2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ay keşke. Onunda bi 3 senesi var daha ya eşimde aynı şeyi söyledi de

Gece uykusuna meme emerek geçiyo ama artık gündüz memede uyumuyo napcaz ya bu işleri benim en büyük derdim beşiğine koyamamak. Aldık süs gibi duruyo odada asla yatmıyo orda
Ben gece koyuyorum beşiğine ama gündüz bizim yatakta uyuyor. Gece derin uykuya geçince besige koysan uyanır mı ki

Gece uykusuna meme emerek geçiyo ama artık gündüz memede uyumuyo napcaz ya bu işleri benim en büyük derdim beşiğine koyamamak. Aldık süs gibi duruyo odada asla yatmıyo orda

Öncelikle sana sımsıkı sarılıyor ve yanındayım diyorum çünkü tam ihtiyacım olan şey buradaki birliktelik ve dertleşme. Beni anlayan ve yaşadıklarımı yaşayan insanlarla bir arada olmak ve konuşmak o kadar rahatlatıcı ki sonra da evet artık gündüz uykuları memesiz dolayısıyla daha zor. Mesela öğle uykusundan bu yana asla ağlaması kesilmedi sıpanın ve uyumadı en son sling kurtarıcımız oldu ve şuan göğsümde uyudu. Reis göğsümde uyuyacaksan biz sana niye beşik aldın modundayım ama bakalım…. Uyku konusu hepimizi darladığına göre hep birlikte bir çözüm buluruz diye düşünüyorum. Doğum yapmış anne gruplarından en aktif kalan biz olduk. El ele verir eğitiriz minnoşları 4. Aydan sonra. Hunili arkadaşınız

ya ben de rutine banyoyu eklemek istiyorum ama çok zor oluyo her gün küveti hazırla kaldır banyom küçük koridorda yapıyoruz daha pratik bi yolunu bulsam yapıcam.
Böyle küvet düşündünüz mü?

Eklentiler

• 1000175295.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 12
Ay canım benim sağol❤❤ aktif olarak az kişi kaldık ama olsun napalım valla benim burdan başka konuşacak kimsem yok grupta en sona ben kalırım büyük ihtimalle :) el birliğiyle atlatıcaz bu günleri

Ben çocuğu küvete su doldurup yıkıyorum şimdi fileyle üşüyo gibi geliyo nedense ya yaza doğru böyle bi şeye geçerim belki
Dizlerim yırtık o yüzden alıp da denemedim. Hep aklımdadır bu. Banyo küçük deyince olabilir gibi geldi.

Ay canım benim sağol❤❤ aktif olarak az kişi kaldık ama olsun napalım valla benim burdan başka konuşacak kimsem yok grupta en sona ben kalırım büyük ihtimalle :) el birliğiyle atlatıcaz bu günleri
İnşallah bakalım. Slingte uyudu oturdum şimdi ben de. Eee yerine alıyoz mu uyuyunca bunda bilemedim şimdi uyanır gibi geldi diğer türlü de sıkıntı olmaz inş

İnşallah bakalım. Slingte uyudu oturdum şimdi ben de. Eee yerine alıyoz mu uyuyunca bunda bilemedim şimdi uyanır gibi geldi diğer türlü de sıkıntı olmaz inş
Ben kanguruya geçtim artık büyüdü diye ama derin uykuda bile olsa yerine koyunca uyanıyo benim bebe. İşin yoksa bırak uyusun göğsünde yapvcak bir şey yok :)

ya ben de rutine banyoyu eklemek istiyorum ama çok zor oluyo her gün küveti hazırla kaldır banyom küçük koridorda yapıyoruz daha pratik bi yolunu bulsam yapıcam.
Ya biz küveti duşun içine kuruyoz biraz sıkışık oluyo ama yerler ıslandı temizle derdi olmuyo. En son da kucagımda yıkadım. Bizimki cıplaklıgı cok sevıyo soyununca keyifleniyo banyodada ole aldım kucagıma bende girdim duşa ole yıkandık yarısı bana temaslı olunca üşüme derdi daha az gibi. Ama sonra eşime verdim o götürdü odaya giydirdi. Gerçi onlar giyinemeden ben duş alıp geldim hemen. Bizimkide giyinmeyi sevmıyo. Ama en azından belimiz agrımadı hızlı oldu. Bide ben her gün dus alıyom zaten. Bebeyide sokarım benle. Sadece saatim belirsiz oluyo benim bazen yatarken falan alıyodum.
Yaa benimkide aynı emzirirken huysuzlanınca ayaga kalkıp yürüyorum uykusu varsa mızmızlanıyo zaten. Ayakta uyursa uyuyo yürürken. Park yatakta zinhar uyumuyor. O sallanıyo ama yok yani. Ben savaşmayı bıraktım bitek anakıcagında uyuyo. Gündüz uyursa hep onda yani. Bazı Gece de biraz reflü yatagında uyuyo biyerden sonra yanıma transfer bazen hüç uyumuyo 15 dk 10 dk sonra bagırıyo. Gene yanıma

Tüketici haklarına şikayet ederim diye söyleyin geri vites yaparlar hep iade yapmazlarsa gerçekten başvurun uğraşsınlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…