- 17 Temmuz 2022
- 2.477
- 2.108
- 30
Üzüldüm senin adına keşke öyle olmasaymışBenim değişti malesef. Beklentilerim oldu. Karsilanmadi eşim tarafından. Çok kıskandım hiçbir şey yapmadan hiçbir zorluk içine girmeden baba olmasını. Ve beni hiç anlamadı. Aklı fikri arkadaşları ile oyun oynamakta ve telefonda. İyice soğudum. Bugün evlilik yıl dönümümuzdu ve bildiği halde kutlamadı. Ben söyledim. Şaşırmış gibi yaptı. Ben bana destek olacağına çok inanmıştım. Ufak ufak bir şeyler yaptı ama hamileliğin başında o kadar güven vermişti ki. Böyle olacağını hiç tahmin etmezdim.
Gaz yüzünden ıkınıyolar bağırsak gazı. Bebeklerde 1 hafta hatta 10 gün bile normal diyorlar kaka için. Karın masajı+ılık banyo iyi gelirFikri olan var mı?
Evet benim bebeğimde yapıyor. 9dan sonra kolik sancısı başlıyor. Benim kvalidemler çocuğu sureklu gündüzleri oynattı. Ve o istedikçe emzirdim. Bu şekilde çözdük. Sürekli hareketsiz yattıkları için, mamadan ve sarıligi atsın diye aşırı beslediğim için muhtelemen sindirimde zorlanıyordu. Bir de çok kötü kabız olduğu ve kaka yapamadığı zaman zeytinyağı vermiştik.2 gün üstü üste birer çay kaşığı. Onunla cozulmustu ama açıkçası ertesi gün kan testinde karaciğer enzim değerleri biraz yüksek çıkmıştı. Ama benim bebek uzamış sarılıkFikri olan var mı?
Ben öyle resim felan almadım daha öyle pek bişeylerden anlamıyor ya insanı takip ediyor arkamızdan bakıyor felan ama oyun anlamında hiçbişey yok çıngırağı var bi tane ona bile aşırı öyle bi ilgi göstermiyor daha anlamıyor gibievet bizim aramızda tam 10 gün vardı doğum olarak canım. senin kızın nasıl, resimlere vs bakıyor mu
Muhasebecinin SGK ya işlemesi gerekiyor kuzum işte sen anlat yarın arayıp yazık o kadar çalışmışsın boşa gitmesin emeklerinTeşekkür ederim kızlar bi sıkıntı olduğunu anlamıştım ilgileneceğim bu konu ile. Sistemde raporlarım bu şekilde gözüküyor aslında anlamadım ben de
Benim koca kıçımdan ayrılmıyor fırsatt kolluyor yapmak için ya bazen zorla sıkıştırıyor nasıl kaçtığımı bilemiyorum geçen gün trip attı bana iki gün yapmıyorum diye sonra mecburen gönlünü aldım ama yani bende öyle aşırı bi istek yok çocuktan zaten halim kalmıyor kiYa şimdi çok yorgunuz stresliyiz cinsel hayatın olmaması normal bence ama düzelir umarım
Bence o da napsam yetmeyecek galiba diyerek kendini kapattı. Biraz çabalıyor kendince ama ben kendimi heba ettiğim, hayatımın değiştigi alt üst olduğu şu dönemde sadece bir iki şey yapıp uyuyup, süslenip, dizi izleyip, kankalari ile gezen kocamın bir bulaşık makinesi bosaltmasi ya da bir çamaşır sermesini yüceltemiyorum. Çok ama çok akıllı bir adam. O yüzden bilerek yaptığını düşünüyorum. Bilerek aptala yatıyor ve bilerek beklentiyi düşürmeye çalışıyor.Üzüldüm senin adına keşke öyle olmasaymışbu şekilde onunla duygularını paylaştığında ne diyor peki kendini düzeltmeye çalışmadı mı hiç
Doğuramadııımmm. Gece 4te gittim hastaneye. Açıklık yok dediler. Ama başlamış gibi dedi. Eve gönderdiler. O kadar çektiğim sancı boşa gitti resmen. Eve geldim duş aldım. Su torbası falan biraz uyuyabildim. Şimdi de 15 dk arayla falan geliyor sancılar. Ne yapcam bilmiyorum. Bekliyorum. Böyle beklemek de zormuş vallahiMinaa95 cnm ne yaptın durumun nasıl
Bence bunu bir şekilde düzeltmek zorundasınız çünkü ilişkinize ciddi anlamda zarar verir bu durum. Çocukla ilgili de destek olması lazım sonuçta sadece senin bebeğin değil. Evet işe gidiyor ama sen de 24 saat bebek bakıyosun işe gitmek bebek bakmaktan daha kolay. Ciddi bir konuşma yapın kendine çeki düzen versin, iyi tamam diyip işin içinden çıkmasın. Ayy çok sinir olurum böyle şeylere ben.Bence o da napsam yetmeyecek galiba diyerek kendini kapattı. Biraz çabalıyor kendince ama ben kendimi heba ettiğim, hayatımın değiştigi alt üst olduğu şu dönemde sadece bir iki şey yapıp uyuyup, süslenip, dizi izleyip, kankalari ile gezen kocamın bir bulaşık makinesi bosaltmasi ya da bir çamaşır sermesini yüceltemiyorum. Çok ama çok akıllı bir adam. O yüzden bilerek yaptığını düşünüyorum. Bilerek aptala yatıyor ve bilerek beklentiyi düşürmeye çalışıyor.
