2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Doktorunuza bu durumu anlatın muhakkak. Ayağının altını tınağınızla çizer gibi yapıp uyandırın, altını açın vs. Biberon veriyorsanız biberon ucınun üst damağa değmesini sağlayın. Biz de 2 gün önce 2.ay aşımızı olduk, biberonu almak istemedi, çok zorladım, akıta akıta içirdim.

İnşallah her şey yoluna girecek. Tüm bu yaşanılan zorluklar unutulacak, güneşli günlere çıkılacak😊. İnsan hamilelikte yaşadığı zorlukları bile unuyor(hamileliğim 7 ay bulantı kusma ile geçmişti). Kendinizi çaresiz hissetmeyin lütfen. Bir şekilde dünyaya gelen büyüyor. Siz elinizden geleni yaptıktan sonra içiniz rahat olsun. Doktorunuzla irtibat halinde olun.

Doktorunuza bu durumu anlatın muhakkak. Ayağının altını tınağınızla çizer gibi yapıp uyandırın, altını açın vs. Biberon veriyorsanız biberon ucınun üst damağa değmesini sağlayın. Biz de 2 gün önce 2.ay aşımızı olduk, biberonu almak istemedi, çok zorladım, akıta akıta içirdim.

İnşallah her şey yoluna girecek. Tüm bu yaşanılan zorluklar unutulacak, güneşli günlere çıkılacak😊. İnsan hamilelikte yaşadığı zorlukları bile unuyor(hamileliğim 7 ay bulantı kusma ile geçmişti). Kendinizi çaresiz hissetmeyin lütfen. Bir şekilde dünyaya gelen büyüyor. Siz elinizden geleni yaptıktan sonra içiniz rahat olsun. Doktorunuzla irtibat halinde olun.
Kontrolümüz var orda söyleyeceğim durumu çünkü artık çok zorlanıyorum. Dediğiniz her şeyi yapıyorum damak uyaranı uyandırma ama bizimki anlık uyanıyor sonra uyuyor babası gibi uykusu çok ağır. Bu durumu hastalığına bağlıyorum inşallah geçicidir🙏🏻 çok sağ olun

Ben yine bi akşamcık kendime vakit ayırmak istedim oğlanı karnı tok altı temiz uyku kıvamına getirip eşime verdim. Çocuğu uyandırmış üstüne bi de mutfakta arıtma musluğunu açık bırakmış bütün mutfağı su bastı halı malı kalmadı. Bi de sinirlendim diye bana kızıyo insanlık haliymiş :) valla ben yakında huniyi takarım
Burdan anlaşıldığı gibi kocalara çocuk emanet edilmezmis😂 Hele seninkine hiç edilmiyor gibi, ne zaman bıraksan bı olay çıkarıyor senin koca😂😂

Saat 2 ye kadar 1 buçuk saatte bir uyandık artık hiç uyumuyoruz. Bir huni de bana verin lütfen.
Benimki de 1 buçukta uyudu 😂 Önceden en geç 11 de gece uykusuna geçiyordu 1 haftadır uyumuyor 1 olmadan çocuk. Dün oglende uyumadi doğru düzgün nasıl dayanıyor anlamış degilim

Burdan anlaşıldığı gibi kocalara çocuk emanet edilmezmis😂 Hele seninkine hiç edilmiyor gibi, ne zaman bıraksan bı olay çıkarıyor senin koca😂😂
Ya halbuki hamileliğimde de doğumdan sonra da çok yardımcı oldu pervane oldu bildiğin ama son 1.5 aydır adama bi şey oldu testosteron başına vurdu bence artık😄

Dün saat 16:00 dan sonra sadece bir kere 2 saat uyudu. Huzursuz değil ağlamıyor karnı tok altı temiz dışarı çıkartıyorum her gün yıkıyorum da. Bebekler uyuya uyuya büyür diyorlar bu çocuk nasıl büyücek 😔😔

Kızlar uyku arkadaşı kullanan var mı? Önerilerinizi bekliyorum 🥹
4. Aydan sonra bu uykuları duzene sokmak lazım artık. Çünkü bende huni takicam yoksa artık. Reflü yatağıyla ayağimda sallayarak uyutuyorum 🥺 nadiren kucağımda uyuya kalıyor yerine koyunca devam ediyor. 4. Aydan sonra uyku gerilemeleri bitecekmiş inşallah 🙏 ondan sonra bir uyku rutini oluşturmak şartmış. Suanda da yapmaya çalışıyorum ama tabii patron kendisi nasıl isterse öyle oluyor 😂

Allahım hepimizin bebeleri yatağa koydugumuz an kendi kendine uyusa ya 🥹🥹🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Fiyatı da 550 tl 😄 ama yorumları çok güzel inşallah işe yarar ama 3-5 günü buluyormuş etki etmesi bakalım
ben bestiron demir damlası kullanmaya başladım. bundan önce ferrozinc veriyordum, onu tolere etmesi zor ve kabızlık yapabilir dedi doktor. 5 günde 1 yapıyordu kakasını. bestirondan sonra önce 4 günde yaptı, bugün de 3. günde daha kolay yaptı. birer gün geriye gidiyoruz 🥹 inşallah düzelir tamamen. belki demir ilacı etkilemiştir bizimkini diye düşünüyorum artık. gerçi ilk kabızlığı demir ilacından önce başlamıştı ama

X