- 17 Temmuz 2022
- 2.700
- 2.335
- 30
Benimki de öyle oluyordu. Portatif ütüyü çalıştırıyordum uzaktan buharı burnunu açıyordu. Ya da su kaynatıyordum hafiften başını çeviriyordum o buhar onu rahatlatıyordu. Ama çok dikkat etmek lzım ciltleri bizimki gibi değil çok hassas o buhar yüzünü yakabilir çok tehlikeli. Dikkatli kullanmak gerekiyor yanmaması içinKızlar uyuyamıyorum ya. Burnu tıkalı gibi. Uyandırıp açmalı miyim? Uykusunu bölmeye kıyamıyorum. Başına bir şey gelir mi? Boğulma VS? Yoksa nefes alamadiginda uyanır mı?
Bende öyle yaptım duşa girdim çocuk ağlama krizlerine girdi. Cidden niye böylelerBen yine bi akşamcık kendime vakit ayırmak istedim oğlanı karnı tok altı temiz uyku kıvamına getirip eşime verdim. Çocuğu uyandırmış üstüne bi de mutfakta arıtma musluğunu açık bırakmış bütün mutfağı su bastı halı malı kalmadı. Bi de sinirlendim diye bana kızıyo insanlık haliymiş :) valla ben yakında huniyi takarım
Ay bi bilseeeemBende öyle yaptım duşa girdim çocuk ağlama krizlerine girdi. Cidden niye böyleler
Shshsh bu erkekler neden böyle yaBenimki de horlamak suretiyle uyuyan bebemi 2 kez uyandırdı 3.olmasın diye ben onu uyandırıp yastığı düzelt dedim diye küstü. Neymiş bunun için adam mı uyandırılırmış.
Haklısınız gerçekten. Şu an uykuya o kadar çok direniyor ki, memede uyuyor ayırdığım gibi çığlık kıyamet özellikle geceleri. Çaresiz kalıyorum bazen bakışıyoruz ikimiz de ağlayarakCanım benim oğlum 50 günlük olana kadar memede yaşadı desem yeridir. Bir emmeye başlardı 1.5 saat emerdi abartısız. Şimdi de 2 saati çoğu zaman beklemiyor. İnan emmemesi daha sorunUyku desen hala tam oturmadı öyle uyku da sevmez. Ama kilosu yerinde olduğu için normal diyor doktorlar. İlk 4 ay düzeni olmuyor maalesef.
EmzikkkkkHaklısınız gerçekten. Şu an uykuya o kadar çok direniyor ki, memede uyuyor ayırdığım gibi çığlık kıyamet özellikle geceleri. Çaresiz kalıyorum bazen bakışıyoruz ikimiz de ağlayarakAllah hepimizin yardımcısı olsun
Emzik de veriyorum ama meme etkisi yapmıyor sanırım ağzından düştüğü gibi bağırış çağırış. Bir de ağlarken nefesi kesiliyor öyle bir ağlamaEmzikkkkk
Doktorunuza bu durumu anlatın muhakkak. Ayağının altını tınağınızla çizer gibi yapıp uyandırın, altını açın vs. Biberon veriyorsanız biberon ucınun üst damağa değmesini sağlayın. Biz de 2 gün önce 2.ay aşımızı olduk, biberonu almak istemedi, çok zorladım, akıta akıta içirdim.Son kalan 10 ml fln şırıngayla veriyoruz ama uykuya dalıyor onu da içmiyor. Zaten uykusu çok ağır zor uyandırıyorum gece hiç hiç beslenmek istemiyor anlamadım ben bu çocuğu
Bu arada şırıngayı parmakla destekliyorsunuz değil mi? İlk 1 ay ben de sağdığım sütleri ve mamayı bu şekilde verdim, meme reddimiz oluştuğu için doktor biberon kullanmamı tavsiye etmedi, şırınga iledevam ettim. Eds hortumu ve parmakla da besleyebilirsiniz, biraz zor oluyor ama havayı daha az yutar, bu yöntemlerde sonra muhakkak gazını alın.Son kalan 10 ml fln şırıngayla veriyoruz ama uykuya dalıyor onu da içmiyor. Zaten uykusu çok ağır zor uyandırıyorum gece hiç hiç beslenmek istemiyor anlamadım ben bu çocuğu
Fiyatı da 550 tlay çok teşekkürlersen deneyince beni de bilgilendirir misin canım? o kadar çok şey veriyorum ki çocuğa artık boş yere yeni bişey almıyım. sizde işe yararsa kullanayım ben de
İnşallah canım çok yordu beni. İnşallah geçer bu süreçAllah Allah aglamiyorsa sıkıntı yoktur herslde ya demekki açken de mutluO zaman size çekmiş çokta üzme kendini canım oda büyür bı bakmisinki. Dediğin gibi iştahsız demekki
Evet canım çok zordu Allahım kimseye yaşatmasıninan depresyonda olmana gerek yok, çok zor şeyler yaşadın. insanlar sadece normal bir hamilelik ve doğum sürecinde bile zorlanıyorlar sen bir de bebeğinle sınandın. o yoğunbakım kapılarını ben de çok iyi biliyorum. insanın evladından ayrı gecelerce uyumaya çalışması.. hiç kolay şeyler yaşamadın canım anlıyorum seni ama çok şükür yavruna kavuştun. hâlâ birtakım sıkıntıları olsa da elinden geleni yapabiliyorsun, öpüyorsun kokuyorsun. çok şeyler atlattınız birlikte, bu da geçip gidecek. ilerde uzak bir anı gibi hatırlayacaksın. bir yerden sonra düzene girecek bebeklerimiz inşallah
Alerji nasıl anlaşıldı canım? Ben yüzüne bioderma kullanıyorum vücuduna da rossmanndan aldığım doğal içerikli baby dream diye bir marka kullanıyorum.Ben çok bineron denedim.Başlarda kendi ayına uygun olan başlıklardan çekemiyordu daha fazla akışlarla besliyordum. En son lansinoh kullanıyoruz small başlıkla. Bazen kolik ağlamasına girdiğinde Philips avent kullanıyoruz. Normal zamanda aventi çekip bitirecek gücü olmuyor. Bizimkininde derisi kuru. Kakası Mukuslu ama kansız oluyordu. Alerji çık adı bizde. Kuruluk için temiz içerikli kokusuz vazelin önerildi belki sana da faydası olur.