Kız benim kocam bozulmuş olabilir mi tık yokBenim koca kıçımdan ayrılmıyor fırsatt kolluyor yapmak için ya bazen zorla sıkıştırıyor nasıl kaçtığımı bilemiyorum geçen gün trip attı bana iki gün yapmıyorum diye sonra mecburen gönlünü aldım ama yani bende öyle aşırı bi istek yok çocuktan zaten halim kalmıyor ki
Kuzum acile gidiyorsan iyice açıklık olmadan ilgilenmiyorlar kndimden biliyorum bir gece öncesi acilde sabhladim sabh Hastanenin polikinligine gittim ve acil sezeryana alındım nst ye bağladılar mi sancım falan var mıDoğuramadııımmm. Gece 4te gittim hastaneye. Açıklık yok dediler. Ama başlamış gibi dedi. Eve gönderdiler. O kadar çektiğim sancı boşa gitti resmen. Eve geldim duş aldım. Su torbası falan biraz uyuyabildim. Şimdi de 15 dk arayla falan geliyor sancılar. Ne yapcam bilmiyorum. Bekliyorum. Böyle beklemek de zormuş vallahi
Sancılar düzenli geliyosa ve hastane yakın değilse bekleme evde benceDoğuramadııımmm. Gece 4te gittim hastaneye. Açıklık yok dediler. Ama başlamış gibi dedi. Eve gönderdiler. O kadar çektiğim sancı boşa gitti resmen. Eve geldim duş aldım. Su torbası falan biraz uyuyabildim. Şimdi de 15 dk arayla falan geliyor sancılar. Ne yapcam bilmiyorum. Bekliyorum. Böyle beklemek de zormuş vallahi
Evet önce nst'ye bağlıyorlar. 50 60 şiddeti civarında sancım çıkıyor. Dün gece başlamış açılmaya dediler. Gün içinde sancım oldu ama öyle düzenli diyeceğim şekilde değildi. Akşam oldukça artıyor sıklığı. Rahmimde böyle değişik batmalar falan oluyor. Umarım açılma böyle oluyordur.Kuzum acile gidiyorsan iyice açıklık olmadan ilgilenmiyorlar kndimden biliyorum bir gece öncesi acilde sabhladim sabh Hastanenin polikinligine gittim ve acil sezeryana alındım nst ye bağladılar mi sancım falan var mı
Kontrol amaçlı yakındaki hastaneye gidiyorum. Doğumu planladığım hastane 1 buçuk saat uzaktaSancılar düzenli geliyosa ve hastane yakın değilse bekleme evde bence
aynen canım bizim de öyle. daha vaktimiz var gibiBen öyle resim felan almadım daha öyle pek bişeylerden anlamıyor ya insanı takip ediyor arkamızdan bakıyor felan ama oyun anlamında hiçbişey yok çıngırağı var bi tane ona bile aşırı öyle bi ilgi göstermiyor daha anlamıyor gibi
sadece ön süt alınca yeşil oluyormuş. bizim de bir iki kere olmuştu.Ya kızlar bebeğim fıstik yeşili kaka yaptı bu nedir daha 1 saat once sariydı
Ben yarın direk sgkya gidiyim en iyisi muhasebecim laftan anlamıyor çünküMuhasebecinin SGK ya işlemesi gerekiyor kuzum işte sen anlat yarın arayıp yazık o kadar çalışmışsın boşa gitmesin emeklerin
Dediğin şekil ıslanma bendende oldu su testi yaptılar su gelişi yok demişlerdi idrarmisEvet önce nst'ye bağlıyorlar. 50 60 şiddeti civarında sancım çıkıyor. Dün gece başlamış açılmaya dediler. Gün içinde sancım oldu ama öyle düzenli diyeceğim şekilde değildi. Akşam oldukça artıyor sıklığı. Rahmimde böyle değişik batmalar falan oluyor. Umarım açılma böyle oluyordur.
Bir de sürekli idrarım geliyor gibi oluyor. Gidiyorum çok çok az oluyor. Ama lavabodan çıkınca çamaşırım baya ıslanıyor. Günlük ped takıyorum sürekli. Su değildir, su birden dolu dolu gelir dediler. Öyle mi gerçekten?
Benim açılmam olmamıştı bilmiyorum ama olabilir bugün gece yada yarın doğum olur büyük ihtimal fazla beklemz açılmaya başladıysa Allah yardımcın olsunEvet önce nst'ye bağlıyorlar. 50 60 şiddeti civarında sancım çıkıyor. Dün gece başlamış açılmaya dediler. Gün içinde sancım oldu ama öyle düzenli diyeceğim şekilde değildi. Akşam oldukça artıyor sıklığı. Rahmimde böyle değişik batmalar falan oluyor. Umarım açılma böyle oluyordur.
Bir de sürekli idrarım geliyor gibi oluyor. Gidiyorum çok çok az oluyor. Ama lavabodan çıkınca çamaşırım baya ıslanıyor. Günlük ped takıyorum sürekli. Su değildir, su birden dolu dolu gelir dediler. Öyle mi gerçekten?
Kimisi karşısındaki bi anne olarak düşünüp cinsellikten soğuyabiliyormuş benim ablamın kocası kaç ay uzak durmuştu ablam hep derdi öcü görmüş gibi davranıyor diye kişiden kişiye göre değişiyor demek ki bu ilk zamanlarKız benim kocam bozulmuş olabilir mi tık yok