Aynen ben de öyle bazen gözüm kapalı veriyorum ağzına memeyi o da kendi kendine emip bırakıyo demek ki ağlamadığına göreşimdi işimize geliyo ama ilerde zorlancaz galiba
Valla kızlar çok seviyorum, her şeyimi veririm ama gecem bari bana kalsın yaYaa ben aşk yaşıyorum o haliyle yanımda uyurken. Bitiyiorum ya bide eliyle sarılıyo falan ya allahım yaa. Resmen büyülenıyorum sabah bi süre izliyorum sonra sıkıyorum sarılıyorum
Ay evet ya öylesi daha zor olcak neyse halletcez bi şekilde artık napalımValla kızlar çok seviyorum, her şeyimi veririm ama gecem bari bana kalsın yasizinkiler erkek diye hatırlıyorum, erkekler anneye ve memeye daha da düşkün oluyor bir de. Ama ne kadar erken o kadar iyi bir yandan büyüdükçe daha da ayrılmak istemeyecek, şöyle düşünün siz ayırmaya çalıştıkça anne diye ağlayacak mesela
Allahım aglıcam yaaBazen öyle yatarken agu falan diyo gülüyo eriyorum böle bir aşk olamaz
Kız vallahi çok haklısın ama sabah gene beynim sıfırlanıyo benimValla kızlar çok seviyorum, her şeyimi veririm ama gecem bari bana kalsın yasizinkiler erkek diye hatırlıyorum, erkekler anneye ve memeye daha da düşkün oluyor bir de. Ama ne kadar erken o kadar iyi bir yandan büyüdükçe daha da ayrılmak istemeyecek, şöyle düşünün siz ayırmaya çalıştıkça anne diye ağlayacak mesela
MEBBİSe girince kişisel bilgiler modülüne girin oradan da izin işlemlerini seçin mazeret izinlerinde görünüyorMerhaba, milli eğitimdeki izin bitiş süresini nerden gördünüz acaba? Mebbiste o kadar baktım bulamadım ben
Benim görünmüyor ya idare eklememiş halen raporumu belli ki, ben yarın arayayımMEBBİSe girince kişisel bilgiler modülüne girin oradan da izin işlemlerini seçin mazeret izinlerinde görünüyor
Hahaha iyi olmuşYok valla ben hiçbir şey yapmadan kendisi oram ağrıyo buram ağrıyo misafirim gelcek falan diye diye kesti ayağını
Çok fena olucak desene beyefendi5 dakika sonra gözünü açıyo ya denedim resmen uykusunda eliyle yokluyo yanında mıyım diye
inşallah değişir ya. inşallah düzene giriyordur. öyle umut etmek istiyorum. uykusu çok şükür 3 gündür rutin devam ediyor. tuvalet de düzene girdi mi ohhhDemir ilacı evet bizi bile etkiliyor :/ ben o yüzden hamilelikten beri devletin karşıladığını değil osende kullanıyorum doktorum demişti bu kabızlık yapmaz diye.
benimki yine düzeni bozmayıp 4. Gün olan bugün yaptı. Hep 4. Gün yapıyor bakalım probiyotik ile değişecek mi
bebeğim 4 buçuk kiloydu, hgb aşırı düşük olduğu için (7) hızlıca yükselsin diye ferrozinc şurup verdi hematoloji uzmanı. 1 ml veriyordum. hgb biraz yükseldi, demir tavan yaptı ama yine de devam etmemi söyledi. ama ferrozinc ağır olduğu için başka bişey istedim, bestiron verdi. yine 1 ml veriyorum 20 damla yaniBebeğin kaö kiloydu tedavi dozu kaç CC veriyorsun bestiron
Benim erkeklere olan inancım bitti. Tam iyi destek oluyor diyorum, keyfi istemiyor, yorgunum diyor destek mestek hikaye oluyor. Kendine vakit ayırmak yok. Duş alamadım, bıyıklarım, kaşım ne kadar uzuyamibiliyir gorecegiz. İşten gelince yorgun oluyormus. Bakalım bende çalışmaya başlayınca çocuğa kim bakacak. Bende yorgun olacağım ya :)Ben yine bi akşamcık kendime vakit ayırmak istedim oğlanı karnı tok altı temiz uyku kıvamına getirip eşime verdim. Çocuğu uyandırmış üstüne bi de mutfakta arıtma musluğunu açık bırakmış bütün mutfağı su bastı halı malı kalmadı. Bi de sinirlendim diye bana kızıyo insanlık haliymiş :) valla ben yakında huniyi takarım
valla ben de 2 saatten çok uzatırsam anamı ağlatıyor. haklı da yavrum. sütün tamamen sindirilmesi 1 buçuk saat filan sürüyormuş. acıkıyor doğal olarak. ama kusmaması için 2 saat beklemeye çalışıyorum. o süreçte de altını değiştiriyorum, yeni emzirme hazırlıklarına başlıyorum, ağzına emzik veriyorum filan biraz oyalanmış oluyor. hiç durmazsa ayakta dolaştırıp bir ev turu attırıyorum kesin susuyor o zaman. hareket halinde olmayı çok seviyor. ama dediğim gibi 2 saatten sonra bekletmek zaten yazık yaCanım emzirme aralığını nasıl uzatıyorsun? Ben ağladığında emzirmezsem kıyameti koparıyor. Hiçbir şekilde de oyalanmıyor
banyoyu her gün yaptırıyor musunuz? ben günaşırı yapıyordum bu zamana kadar ama o kadar gazı oluyor ki bu aralar artık üşümeye başladığını düşündüm ve 4 güne çıkardım banyo aralığınıBen aldım uyku arkadaşı ama 4.aydan itibaren kullanılabilirmiş. Rutinin çok önemli olduğunu söylüyorlar. Biz banyoyla rutini oluşturduk, gerçekten banyo yapıp emip sonrasında yatınca uyuyor hep, beyaz gürültü de açıyoruz süreli olarak. Ama gündüz hiçbir düzenimiz yok, saati yok yeri yok. Eğitim vermek istiyorum ama her kafadan farklı ses çıkıyor. Kesinlikle ağlatmam. Öyle stresli bişey yapmam da gündüz oyunları, iletişimi vs. düzenlemek gerekirse onu yapabilirim belki. Araştırıyorum ben de ama hala net olarak emin olamadım ne doğru ne yanlış. İnşallah kendi uyudukları günleri görürüz
valla ben de reelde kimseyle bişey konuşmak istemiyorum. arkadaşlarım var ama çoğu bekar ya da çocuksuz. dolayısıyla anlamıyorlar ya da keyifle, istekle dinlemiyorlar bir yerden sonra. düşenin halinden düşen anlıyor dostlar kffkkf annem bile kaç çocuk büyütmüş ama anlamıyor ya da sinir ediyor beni bir şey sorunca. önceden olsa böyle gruplar, forumlar falan saçma gelirdi bana. yaşlı işi, işsiz insan işi gelirdi ama hem hamilelik hem sonrasında o kadaaar kıymetli oldu ki benim için. aynı duyguları paylaşıyoruzAy canım benim sağol❤❤ aktif olarak az kişi kaldık ama olsun napalım valla benim burdan başka konuşacak kimsem yok grupta en sona ben kalırım büyük ihtimalle :) el birliğiyle atlatıcaz bu günleri