• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    237

Kızlar birisi dönme egzersizleri sormuştu yukarda şimdi instagramda denk geldim ben de hemen hemen benzer şeyler yaptırıyorum

Kızlar online diyetisyen düşünüyorum ama var mı öneriniz kilo vermm gerekiyor ama bebeğimin de beslenmesi gerekiyor ve herkesede güvenemiyorum çok detaylı araştırıyorum şuan

Kızlar online diyetisyen düşünüyorum ama var mı öneriniz kilo vermm gerekiyor ama bebeğimin de beslenmesi gerekiyor ve herkesede güvenemiyorum çok detaylı araştırıyorum şuan
Benim diyetisyenimden çok memnunum. Online hizmet veriyordu diye biliyorum. Yarın istersen görüşüp sana özelden bilgilerini atarım canım. Emzirme dönemi için de hizmet veriyordu ben hamilelikten önce görüşmüştüm

Kızlar ya kafayı yemek üzereyim. Haftanın 3 günü okey aralarda arkadaşlarla çay vs. Normal mi? Ben abartıyor muyum? Eşimle bu yüzden neredeyse her hafta tartışıyoruz. Hayır gitmediği günler de ruhu orada. Onlar oynuyor ben gidemedim diye ajite yapıyor. 5 e kadar çalışıyor. Sizin eşleriniz nasıl? Karşılaştırmak istiyorum? Özellikle 5e kadar çalışanlar? En son bosanacagim artık ben sırf bu yüzden.
Bacım boşanmada fazla bana göre her aile farklıdır. Kabul etme. Benim eşim 6 gün çalışıyor cumartesi en erken 3 de çıkıyor. Sabah 6 da kalkıyor 2 araba değiştirip gidiyor akşam da en erken 7 buçukta evde. Çocuğu uyutmaya gelince o ara oturup dinlenebiliyor. Pazar günü de evle uğraşmaktan çocuk yıkamaktan eksikleri almaktan dinlenemiyor. Yani bu durumda feragat etmeliler zor zamanlardan geçiyoruz. Eşim istese haftanın 1 2 günü gidebilir ama 3 çok her hafta düzenlide çok. He maça gittiği geö geldiği de oldu bunalmıştı bebem 20 günlüktü. Lakin 2. Kez de yaptı. 3 kez yaparsan eve almam dedim. Abartma dedim.
Normalde bu gece o bakıcaktı izinliydi bugün ayda yılda denk geliyor ama evi temizlediği için dün gecede bebem uyutmadığı için git uyu diğer odada dedim ne yapayım. Sen dinçsin ben sersem gibi oldum diyor. Normalde kesintisiz uyurdu kızım sık sık kalkıyor. Mal etti beni. Adamında izin günü ne yapayım uyu dedim. En kötü yarın evde uyumak istersen bakar uyurum ama o hep 6 da kalkıyor gündüz uyumuyor para kazanıyor. Ben bebem uyuduğunda 20 30 dakka uyuyabilirim gerekirse yemek yapmam ev toplamam. Böyle böyle karşılıklı anlayışla halledicez bu işleri kızlar. Evlilikler çocuktan sonra tepetaklak oluyor. Cinsellikte öyle. Önceden çocuk uyuduğunda eşim yanaştığında terslerdim işim var diye şimdi sakin kalmaya çalışıyorum. Aynı zamanda karı kocayızda biz. Bebemle tüm gün sinir krizi geçiriyorum bazen evet ama eşim gelince en azından uykusunu alında ben de ona anlayış gösterince dur bakayım diyor. O öyle yapınca çocuk uyuyunca kahve yapayım bişey istermisin uzan dinlen diyorum. İpin ucu kaçarsa boğarız birbirimizi😂😂

Benim diyetisyenimden çok memnunum. Online hizmet veriyordu diye biliyorum. Yarın istersen görüşüp sana özelden bilgilerini atarım canım. Emzirme dönemi için de hizmet veriyordu ben hamilelikten önce görüşmüştüm
Ya çok memnun olurum sen devam ediyor musun şuan peki

Bebeğim ilk defa bu saatte ayakta karnı tok gazı yok ağlamıyo uykusu var ama uyumuyo. Salladım kucakta gezdirdim memede uyutmaya çalıştım uyumuyo

Tabii çok iyi anlıyorum. Psikolojik sıkıntıların yanına bir de ilginç bir şey daha eklendi. Rakamlarla ve saatle aram hiç iyi değil doğumdan beri. Basit 4 işlem dahi yapamıyorum. Bunu ciddi söylüyorum. Takviye de alıyorum ama ne yapmalıyım bilmiyorum da
Olabilir ya. O kadar ağır bir durum ki doğum illa ki beynimiz hasar görmüştür. Ki sonra ki süreçte pek iyi geçmiyor. :(

Back