2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Çatlama hemen sonraki gün olmuyo sanırım ben öyle sanmıştım
Her zaman olmayabilir ❤️ ama en fazla 3 gün sürmesi lazım daha uzun sürüyorsa doktora gitmek iyi olur ❤️
Eldorin Eldorin yaa bi şey sorcam. Sizdede böyle ara ara karıncalanma gibi oluyor mu kasıklarınızda. Bide ishal. Sanmıyorum ama bunlar belirti oluyor mu? Cemil olabilir mi cemil gibi oldu 😬
Yok canım karincalanma hiç olmadı ama ishal oldu. Yani ishal diyemem aslında bağırsaklarım daha hızlı ve fazla çalışıyor diyelim 🥰

eğer o yüzdense ameliyatla sorun giderilebiliyomuş bende araştırdım biraz
Bu değer düşük olunca tüp bebek bile zor yazan sayfalar da okudum ama bu sitede bu şekilde hamile kalan da olmuş. Kısmet demek ki.. pazartesi eşim kontrole gidince öğrenir artık detayları. Ameliyat olur diye düşünüyorum.
Bugünlerde de yumurtlamam olabilir ama bugun bu moralle değerlendiremiycez. Bu ayı da pas geçtik.

Kızlar kaç kg ile hamile kalmaya çalışıyorsunuz ben 68lerdeyim vermeye çalışıyorum ama çok zor :KK43: birde bu ananas sirkesi var ya ödem attırıcı yumurtlama zamanı bırakmalı mıyım

Her zaman olmayabilir ❤️ ama en fazla 3 gün sürmesi lazım daha uzun sürüyorsa doktora gitmek iyi olur ❤️

Yok canım karincalanma hiç olmadı ama ishal oldu. Yani ishal diyemem aslında bağırsaklarım daha hızlı ve fazla çalışıyor diyelim 🥰
Anladm çok teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20241121_173340.jpg
    IMG_20241121_173340.jpg
    168,1 KB · Görüntüleme: 15
Kızlar kaç kg ile hamile kalmaya çalışıyorsunuz ben 68lerdeyim vermeye çalışıyorum ama çok zor :KK43: birde bu ananas sirkesi var ya ödem attırıcı yumurtlama zamanı bırakmalı mıyım
Ben doğuma girdiğim kiloyla hamile kaldım 😂😂😂

Şöyle ki ilk hamile kaldığımda 68 kiloydum 75 ile doğuma girdim. Doğumdan sonra direk 62 ye düştüm sonra 56lari bile gördüm 🙈 emzirmeyi bırakınca yavaş yavaş kilo aldım şimdi 72yim. Ama yine güzel bir diyet uygular ve bol bol hareket eder kilo veririm bence 🥰
Yumurtlamadan sonra direk Bırak hatta bence hamile kalmaya çalışırken tüketme. Ananas rahim kasilmalarina neden oluyor ödem attiricilar da iyi değil gebelik için. ❤️

Kız attım resmi gruba aslında ama gerilerde kaldı ❤️ dur yine atayım atamalara doyamayayim 🙈
Erken gebelik testi
Eki Görüntüle 3507476
Eldorin Eldorin gözün aydınnnnn 😍❤️ çok sevindim canım sağlıcakla kucağına al inşallah testinde en ufak şüpheye yer yok mis gibi çıkmış valla 😃 hamilelerin duası kabul olur bize de dua et 🤲🏼 bir de bu süreçte psikolojik olarak nasıldın herkes hamile olduğunu hissettiğini söylüyor sen hissettin mi, ben her ay çok umutsuz oluyorum

Ben şuan 69 kilodayım keşke biraz daha zayıflamış olsaydım gebe kalmadan önce ama bundan sonra nasıl devam edilir bilemiyorum çok kilo almam umarım 😕

Ben şuan 69 kilodayım keşke biraz daha zayıflamış olsaydım gebe kalmadan önce ama bundan sonra nasıl devam edilir bilemiyorum çok kilo almam umarım 😕
Almazsın merak etme dikkat edersin, bebiş senle ya gerisi önemli değil ❤️ Hem şüşko hem gebe kalamayanlar napsın 😄😄

Bende pilatese gidiyordum 4 kilo vermiştim kasım başında bırakmıştım sonra hamile olduğumu öğrendim 🫣 doktor şuan spor falan yok dedi

X