- 1 Eylül 2022
- 424
- 370
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denendi canım 20 dk sonra bas bas bağırdı sinirlendi bir de paşamBen gibi uykudan muzdarip arkadaşlarım bugün misafirlikte birisi çocuklarını gündüz hep yüzüstü yatırdığını öyle derin uyuduklarını söyledi ben bi deneyeceğim bakalım.
Yok ya her akşam eşimle yıkıyorum ufak bi yastığı var başının altına koyuyorum şampuan yapmadığımda kendim yıkayabilirim aslınfa artık öyle bi suya daldırıp çıkartırım yaniBöyle nasıl yıkıyorsun ya ben hiç tek yıkamadım bebemi şimdi tek kalacağım çok korkuyorum
5 dakika sonra gözünü açıyo ya denedim resmen uykusunda eliyle yokluyo yanında mıyım diyeBen gece koyuyorum beşiğine ama gündüz bizim yatakta uyuyor. Gece derin uykuya geçince besige koysan uyanır mı ki
Küvetin dibine müslin koyuyorum kafa tarafına da ufak yastığı var onu koyuyorum dur kız foto atıcam özeldenAy evet su doldurup yıkamak nasıl oluyor harbiden
True_orange lohusa yağı yine indirimde son indirim zam gelecekmiş koş koş
Yani napcaz böyle peki düzelir mi acaba büyüdükçe çünkü ben hep çocuğa dönük yatıyorum belim çok kötü oldu artıkYa biz küveti duşun içine kuruyoz biraz sıkışık oluyo ama yerler ıslandı temizle derdi olmuyo. En son da kucagımda yıkadım. Bizimki cıplaklıgı cok sevıyo soyununca keyifleniyo banyodada ole aldım kucagıma bende girdim duşa ole yıkandık yarısı bana temaslı olunca üşüme derdi daha az gibi. Ama sonra eşime verdim o götürdü odaya giydirdi. Gerçi onlar giyinemeden ben duş alıp geldim hemen. Bizimkide giyinmeyi sevmıyo. Ama en azından belimiz agrımadı hızlı oldu. Bide ben her gün dus alıyom zaten. Bebeyide sokarım benle. Sadece saatim belirsiz oluyo benim bazen yatarken falan alıyodum.
Yaa benimkide aynı emzirirken huysuzlanınca ayaga kalkıp yürüyorum uykusu varsa mızmızlanıyo zaten. Ayakta uyursa uyuyo yürürken. Park yatakta zinhar uyumuyor. O sallanıyo ama yok yani. Ben savaşmayı bıraktım bitek anakıcagında uyuyo. Gündüz uyursa hep onda yani. Bazı Gece de biraz reflü yatagında uyuyo biyerden sonra yanıma transfer bazen hüç uyumuyo 15 dk 10 dk sonra bagırıyo. Gene yanıma
Kız bazen benimkine 20 dakika bile uzun geliyor bi deneyelim bakalım bir bu kaldı denemediğimDenendi canım 20 dk sonra bas bas bağırdı sinirlendi bir de paşam
Ben de aldım şifa Allahtan diyerek içeceğim bakalım b12li olan takviyeyi kullanıyordum alt değerim yüksek çıkmış onunla mı ilgili bilmiyorum daha önce böyle çıkmamıştı hiç bu doğal en azındanBen de uzun süredir sizden görüyordum ama bir türlü almamıştım. Bu yorumu gördüğüm gibi sipariş verdim. Benim bebe gece 4 kere emmeye kalktığı için denemekten zarar gelmez diye düşündüm umarım kurtarıcı olur
Çevremden gördüğüm kadarıyla kolay kolay düzelmiyor, bence 1 hafta falan sabredip sürekli beşiğine koymalısın, ağladığında geri alıp sustuğunda ya da uyuduğunda koymalısın. Söylemesi kolay biliyorum ama ilerde gece asla memesiz ve sensiz uyumayan bir bebektense 1 2 hafta zombi gibi gezilebilir, bu benim düşüncem tamamen. Bunu da şundan söylüyorum anneyle uyuyan çocuk anneden ayrılmak istemiyor, 4 yaşında olup hala annesiyle uyuyan tanıdıklarım varYani napcaz böyle peki düzelir mi acaba büyüdükçe çünkü ben hep çocuğa dönük yatıyorum belim çok kötü oldu artık
