2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    224
özellikle tükettiğiniz bi besin var mı süt için ? ben de dolsun diye uğraşıyorum da

Evet sevgiyle alakası yok ama iki çocuk bakıyorum sanki önceden umursamadığım şeylere tahammül edemiyorum artık batıyo
bana yavaşlığı batmaya başladı , bi şey istiyorum mesela biberonjn yıkanması lazım ya da duş için su ısıtılacak vs dedim mi hemen kalksın istiyorum o da olmayınca sinirleniyorum bazen geriliyoruz

dut hoşafı yiyorum sürekli ama akşam 8 dedim mi memeler nanay bebiş daha fazla istiyor
Akşam bütün gün yorulduğumuz için öyle oluyo ama memede süt bitmiyor hiç merak etme. Ben her gün akşam 5ten sonra gece 12ye kadar emziriyorum arada bi yarım saat falan mola verdiriyor sağolsun ben de başlarda doymuyo sanıyodum bir iki kez mama verdim kustu demek ki doyuyolar

bana yavaşlığı batmaya başladı , bi şey istiyorum mesela biberonjn yıkanması lazım ya da duş için su ısıtılacak vs dedim mi hemen kalksın istiyorum o da olmayınca sinirleniyorum bazen geriliyoruz
ay umarım geçicidir bu duygular yoksa işimiz zor

Anam herkezın yorgunluktan pertı cıkmış ya ben daha normalım

Ben de frigg emiyo diye avent’i de aldım ama emzik almamaya başladı başta alıyordu ama istemiyor artık

Anam herkezın yorgunluktan pertı cıkmış ya ben daha normalım
Ben baya zorlanıyorum ya bebek bakmakla ilgili hiç sorunum yok ama ev işi beni bitirdi giyinme odası tanınmaz hale gelmiş temizler kirliler ütülenecekler yarısı sepetlerde yarısı yerlerde karnımı zor doyuruyorum

Ben baya zorlanıyorum ya bebek bakmakla ilgili hiç sorunum yok ama ev işi beni bitirdi giyinme odası tanınmaz hale gelmiş temizler kirliler ütülenecekler yarısı sepetlerde yarısı yerlerde karnımı zor doyuru
Aynen benım yatak odasıda öyle yarın temızlık yaparım ıcımden gelırse belkı anam hergün ev topluyorum ıkı saate aynı her yer bu yüzden saldım gıttı esım desen patlamaya hazır bomba ilişki konusunda hala ıstenıyorum atısıp duruyoruz ne zaman yanassam ıstemıyorsun ne oluyor dıyıp duruyor bılmıyorum ya hıc ıstemıyorum resmen veya zevk mı veremıyor benmı alamıyorum belli degıl

Benimki yanaşmıyo bile lohusalıktan çıkamadı kendisi

Kızlar benim kız hasta oldu ya burnu tıkalı sizinkilerden olan var mı varsa ne yaptınız ?

Kızlaaar ben doğuruyoruuumm. Bir çoğunuzu takip ettim ettim. Sonunda ben de o yola girdim inşallah. Dualarınıza talibim. Sabah 6dan beri oluyor bir şeyler.
Şu an 6dkda 1 düzenli sancım var. Nişan geldi. 5 dknın altına düşmesini bekliyorum hastaneye gitmek için.

Hadı gözün aydın cnm durumun nasıl aAllah'ın izniyle saglıklı güzel bır doğum olsun bır avaz'da doğur inşallah

Bende halbuki molfixten hiç memnun kalmadım ne zaman taksam kesin sızdırıyor bitsin diye bekliyorum bidaha bedava olsa almam. Bu arada daha iyi diye pure soft aldım mavi paket nasldır bilmem
Ben mavi paket kullandım canım kuzenlerim de hep onu kullanıyor Sleepy Baby Turco Prima alerji yaptı bizimkinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…