2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evet beni uyardı. Tedbir amaçlı veriyorum dedi. Çok ayakta kalma ağır iş yapma fazla yürüme ilişki yok gibi bi sürü şey söyledi. Bi kere ev süpürdüm biraz ağrım oldu sonra hiç süpürmedim. Eşime söyledim ağrım oldu felan diye o yapıyor artık ev işlerini 😄😄 bu gebelik pek iyi birşeymiş saltanat gibi 😂😂😂
Haha bende de aynı durum yaşandı 😅 benim kahverengi akıntı kesilmeyince bugün acile gittim progestanı 200 mg fitil olarak değiştirdi diğeri yetersiz gelmiş sanırım yine aynı senin saydıklarını saydı inşallah kocalarımızı kısa sürede bıktırmayız 😅😅

Rüyamda apaçık kız bebek gördüm hayırlısı öncesinde erkek görmüştüm ama kız bebek dahada netti meraklandım şimdi 😀
Yaa hayır olsun inşallah ben de ilk bebiş haberini aldığımda görmüştüm yenidoğan ve adı defneydi rüyası bile öyle güzeldi ki inşallah bir an önce sağlıkla kucağımıza almak nasip olur 🤲🏻♥️

Ya zaten bi tane yaşamış vefat etmiş ne gerek var o zaman kendi anneannem var babaannen var onların da isimlerini koyarım bana verdiği tepki sinirimi bozan zaten ne hatırsız insansın diyor ki asla öyle biri olmadığımı da biliyor biz koyacağız diyor sanane ya benim çocuğumdan kendi çocuklarının isimlerini de onun kv si kp ri koymuş o karışmamış bananr karışsaydın koydurmasaydın o zaman
Onların öcünü senden almaya calisiyor gibi hırs yapmış.

Merhaba ben aşılama yaptıralı 31 gün oldu 12. Gün betam 40 çıktı kaç haftalık olduğunu hesaplamam için napmam lazım son adet tarihim 13 aralık başlangıcı kafam çok karışık yumurtam çok geç büyüdü adetin 30 u günü aşılama oldum yardımcı olabilirmisiniz

Merhaba ben aşılama yaptıralı 31 gün oldu 12. Gün betam 40 çıktı kaç haftalık olduğunu hesaplamam için napmam lazım son adet tarihim 13 aralık başlangıcı kafam çok karışık yumurtam çok geç büyüdü adetin 30 u günü aşılama oldum yardımcı olabilirmisiniz
Aşılama tarihin ne canım

Eklentiler

• IMG_20240202_142318.jpg
    IMG_20240202_142318.jpg
    61,1 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20240202_142315.jpg
    IMG_20240202_142315.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar günaydınnn bugün cuma çalışan hamişler için dinlenme günleri başlıyor :KK76: sizde de var mı bilmiyorum ama ben sürekli ya bir şey olduysa ve ben anlayamıyorsam gibi endişeler içindeyim bu meseleyi hal yoluna koyan var mı ya :işsiz:
Bende öyleyim ya bı farklılık olsa hisseder miyim acaba diye düşünüp duruyorum kendi doktorum bı ay sonra çağırmıştı 5 Mart gibi fln ama dayanamadım 15 Şubat'ta başka bı doktora da gidicem 😅

Dier güzel yani devlet seni sevk etse bile perinatoli doktoruna hiç bir şekilde ödeme almıyorlar yasaklanmış ama özel alıyor malesef
İstanbul’da yer bulursan almıyorlar bacım ama İstanbul’da yer bulmak için hamile kaldığın an perinatolojiye gitmen lazım ki 2’li taramaya yetişebilesin

Kızlar beni dinleyin lütfen 🙏 Bende kilo verdim hiçbir şey yiyip içemedim. Yani bebeğe yetecek kadar yedim ve gerçekten de öyle oldu bebeğin gelişimi bir hafta ilerde. Ama ben o kadar aç kalmışım ki vücut direncim çok düşmüş ve idrarda hem şeker hemde keton çıktı. Bu da açlıktan ve susuzluktan olmuş. Şimdi çok zorlanarak yiyorum ve tatlı yediğim zaman sabahlara kadar yatamıyorum çok rahatsızlanıyorum. Lütfen siz zorla da olsa yiyin. Kussanız da yiyin sağlıklı şeyler yiyin hep. İnanın bu zor günler geçicek. Benim şu an hastaneye yatıp sıvı almam lazım. Çünkü bebeğe geçerse büyük problem olur. Lütfen siz dikkat edin sizde de olmasın 🙏

Kızlar beni dinleyin lütfen 🙏 Bende kilo verdim hiçbir şey yiyip içemedim. Yani bebeğe yetecek kadar yedim ve gerçekten de öyle oldu bebeğin gelişimi bir hafta ilerde. Ama ben o kadar aç kalmışım ki vücut direncim çok düşmüş ve idrarda hem şeker hemde keton çıktı. Bu da açlıktan ve susuzluktan olmuş. Şimdi çok zorlanarak yiyorum ve tatlı yediğim zaman sabahlara kadar yatamıyorum çok rahatsızlanıyorum. Lütfen siz zorla da olsa yiyin. Kussanız da yiyin sağlıklı şeyler yiyin hep. İnanın bu zor günler geçicek. Benim şu an hastaneye yatıp sıvı almam lazım. Çünkü bebeğe geçerse büyük problem olur. Lütfen siz dikkat edin sizde de olmasın 🙏
Cook geçmiş olsun canım 💐 umarım bır an önce toparlarsın ve bebisinle sağ salim hastaneden çıkarsın 🥰🙏🏻

Ay ben de korktum şimdi, çok geçmiş olsun canım 😔 Tam olarak nasıl beslendin günde kaç öğün, neler yiyip içtin ? :110:

Ay ben de korktum şimdi, çok geçmiş olsun canım 😔 Tam olarak nasıl beslendin günde kaç öğün, neler yiyip içtin ? :110:
12 1 gibi kahvaltı. O da yani biraz yoğurt yanına ekmek. Akşama doğru bir meyve. Akşam da bişeyler atıştırıyordum ama çok az bazen biraz salata bazen çorba yemek yiyemiyorum. Ağır geliyordu. Akşamda meyve veya salatalık havuç falan o kadar ona rağmen öylr olmuşum

12 1 gibi kahvaltı. O da yani biraz yoğurt yanına ekmek. Akşama doğru bir meyve. Akşam da bişeyler atıştırıyordum ama çok az bazen biraz salata bazen çorba yemek yiyemiyorum. Ağır geliyordu. Akşamda meyve veya salatalık havuç falan o kadar ona rağmen öylr olmuşum
Evet az yiyormuşsun ya, ben de geç yapıyorum kahvaltıyı senin gibi ama yumurta mutlaka haşlıyorum, suyu çok içemiyorum midemi bulandırıyor acımsı tat bırakıyor ağızda.

X