüklü ve fışkırtarak yapiyodu şimdi daha normal görünüyor. Bıraktıktan sonra yüzünde kızarıklık oldu mu? 3 4 gündür kullanmıyorum çenesinde ve kolunda kırmızı noktalar oluştu.Relactaz sanırım damlanız. Onu kullandıktan sonra daha uzun aralıklarla kaka yapmaya başladı mı peki? Ben bizimkinin kaka yapmamasını ona bağlamıştım kullandığım zaman.
Gece gündüz hep huzursuzdu. Test yapılmadı. Doktor bende laktoz intoleransı olduğu için genetik olabilir dedi. Gercekten damladan sonra çocuğum rahatladi. Şimdi de bırakmayı deniyoruz.Geceleri ıkınıyor saatte bir uyanıyor 1 aydır böyle rota aşısından sonra başladı. Gündüz ağlamıyor huzursuzluğu yok ama gece özellikle sabaha karşı kıvranıyor size tanı nasıl kondu testlerle mi ?
bizim doktor mukuslu mamayı hiç ciddiye almadı aynı fışkırır gibi ve çok sesli yapıyordu ama gittikçe daha kötü oldu her şey gece özellikle huzursuz ıkınıyor yavrumKaka sayısı değişmedi. Önceden köpüklü ve fışkırtarak yapiyodu şimdi daha normal görünüyor. Bıraktıktan sonra yüzünde kızarıklık oldu mu? 3 4 gündür kullanmıyorum çenesinde ve kolunda kırmızı noktalar oluştu.
Gece gündüz hep huzursuzdu. Test yapılmadı. Doktor bende laktoz intoleransı olduğu için genetik olabilir dedi. Gercekten damladan sonra çocuğum rahatladi. Şimdi de bırakmayı deniyoruz.
Kızlar ya ben molfixe geçicem 7 kilo kaç numara alayım
Farkeder mi ya eşime al bitane dedim bez bezdirBen de ona geçicem canım hangisini alacaksın sen sanırım çeşitleri varmış bakamadım henüz
4 aydan sonra geçmesini bekliyolar işte bi ay daha böyle devam ederse araştırır diye düşünüyorum.bizim doktor mukuslu mamayı hiç ciddiye almadı aynı fışkırır gibi ve çok sesli yapıyordu ama gittikçe daha kötü oldu her şey gece özellikle huzursuz ıkınıyor yavrum
Yakınlarda e bebek varsa orada da varEczaneye bir sorsun eşim olmadı bende öyle içiririm çok çok zor böyle uykusuzluk ne yapacağımı şaşırdım artık birde ilk adetimi oluyorum hem psikolojik olarak çöktüm hem bedenen.
Alerji polikliniğine gittiniz mi?bizim doktor mukuslu mamayı hiç ciddiye almadı aynı fışkırır gibi ve çok sesli yapıyordu ama gittikçe daha kötü oldu her şey gece özellikle huzursuz ıkınıyor yavrum
Olmadı. Bazen oluyor o. Hemen geçiyor. Yesiğim bir şeyden ya da temas ettiği bir giysi yüzünden sanırım.Kaka sayısı değişmedi. Önceden köpüklü ve fışkırtarak yapiyodu şimdi daha normal görünüyor. Bıraktıktan sonra yüzünde kızarıklık oldu mu? 3 4 gündür kullanmıyorum çenesinde ve kolunda kırmızı noktalar oluştu.
Gece gündüz hep huzursuzdu. Test yapılmadı. Doktor bende laktoz intoleransı olduğu için genetik olabilir dedi. Gercekten damladan sonra çocuğum rahatladi. Şimdi de bırakmayı deniyoruz.
Ya sevilir tabi sevilmez miBana da doğurana kadar hep öyle geliyordu eşime diyodum onu bu kadar sevebilcez mi diye. Ama doğunca aynı hissettiğim şeyleri hissettim , şuan hicbi fark yok . Hatta o küçük diye daha fazla koruma kiyamama oluyor ama asla ilki gibi rahat sevemiyorum büyük kızım kıskanmasın diye. O okuldayken bol bol seviyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?