2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Hayır sadece anne sütü ile besleniyor kaka sayısında azalma da oldu en fazla 3 kez yapıyor günde önceden 6 kez falan yapardı

Benim de öyle oldu gaz sorunu için mamselin kimyonlu rezene çayını içiyorum onu içtiğim zaman kızım bir nebze olsun rahat ediyor. Karnından genelde geceleri emerken guruldama sesi geliyor benimkinin de
Rota aşısından sonra başladı acaba ilişkisi var mıdır ? Gece sürekli gazdan rahatsız olup uyanıyor kaç kez uyandım bilmiyorum bu gece

Yok emiyor ön arka bütün sütü emiyor en az 10 dakika emdiriyorum emmediği vakit ayakta sallayarak emziriyorum lıkır lıkır da içiyor sesini de duyuyorum anlamadım gitti .. ay zaten sağlık ocağına da sinir oluyorum evde 65 66 ölçüyoruz(topuktan baş noktasına) sağlıklı ocağı 60 ölçüyor bir ara özel de ölçüldük sağlık ocağı ile o kdr farklı çıktı ki onlara da güvenmiyorum ilk ay kilosunu bile yanlış ölçmüşler özel de anladık, ben psikopata bağladım artık, üzerindeki kıyafetler nereden baksanız 200 gram geliyor örnek veriyorum 6,110 çıkıyor 6.100 diyip gönderiyorlwr özele de sürekli gitmek istemiyorum of

Bu grupta en çok kilo problemi yaşayanlardan biri benim. Bebişim 3300 doğdu 3. Gün 2800e düştü 1 hafta hastanede kaldı çıktıktan sonra 10 15 gün emmesine rağmen hiç kilo alamadı kafama aşıro taktım kendimi üzdüm ama bir anda düzelmeye başladı. Ben hep böyle bebeğimin boğum boğum tombiş olacağını düşünürdüm ama her bebek bir değilmiş boyu çok güzel uzadı kilo alt sınırlarda gezdi hep. Çok kafana takma kiloyu önemli olan sağlıklı olması gelişiminin iyi olması bi de herkes farklı ölçüyo sağlık ocağı hariç 2 ayrı doktora gittim aynı hafta hepsi farklı boy kilo söyledi

Olur canım yaz sen özelden

Çok teşekkür ederim canım iyi çok şükür. O kadar anlık bi olaydı ki takın mutlaka kemerini ikimiz de yanındaydık düşün

Rota aşısından sonra başladı acaba ilişkisi var mıdır ? Gece sürekli gazdan rahatsız olup uyanıyor kaç kez uyandım bilmiyorum bu gece
Ben doktorumuza sormuştum ilişkisi yok demişti ama bilmiyorum. Kimyon çayını bir deneyin isterseniz ben faydasını baya gördüm. Probiyotik de kullanıyorum hangisi etkili bilemem

Çok teşekkür ederim canım iyi çok şükür. O kadar anlık bi olaydı ki takın mutlaka kemerini ikimiz de yanındaydık düşün
Bizimki de cuma akşamı düştü daha doğrusu yuvarlanmış ben o sırada mutfağa gittim kayınvalidem eşim yanındaydı bizim elektrikli anakucağı ben kemerleri hep bağlarım kendini döndürmeye çalışırken ayak kısmı çıkmış üst kısımla beraber yuvarlanmış ama korktuğu için ağladı öyle can yanma ağlaması değil yani kemer taksan da olabiliyor canım kendini suçlama

Ben doktorumuza sormuştum ilişkisi yok demişti ama bilmiyorum. Kimyon çayını bir deneyin isterseniz ben faydasını baya gördüm. Probiyotik de kullanıyorum hangisi etkili bilemem
Biagaia kullanıyorduk ama bıraktık artık gazı yok diye ben kimyon çayını deneyeyim

Bende terleme olayı geçti ama kısa kollu ile dolanıyorum evde. İçime atlet giymiyorum. Sporcu sütyenlerinden takıyorum. Uzun kollu ile darlanıyorum. Hala adet de olmadık çoğumuz onun da etkisi var. Yakın arkadaşım normal doğumdan 5 ay sonra ilk adetini gördü. Bizlerin de yakındır. Ondan sonra normale döneriz diye umut ediyorum..

Deotak krem deodorant kullanıyorum, krem gibi sürülüyor kuru koltukaltına uzun süre koku olmuyor. Gratislerde falan satılıyor. Online sitelerde de var canım tavsiye ederim.

Eklentiler

• 1000022437.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 5
Bu benim kız

Benim kızım da öyle bu aralar, ilk kez gördüklerine ilk başta dudak büzüp bayağı ağlıyor, sonra alışınca gülümsüyor

Bu aralar bebeklerimizin bakımında en zor dönemlerdeyiz aslında evde kalıp bizlere destek olmaları gerekiyor. Bitik hallerimizi görmemeli için kör olmaları gerek.

Kızlar sabah serçe parmağımla brokoli çorbası tattırdım beboya minnacık. Ensesinde kızarıklıklar gördüm şimdi çorbayla alakası var mıdır

Ne yaptın durumlar nasıl?

Benimki de öyle malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…