2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ben gibi uykudan muzdarip arkadaşlarım bugün misafirlikte birisi çocuklarını gündüz hep yüzüstü yatırdığını öyle derin uyuduklarını söyledi ben bi deneyeceğim bakalım.

Böyle nasıl yıkıyorsun ya ben hiç tek yıkamadım bebemi şimdi tek kalacağım çok korkuyorum
Yok ya her akşam eşimle yıkıyorum ufak bi yastığı var başının altına koyuyorum şampuan yapmadığımda kendim yıkayabilirim aslınfa artık öyle bi suya daldırıp çıkartırım yani

True_orange lohusa yağı yine indirimde son indirim zam gelecekmiş koş koş

Ben de uzun süredir sizden görüyordum ama bir türlü almamıştım. Bu yorumu gördüğüm gibi sipariş verdim. Benim bebe gece 4 kere emmeye kalktığı için denemekten zarar gelmez diye düşündüm umarım kurtarıcı olur

Eklentiler

• IMG_8629.jpeg
    46,8 KB · Görüntüleme: 49
Yani napcaz böyle peki düzelir mi acaba büyüdükçe çünkü ben hep çocuğa dönük yatıyorum belim çok kötü oldu artık

Denendi canım 20 dk sonra bas bas bağırdı sinirlendi bir de paşam
Kız bazen benimkine 20 dakika bile uzun geliyor bi deneyelim bakalım bir bu kaldı denemediğim
Ben de aldım şifa Allahtan diyerek içeceğim bakalım b12li olan takviyeyi kullanıyordum alt değerim yüksek çıkmış onunla mı ilgili bilmiyorum daha önce böyle çıkmamıştı hiç bu doğal en azından

Yani napcaz böyle peki düzelir mi acaba büyüdükçe çünkü ben hep çocuğa dönük yatıyorum belim çok kötü oldu artık
Çevremden gördüğüm kadarıyla kolay kolay düzelmiyor, bence 1 hafta falan sabredip sürekli beşiğine koymalısın, ağladığında geri alıp sustuğunda ya da uyuduğunda koymalısın. Söylemesi kolay biliyorum ama ilerde gece asla memesiz ve sensiz uyumayan bir bebektense 1 2 hafta zombi gibi gezilebilir, bu benim düşüncem tamamen. Bunu da şundan söylüyorum anneyle uyuyan çocuk anneden ayrılmak istemiyor, 4 yaşında olup hala annesiyle uyuyan tanıdıklarım var

ben de ondan korkuyorum şu an benimle uyuması ne kadar belim ağrısa da işime geliyo aslında çünkü çok uzun uyuyo. Gece iki kere uyku arasında 5 dk gözü kapalı emip uykuya dönüyo bu sayede ben de uzun uyumuş oluyorum konforsuz ama en azından uyuyabiliyorum. Deneye deneye bir şekilde alışmasını sağlıcam artık

Benimde sag kolum fena. Guvenlik bariyeri gibi hep saga uzatıyorum omuzdan iyice. Bu sekil olunca saga yuzustu yaslanamıyorum sadece yan durabiliyorum. Ve sola yaslanamiyorum bebe de sag tarafta duruyo. Allah korusun üstüne yaslanmıyım die. Ama kol falan kalmadı

Ben de sanırım o sebeple yanıma alıyorum biyerden sonra cok sık uyanıyo kısa emip uyuyo. Saatte 4 kez kalkıp almak anne yanı yatakta bile olsa zor geliyo. Yanıma alınca kalkıp durmadıgımdan daha kolay oluyo. Hem yataktan alırken belim kolum agrıyodu hem de uyku arası cok uyku acıyo yanımda olunca hemen meme veriyom hatta bazen geri uyuyakalıyom ne kadar emdi bilmiyorum bilebi uyanıyo. Kafasını cevirmiş dier tarafa. Bide meme istemese bile cok kızırdanıyo benimki gaz sancısı giriyo. Onuda poposuna pat pat yapıyorumsırtını sıvazlıyorum

Aynen ben de öyle bazen gözüm kapalı veriyorum ağzına memeyi o da kendi kendine emip bırakıyo demek ki ağlamadığına göre şimdi işimize geliyo ama ilerde zorlancaz galiba

Yani benim çocuk konusunda en dikkat ettiğim şey yanımda uyumaması asla uyuyamıyorum ya çok rahatsız oluyorum

Yani benim çocuk konusunda en dikkat ettiğim şey yanımda uyumaması asla uyuyamıyorum ya çok rahatsız oluyorum
Ya aşırı konforsuz ama çok seviyorum ben mememi yastık yapıyo bazen minik eliyle kolumu tutuyo özel hayat falan kalmaz ama böyle şimdi çok tatlı geliyo da

Aynen ben de öyle bazen gözüm kapalı veriyorum ağzına memeyi o da kendi kendine emip bırakıyo demek ki ağlamadığına göre şimdi işimize geliyo ama ilerde zorlancaz galiba
Bana dedilerdi ilk yuruyerek emzirdigimde alısmasın die. Bende meme reddi olmasın die korkuyom dedim. 5-6 kilodan sonra gorursun gününü dediler

Ya aşırı konforsuz ama çok seviyorum ben mememi yastık yapıyo bazen minik eliyle kolumu tutuyo özel hayat falan kalmaz ama böyle şimdi çok tatlı geliyo da
Yaa ben aşk yaşıyorum o haliyle yanımda uyurken. Bitiyiorum ya bide eliyle sarılıyo falan ya allahım yaa. Resmen büyülenıyorum sabah bi süre izliyorum sonra sıkıyorum sarılıyorum

Merhaba, milli eğitimdeki izin bitiş süresini nerden gördünüz acaba? Mebbiste o kadar baktım bulamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…