İnsallah bizimki de öyledir yoksa ilaca tekrar baslamak istemiyorum.Olmadı. Bazen oluyor o. Hemen geçiyor. Yesiğim bir şeyden ya da temas ettiği bir giysi yüzünden sanırım.
Farkeder mi ya eşime al bitane dedim bez bezdir
Gitmemiştik başka bir doktordan daha görüş aldık. Yarın yine bir çocuk doktoruna gideceğiz uzmanlığımı alerji üzerine yapmış artık aylık takibe onunla devam edeceğiz pazarteside yeşil alan açtırıp alerji çocuk doktoru varmış ona gideceğizAlerji polikliniğine gittiniz mi?
Aşırı gaz çıkarmaya başladı. Karnındaki gurultular azaldı. Kaka yavaş yavaş azalıp bitti. 5-6 güne bir yapıyordu. 2. Ay sonu muydu o zaman kullandık 1 hafta. Kendim kestim. Akışkan kakayı, ishali azaltır diyordu google da. Düzeldi 2 hafta sonra kakası. Bilmiyorum ilgisi var mı. Ama laktoz ya da kazeinle ilgili sorun var kesin. Süt ürünü az da olsa yersem gazı çoğalıyor. Benim zaten alerjim var.İnsallah bizimki de öyledir yoksa ilaca tekrar baslamak istemiyorum.
Sizde de mi süt alerjisi var ?Olmadı. Bazen oluyor o. Hemen geçiyor. Yesiğim bir şeyden ya da temas ettiği bir giysi yüzünden sanırım.
Bize doktor genetik olabileceğini söyledi ama benim şuan yok alerjim bebekken olduğunu düşünüyorum annem 1 yaşına kadar gazın vardı çok ağlardın diyor herkes bebekliğimde ağladıgımj söylerdi hepAşırı gaz çıkarmaya başladı. Karnındaki gurultular azaldı. Kaka yavaş yavaş azalıp bitti. 5-6 güne bir yapıyordu. 2. Ay sonu muydu o zaman kullandık 1 hafta. Kendim kestim. Akışkan kakayı, ishali azaltır diyordu google da. Düzeldi 2 hafta sonra kakası. Bilmiyorum ilgisi var mı. Ama laktoz ya da kazeinle ilgili sorun var kesin. Süt ürünü az da olsa yersem gazı çoğalıyor. Benim zaten alerjim var.
Bende kazein alerjisi var. Gaz bombasına dönüyorum özellikle süt ve peynirde. Arada yerdim yoğurt falan, bebeğimin gazını arttırfığını farkettiğimden beri belki 3 kaşık yemişimdir 3 aydır. Mukuslu kaka var sizdeki gibi. Ama salyalanma çok olduğundan normal dedi doktor. Çok şükür kakada kan ya da egzema yok. Gaz da 3. ay sonunda çok çok azaldı.Sizde de mi süt alerjisi var ?
Brni de asla susturamazlarmış. Gaz mı ne bilmiyorum. Büyük ihtimalle alerjimi anlamamışlardı.Bize doktor genetik olabileceğini söyledi ama benim şuan yok alerjim bebekken olduğunu düşünüyorum annem 1 yaşına kadar gazın vardı çok ağlardın diyor herkes bebekliğimde ağladıgımj söylerdi hep
Bizde de sadece mukuslu kaka ve aşırı gaz var özellikle geceleri artıyor aşırı gurulduyor karnı. Doktor alerji değil diyor ısrarla ben mi evham yapıyorum bilemedim kanlı kaka ve egzema da yokBende kazein alerjisi var. Gaz bombasına dönüyorum özellikle süt ve peynirde. Arada yerdim yoğurt falan, bebeğimin gazını arttırfığını farkettiğimden beri belki 3 kaşık yemişimdir 3 aydır. Mukuslu kaka var sizdeki gibi. Ama salyalanma çok olduğundan normal dedi doktor. Çok şükür kakada kan ya da egzema yok. Gaz da 3. ay sonunda çok çok azaldı.
