2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

inşallahhh canım sen ne zamandır deniyosun bi sorun var mı bildiğin
Aralıkta bir yıl olacak. Öncesinde 6 ay yasaktı, açık miyom ameliyatı olmuştum. Geçen hafta kontrole gittim. Doktor ultrasonda bir sorun görmedi. Amh, tsh ve prolaktinim normal sınırda çıktı tahlilde. Eşimde varikosel varmış. Ameliyat olması gerekiyor mu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Sperm testi sonucunu en geç pazartesi öğreneceğiz. İnşallah bi sorun yoktur.

Eklentiler

• IMG_20241121_172529.jpg
    IMG_20241121_172529.jpg
    141,1 KB · Görüntüleme: 28
Aralıkta bir yıl olacak. Öncesinde 6 ay yasaktı, açık miyom ameliyatı olmuştum. Geçen hafta kontrole gittim. Doktor ultrasonda bir sorun görmedi. Amh, tsh ve prolaktinim normal sınırda çıktı tahlilde. Eşimde varikosel varmış. Ameliyat olması gerekiyor mu bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Sperm testi sonucunu en geç pazartesi öğreneceğiz. İnşallah bi sorun yoktur.
inşallah yoktur allah yardımcımız olsunn🩵

Eldorin Eldorin merhaba benide eklermisiniz listeye
Son âdet tarihi 14 kasım beklenen 15 aralık
Bir kızım var sebebsiz inferlite ile tüp bebek ile kavuştuk şimdi kendimis deniyoruz ikinci bebek için

Eldorin Eldorin in çift çizgisini gördün diye... test yapma fikri çık aklımdan daha. Tahmini yumurtlamanin üstünden 5 gün geçti...
Hahahahah bende öyleyim, saçmalama diyorum içimden. Bugün eczanenin önünden geçerken alsammı diye ikilemde kalıp, kendimi tutup almadım😂

Son düzenleme:
X