ben de ondan korkuyorum şu an benimle uyuması ne kadar belim ağrısa da işime geliyo aslında çünkü çok uzun uyuyo. Gece iki kere uyku arasında 5 dk gözü kapalı emip uykuya dönüyo bu sayede ben de uzun uyumuş oluyorum konforsuz ama en azından uyuyabiliyorum. Deneye deneye bir şekilde alışmasını sağlıcam artıkÇevremden gördüğüm kadarıyla kolay kolay düzelmiyor, bence 1 hafta falan sabredip sürekli beşiğine koymalısın, ağladığında geri alıp sustuğunda ya da uyuduğunda koymalısın. Söylemesi kolay biliyorum ama ilerde gece asla memesiz ve sensiz uyumayan bir bebektense 1 2 hafta zombi gibi gezilebilir, bu benim düşüncem tamamen. Bunu da şundan söylüyorum anneyle uyuyan çocuk anneden ayrılmak istemiyor, 4 yaşında olup hala annesiyle uyuyan tanıdıklarım var
Benimde sag kolum fena. Guvenlik bariyeri gibi hep saga uzatıyorum omuzdan iyice. Bu sekil olunca saga yuzustu yaslanamıyorum sadece yan durabiliyorum. Ve sola yaslanamiyorum bebe de sag tarafta duruyo. Allah korusun üstüne yaslanmıyım die. Ama kol falan kalmadıYani napcaz böyle peki düzelir mi acaba büyüdükçe çünkü ben hep çocuğa dönük yatıyorum belim çok kötü oldu artık
Ben de sanırım o sebeple yanıma alıyorum biyerden sonra cok sık uyanıyo kısa emip uyuyo. Saatte 4 kez kalkıp almak anne yanı yatakta bile olsa zor geliyo. Yanıma alınca kalkıp durmadıgımdan daha kolay oluyo. Hem yataktan alırken belim kolum agrıyodu hem de uyku arası cok uyku acıyo yanımda olunca hemen meme veriyom hatta bazen geri uyuyakalıyom ne kadar emdi bilmiyorum bilebi uyanıyo. Kafasını cevirmiş dier tarafa. Bide meme istemese bile cok kızırdanıyo benimki gaz sancısı giriyo. Onuda poposuna pat pat yapıyorumsırtını sıvazlıyorumben de ondan korkuyorum şu an benimle uyuması ne kadar belim ağrısa da işime geliyo aslında çünkü çok uzun uyuyo. Gece iki kere uyku arasında 5 dk gözü kapalı emip uykuya dönüyo bu sayede ben de uzun uyumuş oluyorum konforsuz ama en azından uyuyabiliyorum. Deneye deneye bir şekilde alışmasını sağlıcam artık
Aynen ben de öyle bazen gözüm kapalı veriyorum ağzına memeyi o da kendi kendine emip bırakıyo demek ki ağlamadığına göre şimdi işimize geliyo ama ilerde zorlancaz galibaBen de sanırım o sebeple yanıma alıyorum biyerden sonra cok sık uyanıyo kısa emip uyuyo. Saatte 4 kez kalkıp almak anne yanı yatakta bile olsa zor geliyo. Yanıma alınca kalkıp durmadıgımdan daha kolay oluyo. Hem yataktan alırken belim kolum agrıyodu hem de uyku arası cok uyku acıyo yanımda olunca hemen meme veriyom hatta bazen geri uyuyakalıyom ne kadar emdi bilmiyorum bilebi uyanıyo. Kafasını cevirmiş dier tarafa. Bide meme istemese bile cok kızırdanıyo benimki gaz sancısı giriyo. Onuda poposuna pat pat yapıyorumsırtını sıvazlıyorum