aBizim de 3. Ay aşılarına denk gelmişti. Aşıdan 3 gün önce 3 gün sonra yaptir demişlerdi. 4 ay aşıları nasıl bilmiyorum ama çok yoruluyolar ne kadar arayı açarsan o kadar iyi
Biz var ya kafaya çok takıyoruz eltim ve kayınvalidem o kadar rahatlar ki. Kvaldeye bıraktım çocuğu bir kuaföre gittim. Çocugu en son 11 de yedirip yatırmıştım uyanınca ver demiştim. Verir sandım. Geldim uyuyordu. Öğleden sonra 4 te ben besledim. Ben 2 saat, 3saate bir beslerim kadın 5 saat aç bırakmışKızlar anne olmanın en zor yanı bedeni yorgunluğundan yana zihin ve kalp yorgunluguymus sürekli düşünüyorsun her şeyi kaygı ediyorsun kafamın içinde sürekli alerji mi acaba sorusu dönüyor 2 3 gündür zihnim yoruldu artık
Gittim 2 farklı doktora biri muayene etti toparlar 6 aya dedi. Ötekide muayene etmeden aynı şeyi söyledi. 4.au oldu. O mesane kesin de psikolojikmen çok rahatsız ediyor beni. Ben gazı olduğunda hep kanguru da gezdirdim acaba ağır kaldırdım diye mi olduKontrole gitmiş miydin canım? Eğer mesaneyse önlem alsan iyi olur ona
Evet. Ayıptır söylemesi büyük abdesti yaparken ikininca oluyor. Saten doktorda dogumda ikininca olmuştur demişti. Düzelir dedi ama bayağı hissediyorum onu orada.Nasıl et parçası içerden dışarı mı sarkıyo
Hadi yaBence bi doktora görün iyi değil çünkü.
Düzelir kuzum benceinşallah canımm şu ultrason sonucu da temiz gelse de derin bi nefes alsam
çok sağol kuzucum ben hiç dikkat etmemiştim ilk kez bu ara fark ettim gözlerini şaşı yapıyor ellerine ve oyuncaklara bakarken. bize de 6. ay kontrolü önermişlerdi o zamana kadar bekleyelim öyleyse. inşallah düzelir ya.
Olabilir canım, bağırsakları daha tam gelişmediyse ondan olmuş olabilir. Ee ek gıdayı kestiniz anne sütüyle mi devam ediyor şuan?evet canım 6 aylık doktor 5.5 sylıkken başlayalım dedi .bence gereksiz erken başlattı o yüzden bu kadar etkilendi kızım
Ayyy maşallahGece 3 4 saatte bir uyandı sabah 6 dan sonra biraz sıkıntılı oldu tam uyuyamadı ama gaz sancısı yüzünden uyku ile ilgisi yoktu yani. Kendi yatağında yatırıyorum odada da karartma perde var karanlıkta uyuyor. Bir de ninni açıyorum onu dinleyerek uyuyor. Ama 4 ay krizi bizi de vurmuştu bir süredir ne gündüz ne gece uyumuyordu sadece pilates topunda uyutabiliyordum dün bunu aştık gibi bakalım bugün ne olacak.
Gaz bu ayda azalmalıydı. Sorun doktora. Alerji için gidicez yazdınız sanırım. İnşallah bir şey yokturBizde de sadece mukuslu kaka ve aşırı gaz var özellikle geceleri artıyor aşırı gurulduyor karnı. Doktor alerji değil diyor ısrarla ben mi evham yapıyorum bilemedim kanlı kaka ve egzema da yok
canım benim bebe 6700 gr. 4 numara molfix kullanıyorum tam oluyorKızlar ya ben molfixe geçicem 7 kilo kaç numara alayım
Bence tekrar git kuzum kontrole. Ultrasonda filan baktı mı? Bi de bence ürolojiye de görünebilirsin. Ağır kaldırmak da etkili tabi o da düzelmeyi geciktirmiş olabilirGittim 2 farklı doktora biri muayene etti toparlar 6 aya dedi. Ötekide muayene etmeden aynı şeyi söyledi. 4.au oldu. O mesane kesin de psikolojikmen çok rahatsız ediyor beni. Ben gazı olduğunda hep kanguru da gezdirdim acaba ağır kaldırdım diye mi oldu. İlk birliktelik ten sonra fark ettim ben onu. İstemiyorum bisi olur diye de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?