2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Ben 62 kiloyum canım ideal kilom 57 bu süreçte nasıl zayıflanır acaba bilgisi olan varsa paylaşırsa güzel olur 😊
Ben ekmeği tamamen bıraktım. Sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. 6 günde 2.5 kg verdim, detoksta içiyordım ama bırakıcam. Bağırsaklarım çok sorunlu idi. 1 gün ödül güni yapayım dedim ölüyordum 🥺 umarım yumurtalarımada faydası dokunur :) 1 2 gün spor yaptım ama nanay iradem yok. Ama boğazımı tutuyorum. Geve aç uyanıyorum bazen açlıktan uyuyamıyorum ama bozmadım

Merhaba herkese ben çoook uzun zamandır uzaktan okuyorum aranıza katılmak için üye oldum🥰
Bat 21 kasım
Sat 21 aralık
Burası hepimize uğur getirir inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz. Eldorin Eldorin canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini😊🙏 beni de ekler misin

Kızlar ben hala adet olmadım, bat 18-19 kasımdı. Aşırı göğüs hassasiyetim var. Ama o kadar ümidim yoktu ki bu aydan döngüm uzadi heralde deyip test yapmıyorum. Galiba negatif görmekten korkuyorum

3 yaşında bir kızım var, 9 ile öğrenmiştim ♡. İnşallah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin Allah. 2 gün sonra tekrar kan verin 2 kat ve üzeri artıyorsa sorun yoktur
Maşallah güzel ömrü olsun 🌸 sizde mi çatlatma iğnesi yapmıştınız aceba

Amin inşallah yükselir iki gün sonra tekrar test yaptırcam ama bende sürekli çok açık pembe yada kahverengi lekelenme oluyor rengi baya açık niye öyle acaba
Sizde mi çatlatma iğnesi yapmıştınız aceba. Yaptıysanız kaçıncı gününüzde test verdiniz

Bugün yarın pik görme ihtimali olan var mı, ben hala görmedim ama bekliyorum

Amin inşallah yükselir iki gün sonra tekrar test yaptırcam ama bende sürekli çok açık pembe yada kahverengi lekelenme oluyor rengi baya açık niye öyle acaba
Bazı gebelerde aktif kanama bile olabiliyor azar azar, değeriniz 2 gün sonra artarsa doktorunuz gerekli görürse belki dinlenme progesteron filan önerebilir. Güzel düşünün güzel şeyler olsun, icinizi ferah tutun ♡
Maşallah güzel ömrü olsun 🌸 sizde mi çatlatma iğnesi yapmıştınız aceba
Teşekkür ederim ♡ yok kendiliğinden olmuştu ama ben de düşük degerle öğrendim ve sağlıkla devam etti inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız, içinizi Bi nebze rahatlatmak için yazdım

Eldorin Eldorin gözün aydınnnnn 😍❤️ çok sevindim canım sağlıcakla kucağına al inşallah testinde en ufak şüpheye yer yok mis gibi çıkmış valla 😃 hamilelerin duası kabul olur bize de dua et 🤲🏼 bir de bu süreçte psikolojik olarak nasıldın herkes hamile olduğunu hissettiğini söylüyor sen hissettin mi, ben her ay çok umutsuz oluyorum
Ya ben bu ay dedim ki test zamanı gelene kadar umutlanmak da umutsuzluğa kapilmak da akışına bırak o belirsizlikle kalmayı dene. Öyle de yaptım hiç düşünmedim zaten zamanım da olmadı iyi oldu 😂 i yüzden hissettim diyemeyeceğim ama dün biraz heyecanlandım acaba mı diye 🙈 yine de kaptirmadim kendimi ❤️
Kızlar test verdim beta 23 çok düşük iki gün sonra tekrar gel dedi
Kız hamilesin işte düşük değil gayet normal ❤️ artışı takip et sadece 🥰 hayırlı olsuuuuuun güzel bir haber daha geldiiiiii 💐
Eldorin Eldorin sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim valla ama ben hissetmiştim olduğunu yazdıklarından ve inatla regl belirtilerim de aynı dediğin yorumlardan. Umarım bu grup herkese uğurlu gelir 🙏🏻 benim de içimde nedense oldu gibi bi hissiyat var daha çok var belli olmasına benim ama hissiyatım böyle valla anlık. Gerçek ne olur bilmiyorum ama
Canım çok teşekkür ederim 🙏 inşallah sgebesindir sen de ❤️ hissiyatlarin tutar da güzel haberi verirsin bize de 🥰
Merhaba herkese ben çoook uzun zamandır uzaktan okuyorum aranıza katılmak için üye oldum🥰
Bat 21 kasım
Sat 21 aralık
Burası hepimize uğur getirir inşallah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz. Eldorin Eldorin canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini😊🙏 beni de ekler misin
Çok sağol kuzum ekliyorum seni de ❤️ uğur getirsin bu grup sana 🍀 bol pozitifli bir grup olduk 🥰

