2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
Ya kızlar bebeğim fıstik yeşili kaka yaptı bu nedir daha 1 saat once sariydı
Canım senin yediğin bir şeyden dolayıdır. Benimki de yapıyor ara ara, bazen de mukuslu oluyor. Doktorum sıkıntı yok bazen olabilir dedi. Çocukta aşırı huzursuzluk falan yoksa sıkıntı olmuyor

Ben sağıyorum yoksa asla yatamıyorum yanıyor ve batıyor göğüsler hatta şuan onun için kalktım
Kızlar benim sütüm biraz hızlı geliyor sanırım önce sağıyorum biberonla bebeğe veriyorum arkasından memeye yapıştırıyorum ordan devam ediyorum sizce doğrumu? Gece de yatmadan sütümü biberona sağsam oda sıcaklıgında durur mu illa saklama poşetinde mi tutmak gerekiyor hani ılık suyun içinde biberonu bekletir gece verirdim bebişe diyorum çünkü memede emiyor biraz sonra uyukluyor biberondakini ise bitiriyor

Süt dışarda bekleyince bir süre sonra kesilmeye başlıyor bir tane saklama poşetiyle bence buzdolabına koy gece de sıcak suya koyup ılıtıp ver bence böyle daha sağlıklı ben hep öyle yapıyorum

Önce emzirip sonra biberon vermen gerekiyor canım meme reddi olmaması için

Önce memeyi vermelisin meme reddini engellemek için. Sonra sütünü biberona sağsan oda sıcaklığında 4 saat durur. İlla süt poşeti olmasına gerek yok. E bebekte süt saklama kapları var ağzı kapaklı onlar da çok pratik. Bir de oda sıcaklığında bekleteceksen sütü hemen ağzını kapatma ilk sıcaklığı çıksın kesiliyo sonra süt.

Kızlar benim bebe normal memeden emmek istemiyor artık ağlayıp 2 eliyle itiyor. Uçla denedim onunla emiyor ama normal emmek istemiyor ya nedenki tazyikli geliyor diye önden sağıyorum bazen ama tazyik olunca uçlada cok gelmez mi anlamadım ne iş

Ayakta emzirmeyi denedin mi? Genelde meme protestolarında işe yarıyor

yaptırmaya çalışıyorum ama henüz sadece gözle bir şeyleri takip etmeye başladı. başını pek kaldırmıyor keyfi çok yerinde olursa belki. bir de benim bebiş doğalı 3 ay olacak nerdeyse ama gelişimsel olarak 47 günlük şu an. 2 Aylık bile olmadık yani. böyle düşününce daha zamanı var diyorum ama bi yandan da geç kalmış gibi hissetmekten kendimi alıkoyamıyorum eline çıngırak filan vermeye çalıştım hiç farkında olmuyor kfjfk

3 saatten fazla dışarda durmaması lazı canım buzdolabında beklet

Canım ben en kolay yöntemle yapıyorum serum fizyolojikten burnuna iki damla sıkıp dondurup sırtına vuruyorum çekme yada aspiratör kullanmıyorum serum fizyolojik tuzlu su zaten zararı yok genzine kaçsa da bisi olmaz dedi doktor en kolay yöntemi sumuk varsa çıkıyor zaten onu da ince bebek için kulak pamuğu var ucu inde olan onla alıyorum

Rapor görünüyor tabikide senin Muhasebeci onaylamamis olmasın raporu ben ilk ödemeyi aldım 2. Yi bekliyorum şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…