Yani benim çocuk konusunda en dikkat ettiğim şey yanımda uyumaması asla uyuyamıyorum ya çok rahatsız oluyorumben de ondan korkuyorum şu an benimle uyuması ne kadar belim ağrısa da işime geliyo aslında çünkü çok uzun uyuyo. Gece iki kere uyku arasında 5 dk gözü kapalı emip uykuya dönüyo bu sayede ben de uzun uyumuş oluyorum konforsuz ama en azından uyuyabiliyorum. Deneye deneye bir şekilde alışmasını sağlıcam artık
Ya aşırı konforsuz ama çok seviyorum ben mememi yastık yapıyo bazen minik eliyle kolumu tutuyo özel hayat falan kalmaz ama böyle şimdi çok tatlı geliyo daYani benim çocuk konusunda en dikkat ettiğim şey yanımda uyumaması asla uyuyamıyorum ya çok rahatsız oluyorum
Bana dedilerdi ilk yuruyerek emzirdigimde alısmasın die. Bende meme reddi olmasın die korkuyom dedim. 5-6 kilodan sonra gorursun gününü dedilerAynen ben de öyle bazen gözüm kapalı veriyorum ağzına memeyi o da kendi kendine emip bırakıyo demek ki ağlamadığına göre şimdi işimize geliyo ama ilerde zorlancaz galiba
Yani benim çocuk konusunda en dikkat ettiğim şey yanımda uyumaması asla uyuyamıyorum ya çok rahatsız oluyorum
Yaa ben aşk yaşıyorum o haliyle yanımda uyurken. Bitiyiorum ya bide eliyle sarılıyo falan ya allahım yaa. Resmen büyülenıyorum sabah bi süre izliyorum sonra sıkıyorum sarılıyorumYa aşırı konforsuz ama çok seviyorum ben mememi yastık yapıyo bazen minik eliyle kolumu tutuyo özel hayat falan kalmaz ama böyle şimdi çok tatlı geliyo da
Bazen öyle yatarken agu falan diyo gülüyo eriyorum böle bir aşk olamazYaa ben aşk yaşıyorum o haliyle yanımda uyurken. Bitiyiorum ya bide eliyle sarılıyo falan ya allahım yaa. Resmen büyülenıyorum sabah bi süre izliyorum sonra sıkıyorum sarılıyorum
Merhaba, milli eğitimdeki izin bitiş süresini nerden gördünüz acaba? Mebbiste o kadar baktım bulamadım benRapor işleri yüzünden çıldırmak üzereyim. Belki bilen biri çıkar buraya yazayım dedim. Kaç gündür çocukla mı ilgileneyim bu saçma işlerle mi şaşırdım. Doğum öncesinde çalışır raporu almıştım, ben öğretmenim yaz tatiline denk gelince bu raporun bir işlevselliği olmuyormuş fakat yine de alın bazı milli eğitimler görmezden geliyor dediler ben de aldım, aldığım rapordan dolayı doğumdan sonra verilen doğum izni belgesinde izin tarihine doğum öncesi 5 hafta da eklenmiş. Doğum 23 Eylülde oldu benim doğum sonrası izin raporuna göre 5 hafta eklendiği için 22 Aralık'ta işe başlıyormuşum gibi görünüyordu. Ama milli eğitimin sisteminde 17 Kasım'da raporum bitti. Ben de 18 inde işe başlamak yerine doktoruma gittim ve 10 günlük bir rapor aldım ama aldığım rapor zaten raporlu göründüğüm için sisteme işleyemedi. Hastane de doğum sonrası raporu silip 10 günlük raporu sisteme koydu çalışır raporunu aldığım doktora sildirmemi doğum sonrası raporunu sonra almamı söyledi. Zor bela doktoru buldum ama doğum gerçekleştiği için çalışır raporu silinmiyormuş. O silinmeden doğum sonrası raporunu da tekrar alamıyorum alırsam yine 22 Aralık tarihli veriyor sistem ama benim şimdi 18 Aralık'ta aldığım 10 günlük rapor iptal oluyor o zaman da 5 gündür işe gitmemiş oluyorum. Ne yapacağımı şaşırdım
Bu çok iyi fikirmiş ya bana da atar mısınnKüvetin dibine müslin koyuyorum kafa tarafına da ufak yastığı var onu koyuyorum dur kız foto atıcam özelden