- 1 Ocak 2024
- 1.108
- 605
- 33
özellikle tükettiğiniz bi besin var mı süt için ? ben de dolsun diye uğraşıyorum daya benim de sabah saat 4-5 emzirmesinden sonra memem acayip doluyor. normalde hiç öyle dolu değil ama sabah 7 gibi uyandığımda o kadar sert ve dolu oluyor ki. bebek öncesinde güzel emse de böyle yani. o yüzden artık sabah uyanınca elle biraz sağıyorum ki sonra bebek anca boşaltıyordaha fazla dolduğu saati tespit etmen güzel bişey, biraz boşaltıp sertleşmesini önlersin belki. ama bazen ne olduğunu anlamadan bi anda tıkanıyor sanki 1 gündür hiç sağmamışım gibi. ne ara böyle oldu diyorum
daha tahammülsüzüm sankiÇocuktan sonra eşine karşı duyguları değişen oldu mu?
Evet sevgiyle alakası yok ama iki çocuk bakıyorum sanki önceden umursamadığım şeylere tahammül edemiyorum artık batıyodaha tahammülsüzüm sanki
Kuru dut ve incir reçeli baya etki etti banaözellikle tükettiğiniz bi besin var mı süt için ? ben de dolsun diye uğraşıyorum da
dut hoşafı yiyorum sürekli ama akşam 8 dedim mi memeler nanayKuru dut ve incir reçeli baya etki etti bana
bana yavaşlığı batmaya başladı , bi şey istiyorum mesela biberonjn yıkanması lazım ya da duş için su ısıtılacak vs dedim mi hemen kalksın istiyorum o da olmayınca sinirleniyorum bazen geriliyoruzEvet sevgiyle alakası yok ama iki çocuk bakıyorum sanki önceden umursamadığım şeylere tahammül edemiyorum artık batıyo
Akşam bütün gün yorulduğumuz için öyle oluyo ama memede süt bitmiyor hiç merak etme. Ben her gün akşam 5ten sonra gece 12ye kadar emziriyorum arada bi yarım saat falan mola verdiriyor sağolsundut hoşafı yiyorum sürekli ama akşam 8 dedim mi memeler nanaybebiş daha fazla istiyor
ay umarım geçicidir bu duygular yoksa işimiz zorbana yavaşlığı batmaya başladı , bi şey istiyorum mesela biberonjn yıkanması lazım ya da duş için su ısıtılacak vs dedim mi hemen kalksın istiyorum o da olmayınca sinirleniyorum bazen geriliyoruz
Ama yüze yağ sürülmemeli :/ benim dediğim sadece yüze özel kremBen mustela aldım ama sadece şampuanı kullanıyorm yüzüne bir kere yağını sürdüm egzama gibi şeyler çıktı belkide alerjisi vardır hala çözüm getiremedim o konuya
Ben de frigg emiyo diye avent’i de aldım ama emzik almamaya başladıGece kendi uyanıyo 2 baze 3 kere emziriyorum. Benim oğlan emzik düşmanı avent aldım burda da yazmıştım emziği tuttu diye ama kısa süreliğineymiş2 dk falan emip öğürerek atıyo acaba dil bağı yüzünden mi emzik sevmiyo ya bilmiyorum ne yaptıysam almıyo çok nadir tutuyo
Boşa gitti valla müsrif bu çocukBen de frigg emiyo diye avent’i de aldım ama emzik almamaya başladıbaşta alıyordu ama istemiyor artık
Ben baya zorlanıyorum ya bebek bakmakla ilgili hiç sorunum yok ama ev işi beni bitirdi giyinme odası tanınmaz hale gelmiş temizler kirliler ütülenecekler yarısı sepetlerde yarısı yerlerde karnımı zor doyuruyorumAnam herkezın yorgunluktan pertı cıkmış ya ben daha normalım
Aynen benım yatak odasıda öyle yarın temızlık yaparım ıcımden gelırse belkıBen baya zorlanıyorum ya bebek bakmakla ilgili hiç sorunum yok ama ev işi beni bitirdi giyinme odası tanınmaz hale gelmiş temizler kirliler ütülenecekler yarısı sepetlerde yarısı yerlerde karnımı zor doyuru
Benimki yanaşmıyo bile lohusalıktan çıkamadı kendisiAynen benım yatak odasıda öyle yarın temızlık yaparım ıcımden gelırse belkıanam hergün ev topluyorum ıkı saate aynı her yer bu yüzden saldım gıttı esım desen patlamaya hazır bomba ilişki konusunda hala ıstenıyorum atısıp duruyoruz ne zaman yanassam ıstemıyorsun ne oluyor dıyıp duruyor bılmıyorum ya hıc ıstemıyorum resmen veya zevk mı veremıyor benmı alamıyorum belli degıl
Hadı gözün aydın cnm durumun nasıl aAllah'ın izniyle saglıklı güzel bır doğum olsun bır avaz'da doğur inşallahKızlaaar ben doğuruyoruuumm. Bir çoğunuzu takip ettim ettim. Sonunda ben de o yola girdim inşallah. Dualarınıza talibim. Sabah 6dan beri oluyor bir şeyler.
Şu an 6dkda 1 düzenli sancım var. Nişan geldi. 5 dknın altına düşmesini bekliyorum hastaneye gitmek için.
Ben mavi paket kullandım canım kuzenlerim de hep onu kullanıyor Sleepy Baby Turco Prima alerji yaptı bizimkindeBende halbuki molfixten hiç memnun kalmadım ne zaman taksam kesin sızdırıyor bitsin diye bekliyorum bidaha bedava olsa almam. Bu arada daha iyi diye pure soft aldım mavi paket nasldır bilmem
Canım çemen otu tohumu alıp demledim ben o çok iyi geldi biraz terin kokuyor amaözellikle tükettiğiniz bi besin var mı süt için ? ben de dolsun diye uğraşıyorum da