Regl değil 40sonu kanamasıymış oKızlar bebeğim yarın 1 aylık olacak benim bu sabah epey regl ağrım var :/ o ağrıyı tanıyorum. Kanama da var ama zaten vardı, nasıl ayırt edeceğim bu kadar erken regl olmuş olabilir miyim 40 çıkmadan
Ağrı peki :/Regl değil 40sonu kanamasıymış o
Ağrı peki :/Regl değil 40sonu kanamasıymış o
Canım senin yediğin bir şeyden dolayıdır. Benimki de yapıyor ara ara, bazen de mukuslu oluyor. Doktorum sıkıntı yok bazen olabilir dedi. Çocukta aşırı huzursuzluk falan yoksa sıkıntı olmuyorYa kızlar bebeğim fıstik yeşili kaka yaptı bu nedir daha 1 saat once sariydı
Tamam.canim cok sagolCanım senin yediğin bir şeyden dolayıdır. Benimki de yapıyor ara ara, bazen de mukuslu oluyor. Doktorum sıkıntı yok bazen olabilir dedi. Çocukta aşırı huzursuzluk falan yoksa sıkıntı olmuyor
Kızlar benim sütüm biraz hızlı geliyor sanırım önce sağıyorum biberonla bebeğe veriyorum arkasından memeye yapıştırıyorum ordan devam ediyorum sizce doğrumu? Gece de yatmadan sütümü biberona sağsam oda sıcaklıgında durur mu illa saklama poşetinde mi tutmak gerekiyor hani ılık suyun içinde biberonu bekletir gece verirdim bebişe diyorum çünkü memede emiyor biraz sonra uyukluyor biberondakini ise bitiriyorBen sağıyorum yoksa asla yatamıyorum yanıyor ve batıyor göğüslerhatta şuan onun için kalktım
Hmmm muhtemelen benimkinde bir sıkıntı var tahmin ettiğim gibi sağol canımbende böyle gözğkğyor iki parça ödeme aldımm
Süt dışarda bekleyince bir süre sonra kesilmeye başlıyor bir tane saklama poşetiyle bence buzdolabına koy gece de sıcak suya koyup ılıtıp ver bence böyle daha sağlıklı ben hep öyle yapıyorumKızlar benim sütüm biraz hızlı geliyor sanırım önce sağıyorum biberonla bebeğe veriyorum arkasından memeye yapıştırıyorum ordan devam ediyorum sizce doğrumu? Gece de yatmadan sütümü biberona sağsam oda sıcaklıgında durur mu illa saklama poşetinde mi tutmak gerekiyor hani ılık suyun içinde biberonu bekletir gece verirdim bebişe diyorum çünkü memede emiyor biraz sonra uyukluyor biberondakini ise bitiriyor
Önce emzirip sonra biberon vermen gerekiyor canım meme reddi olmaması içinKızlar benim sütüm biraz hızlı geliyor sanırım önce sağıyorum biberonla bebeğe veriyorum arkasından memeye yapıştırıyorum ordan devam ediyorum sizce doğrumu? Gece de yatmadan sütümü biberona sağsam oda sıcaklıgında durur mu illa saklama poşetinde mi tutmak gerekiyor hani ılık suyun içinde biberonu bekletir gece verirdim bebişe diyorum çünkü memede emiyor biraz sonra uyukluyor biberondakini ise bitiriyor
Önce memeyi vermelisin meme reddini engellemek için. Sonra sütünü biberona sağsan oda sıcaklığında 4 saat durur. İlla süt poşeti olmasına gerek yok. E bebekte süt saklama kapları var ağzı kapaklı onlar da çok pratik. Bir de oda sıcaklığında bekleteceksen sütü hemen ağzını kapatma ilk sıcaklığı çıksın kesiliyo sonra süt.Kızlar benim sütüm biraz hızlı geliyor sanırım önce sağıyorum biberonla bebeğe veriyorum arkasından memeye yapıştırıyorum ordan devam ediyorum sizce doğrumu? Gece de yatmadan sütümü biberona sağsam oda sıcaklıgında durur mu illa saklama poşetinde mi tutmak gerekiyor hani ılık suyun içinde biberonu bekletir gece verirdim bebişe diyorum çünkü memede emiyor biraz sonra uyukluyor biberondakini ise bitiriyor
Ayakta emzirmeyi denedin mi? Genelde meme protestolarında işe yarıyorKızlar benim bebe normal memeden emmek istemiyor artık ağlayıp 2 eliyle itiyor. Uçla denedim onunla emiyor ama normal emmek istemiyor ya nedenkitazyikli geliyor diye önden sağıyorum bazen ama tazyik olunca uçlada cok gelmez mi anlamadım ne iş
hayır yok canım ama ben bebiş kilo alsın diye çok sık emzirdim bir ara. saatte bir emzirdim ondan sonra böyle arttı gibi hissediyorum. Bi dene istersenözellikle tükettiğiniz bi besin var mı süt için ? ben de dolsun diye uğraşıyorum da
yaptırmaya çalışıyorum ama henüz sadece gözle bir şeyleri takip etmeye başladı. başını pek kaldırmıyorKızlar tummy time yaptırıyor musunuz bebişlere ben büyümesiyle gelişiminin farkındayım ama 58 günlük olduk henüz birşeyi eline almaya çalışmıyor ama saçıma çok güzel yapışıyor zor ayırıyoruz
3 saatten fazla dışarda durmaması lazı canım buzdolabında bekletKızlar benim sütüm biraz hızlı geliyor sanırım önce sağıyorum biberonla bebeğe veriyorum arkasından memeye yapıştırıyorum ordan devam ediyorum sizce doğrumu? Gece de yatmadan sütümü biberona sağsam oda sıcaklıgında durur mu illa saklama poşetinde mi tutmak gerekiyor hani ılık suyun içinde biberonu bekletir gece verirdim bebişe diyorum çünkü memede emiyor biraz sonra uyukluyor biberondakini ise bitiriyor
İlk emmeye başladığında süt çok geldiği için galiba sesli emiyo sonra düzeliyoBebekleriniz sessiz mi emiyor kızlar? Emerken benimki gibi cukcuk sesi çıkaran var mı?
Canım ben en kolay yöntemle yapıyorum serum fizyolojikten burnuna iki damla sıkıp dondurup sırtına vuruyorum çekme yada aspiratör kullanmıyorum serum fizyolojik tuzlu su zaten zararı yok genzine kaçsa da bisi olmaz dedi doktor en kolay yöntemi sumuk varsa çıkıyor zaten onu da ince bebek için kulak pamuğu var ucu inde olan onla alıyorumYa ben onu yapmaya korkuyorum bir türlü cesaret edemedim sizler nasıl öğrendiniz ? Bir de İnstagramda bununla ilgili yanlış uygulamada çok ciddi bebeğe zararları var diyor o yüzden yapamıyorum ya yanlış bişey yapıp bebeğime zarar vermekten korkuyorum
Rapor görünüyor tabikide senin Muhasebeci onaylamamis olmasın raporu ben ilk ödemeyi aldım 2. Yi bekliyorum şuandaKızlar çalılan annelerim e devlette raporunuz gözüküyor mu? Aynen muhasebecinin attığı mesajı yapıştırıyorum “ Rapor bitiş tarihinde verilicek sistem şuan kabul etmiyor sgk işede görüştük 01.01.2025 te beyan verilcek”. Çok tecrübesi yok bu konuda anladığım kadarıyla sizde durum ne? Doğurmaya 1 hafta kalaya kadar çalıştım param güme gitsin istemiyorum