Bazı gebelerde aktif kanama bile olabiliyor azar azar, değeriniz 2 gün sonra artarsa doktorunuz gerekli görürse belki dinlenme progesteron filan önerebilir. Güzel düşünün güzel şeyler olsun, icinizi ferah tutun ♡

Teşekkür ederim ♡ yok kendiliğinden olmuştu ama ben de düşük degerle öğrendim ve sağlıkla devam etti inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız, içinizi Bi nebze rahatlatmak için yazdım
Lekelenme gibi geliyor evet cumartesi gününü beklicem teşekkür ederim

Ya ben bu ay dedim ki test zamanı gelene kadar umutlanmak da umutsuzluğa kapilmak da akışına bırak o belirsizlikle kalmayı dene. Öyle de yaptım hiç düşünmedim zaten zamanım da olmadı iyi oldu 😂 i yüzden hissettim diyemeyeceğim ama dün biraz heyecanlandım acaba mı diye 🙈 yine de kaptirmadim kendimi ❤️

Kız hamilesin işte düşük değil gayet normal ❤️ artışı takip et sadece 🥰 hayırlı olsuuuuuun güzel bir haber daha geldiiiiii 💐

Canım çok teşekkür ederim 🙏 inşallah sgebesindir sen de ❤️ hissiyatlarin tutar da güzel haberi verirsin bize de 🥰

Çok sağol kuzum ekliyorum seni de ❤️ uğur getirsin bu grup sana 🍀 bol pozitifli bir grup olduk 🥰
İnşallah değeri yükselir takip edicem doktor tekrar gel dedi😊🙏

Aynen öyle inşallah hepimiz pozitifi görürüz🙏

Çok teşekkür ederim hayırlısı olur inşallah 🌸🌸

Ovulasyon testi ile gebelik var mı diye bakan arkadaşlar, sabah ilk idrar ile mi deniyorsunuz? Farkeder mi?

Ben ekmeği tamamen bıraktım. Sebze ve protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. 6 günde 2.5 kg verdim, detoksta içiyordım ama bırakıcam. Bağırsaklarım çok sorunlu idi. 1 gün ödül güni yapayım dedim ölüyordum 🥺 umarım yumurtalarımada faydası dokunur :) 1 2 gün spor yaptım ama nanay iradem yok. Ama boğazımı tutuyorum. Geve aç uyanıyorum bazen açlıktan uyuyamıyorum ama bozmadım
Bana doktor hamurişi paketli gıda şeker vb bırak demişti 🙏🏻 zaten sadece ekmek şeker paketli gıda bırakınca bile gidiyor

Merhaba kızlar.Adet olmadım bugün net olmam lazımdı. 7kasım yumurtam çatladı. meme agrım genel beyaz akıntı sıcak sıcak geliyorr çok fazla son1 saattir. 2 gunonceki testim de silik cızgı var Ama hemen cıkmadı yani suphede kaldm peteğe koydm hemen kurusun dye. Bugun adet olmadım sol kasıkta yumurtlama taarzı agrım var. Vücut ısım sabah 36.9 gün içi 37.1 ısım düşmedi adet günü düşerdi. Ama sancı aynı yumurtlama gb pıt pıt. Tekrar yumurtlasam ısım düşerdi. Benim gibi olan var mı belim de agrıyor. Çok afedersiniz kızlar ama eşime karşı istek de var aniden geldi anlamam veremedim🤣 meme ucuna da ağrı girdi aniden bugun. Yarın test almayı düşünüyorum yeniden

Eklentiler

• IMG_20241121_172610.jpg
    IMG_20241121_172610.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG-20241121-WA0000.jpg
    IMG-20241121-WA0000.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 23
X