- 28 Eylül 2024
- 63
- 12
- 25
Dün sabah yaptım silik çıktı adetimde geciktiSen normal idrar testi yapmadın mı canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün sabah yaptım silik çıktı adetimde geciktiSen normal idrar testi yapmadın mı canım?
Ay hadi bakalım hayırlısı merakla bekliyoruzDün sabah yaptım silik çıktı adetimde gecikti
inşallahhh canım sen ne zamandır deniyosun bi sorun var mı bildiğinBatlarımız da birbirine yakınmış, peşpeşe güzel haberler alalım inşallah
Aaaaa hiç umudun yoktuKizlaaaaaaaaar Eki Görüntüle 3507344
Aralıkta bir yıl olacak. Öncesinde 6 ay yasaktı, açık miyom ameliyatı olmuştum. Geçen hafta kontrole gittim. Doktor ultrasonda bir sorun görmedi. Amh, tsh ve prolaktinim normal sınırda çıktı tahlilde. Eşimde varikosel varmış. Ameliyat olması gerekiyor mu bilmiyorum Sperm testi sonucunu en geç pazartesi öğreneceğiz. İnşallah bi sorun yoktur.inşallahhh canım sen ne zamandır deniyosun bi sorun var mı bildiğin
Ne demek rica ederimAyy valla çok güldüm bende sizin gibi yapıcam teşekkür ederim
Çatlama olmuş mu sizceCanım sen listede yoksun galiba göremedim. Sat bat yazarsan ekleyeyim seni de
Silikleşmiş gibi gelmedi banaÇatlama olmuş mu sizce
Düne göre sol çizgi bı tık daha açık olmamış mı yaniSilikleşmiş gibi gelmedi bana
Aynı gibi canımmDüne göre sol çizgi bı tık daha açık olmamış mı yani
Kuruyunca tekrar at istersen ama silikleşmiş sanki gibi geldi banaÇatlama olmuş mu sizce
Olmamış sanırımKuruyunca tekrar at istersen ama silikleşmiş sanki gibi geldi bana
inşallah yoktur allah yardımcımız olsunnAralıkta bir yıl olacak. Öncesinde 6 ay yasaktı, açık miyom ameliyatı olmuştum. Geçen hafta kontrole gittim. Doktor ultrasonda bir sorun görmedi. Amh, tsh ve prolaktinim normal sınırda çıktı tahlilde. Eşimde varikosel varmış. Ameliyat olması gerekiyor mu bilmiyorum Sperm testi sonucunu en geç pazartesi öğreneceğiz. İnşallah bi sorun yoktur.
Canım ekledim inşallah uğurlu gelir bu grup sanaEldorin merhaba benide eklermisiniz listeye
Son âdet tarihi 14 kasım beklenen 15 aralık
Bir kızım var sebebsiz inferlite ile tüp bebek ile kavuştuk şimdi kendimis deniyoruz ikinci bebek için
Hala pik gibi canımÇatlama olmuş mu sizce
Amin inşallahh hepimize ugurlu gelsin inşallahCanım ekledim inşallah uğurlu gelir bu grup sana
Hahahahah bende öyleyim, saçmalama diyorum içimden. Bugün eczanenin önünden geçerken alsammı diye ikilemde kalıp, kendimi tutup almadımEldorin in çift çizgisini gördün diye... test yapma fikri çık aklımdan daha. Tahmini yumurtlamanin üstünden 5 gün geçti...
Şimdi sperm testi sonucu geldi. Anladığım kadarıyla morfolojide sıkıntı var. İnternette biraz araştıracağım inşallah çözülebilen bi sorundurinşallah yoktur allah yardımcımız olsunn
hemen üzme kendini doktorunla görüş çözülemicek bi şey değildir inşallah benim pek bi bilgim yokŞimdi sperm testi sonucu geldi. Anladığım kadarıyla morfolojide sıkıntı var. İnternette biraz araştıracağım inşallah çözülebilen bi sorundur