2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

Kontrolümüz var orda söyleyeceğim durumu çünkü artık çok zorlanıyorum. Dediğiniz her şeyi yapıyorum damak uyaranı uyandırma ama bizimki anlık uyanıyor sonra uyuyor babası gibi uykusu çok ağır. Bu durumu hastalığına bağlıyorum inşallah geçicidir çok sağ olun

Burdan anlaşıldığı gibi kocalara çocuk emanet edilmezmis Hele seninkine hiç edilmiyor gibi, ne zaman bıraksan bı olay çıkarıyor senin koca

Saat 2 ye kadar 1 buçuk saatte bir uyandık artık hiç uyumuyoruz. Bir huni de bana verin lütfen.
Benimki de 1 buçukta uyudu Önceden en geç 11 de gece uykusuna geçiyordu 1 haftadır uyumuyor 1 olmadan çocuk. Dün oglende uyumadi doğru düzgün nasıl dayanıyor anlamış degilim

Burdan anlaşıldığı gibi kocalara çocuk emanet edilmezmis Hele seninkine hiç edilmiyor gibi, ne zaman bıraksan bı olay çıkarıyor senin koca
Ya halbuki hamileliğimde de doğumdan sonra da çok yardımcı oldu pervane oldu bildiğin ama son 1.5 aydır adama bi şey oldu testosteron başına vurdu bence artık

Dün saat 16:00 dan sonra sadece bir kere 2 saat uyudu. Huzursuz değil ağlamıyor karnı tok altı temiz dışarı çıkartıyorum her gün yıkıyorum da. Bebekler uyuya uyuya büyür diyorlar bu çocuk nasıl büyücek

Kızlar uyku arkadaşı kullanan var mı? Önerilerinizi bekliyorum
4. Aydan sonra bu uykuları duzene sokmak lazım artık. Çünkü bende huni takicam yoksa artık. Reflü yatağıyla ayağimda sallayarak uyutuyorum nadiren kucağımda uyuya kalıyor yerine koyunca devam ediyor. 4. Aydan sonra uyku gerilemeleri bitecekmiş inşallah ondan sonra bir uyku rutini oluşturmak şartmış. Suanda da yapmaya çalışıyorum ama tabii patron kendisi nasıl isterse öyle oluyor

Allahım hepimizin bebeleri yatağa koydugumuz an kendi kendine uyusa ya

Fiyatı da 550 tl ama yorumları çok güzel inşallah işe yarar ama 3-5 günü buluyormuş etki etmesi bakalım
ben bestiron demir damlası kullanmaya başladım. bundan önce ferrozinc veriyordum, onu tolere etmesi zor ve kabızlık yapabilir dedi doktor. 5 günde 1 yapıyordu kakasını. bestirondan sonra önce 4 günde yaptı, bugün de 3. günde daha kolay yaptı. birer gün geriye gidiyoruz inşallah düzelir tamamen. belki demir ilacı etkilemiştir bizimkini diye düşünüyorum artık. gerçi ilk kabızlığı demir ilacından önce başlamıştı ama

Kızlar ya. Gecen gün alısveriş yaptım bi sayfadan. 1300 tl ye. Diger renkleri 1040 tl di. Neyse ürün geldi kapşon kısmı yırtık. Sayfaya attım değişim için onlarda terzi ücretini ödeyelim dediler. Bugun baktım ürün 1040 lira. İade kabul edemiyoruz dio. Ben de dedim ugrasmayalım guzel bi indirim kuponu tanımlayın bana madem. ( baska sayfada da 750 liraya gordum aynısını). 100 tl indirim tanımlayalım dedi. Tamam kalsın terzi ücretini ödeyin yeter dedim. “Ufacık bir delik,İhracatta bile bu gibi durumlar normal karşılanıyor,İademiz yoktur üründe aşırı bir yırtıkta yoktur” gibi cevaplar geldi. Ama yırtıga parmagım giriyo. Terzidede orjinal olmıycak yani yırtık sonucta. Kazak değilki iplikle yapılsın. Ben mi çirkefim acaba. Abartıyormuyum.Haksızlık cok canımı sıktı.

Abartmıyorsun kesinlikle. Terzi ücretini ödeyelim ne ya, bence kesinlikle daha fazla üstlerine git iade kabul etsinler sonuçta sen o ürüne o kadar para verdin ve yırtık göndermişler yırtığın boyutu önemli değil sonuçta yırtık yani. Hatta bence gözlerini korkut sizi şikayet ederim tarzında çünkü sonuç olarak bir ticaret yapıyorlar doğru düzgün göndersinler. Ben yerinde olsam iade için kesinlikle daha çok zorlardım

Benimki de 1 buçukta uyudu Önceden en geç 11 de gece uykusuna geçiyordu 1 haftadır uyumuyor 1 olmadan çocuk. Dün oglende uyumadi doğru düzgün nasıl dayanıyor anlamış degilim

Anlaşılan hepimiz uykudan muzdaribiz. Allah yardımcımız olsun ne diyim arkadaşlar

Demir ilacı evet bizi bile etkiliyor :/ ben o yüzden hamilelikten beri devletin karşıladığını değil osende kullanıyorum doktorum demişti bu kabızlık yapmaz diye.
benimki yine düzeni bozmayıp 4. Gün olan bugün yaptı. Hep 4. Gün yapıyor bakalım probiyotik ile değişecek mi

Bebeğin kaö kiloydu tedavi dozu kaç CC veriyorsun bestiron

Koşulsuz şartsız iade almak zorunda üstelik kusurlu ürün çok kibar davranmışsın. Tüketici hakem heyetine şikayet edeceğini söyle bakalım ne yapcaklar

Bu ay benimki de gecen aya gore az almış. Giderek az alıcak demişti bi arkadaşım normal olarak ama bilemiyorum tabi
Boyu uzamış 20 günde 4 cm acaba o yüzden mi az alıyo diye düşündüm. Başka doktora gittik de boy üst sınırda kilosu az dedi canım sıkıldı biraz

Ya bizim kız hala öyle hatta ilk zamanlardan daha çok bi bağlılık oldu, hep emmek istiyor, memede uyuyor. Yenidoğanken emzirirdim, uyurdu, yatağına koyardım 2 saat sonra uyandırır tekrar emzirirdim. Minimum 1 saat uyuyordu. Şimdi tüm uykularını memede yapıyor, saat başı emmek istiyor. Gazı da olsa emmeye geliyor Düzensizliğin içinde bir debeleniş

Canım emzirme aralığını nasıl uzatıyorsun? Ben ağladığında emzirmezsem kıyameti koparıyor. Hiçbir şekilde de oyalanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…