Valla acilinden ebebekteki yenidogan olanı aldık. Orda bile kalmamıs sonuncuyu aldırdımBen de fermuarlı istiyorum hangisini aldınız acaba memnunsan atar mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla acilinden ebebekteki yenidogan olanı aldık. Orda bile kalmamıs sonuncuyu aldırdımBen de fermuarlı istiyorum hangisini aldınız acaba memnunsan atar mısın
Kaç cm doğdu canım1 Ayda 8 cm uzamış benim oğlan bana fazla gibi geldi ya
orada işler yoluna giriyor demi nolur giriyor deBen 15 gündür yalnızım
aynı sorunlar var canım. ama tırnaklarını uyurken çok rahat kestim sen de bi dene istersen çekinmeYa sarmayınca da çok fena yüzünü çiziyor benim ki de sinirleniyor istemiyor kundağı ama yine de kundaklıyorum tırnakları uzadı ama çok ufak oldukları için kesmeye cesaretim yok eldivenler de çok büyük geliyor çıkıveriyor ellerinden ne yapacağımı şaşırdım
prematüre bebeğim 43 cm doğdu, 45 günde 47 cm olmuştu. şimdi 57 gündeyiz daha uzadı mı bilmiyorumBebesi 1 aylık olanlar boyları kaç cm uzadı?
ben bebişe 36 gün sonra kavuştuğum için lohusalığımı kimse takmadı. ne annem ne kv kimse kalmadı yanımda 21 gündür yalnızım. aşağı yukarı bi düzen oluştu, emzirme ve uyutma saatlerim hemen hemen aynı (eminim bozulur ama) kahvaltıyı öğlen 1den önce yapamıyorum. sonra da her emzirme arasında ev işleri, yemek vs. yetişemeyen şeyleri de kocam hallediyor. bazen gündüz annem geliyorKızlar , kayananlar analar dagıldı mi. Yalnız kaldınız mı ne durumdasınız. Benim 25 gün bitti.yalnız oldugum ilk gün. Bugun kahvaltımı öğlen yapabildim daha da bulaşıgı duruyor. Fırsat bulursam da tuvalete gidicem.
Giriyo gibi uyurken yemek yapıyorum yerken genelde bi yandan emziriyorum şansıma keyfi yerinde olursa eşime verip duş alabiliyorumorada işler yoluna giriyor demi nolur giriyor de
ben... yarın doktora gidicem artık ne sıkıntı var anlamaya çalışıcam. benim gözlemime göre fazla emdiğinde kusuyor. mesela 15-20 dk emdiğinde sıkıntı yok ama yarım saat üzerine çıkınca mutlaka kusuyor ve yarım saatten önce de memeyi bırakmak istemiyor. ben 20 dkda bıraktırmaya çalışınca da çocuğu doyurmuyormuşum gibi hissediyorjmBebeği sürekli kusan varmı nerdeyse her emmeden sonra kusuyor bazen azında süt biriktirip onu çıkarıyor bazen çökelek gibi ama genel olarak hep bi çıkarma var
48 doğdu 56 olmuşKaç cm doğdu canım
Bende 3 gündür yalnızım oh kafam öyle rahat ki kendimi anne gibi hissetmeye başladım bebişimle evde çok iyiyiz maşallahKızlar , kayananlar analar dagıldı mi. Yalnız kaldınız mı ne durumdasınız. Benim 25 gün bitti.yalnız oldugum ilk gün. Bugun kahvaltımı öğlen yapabildim daha da bulaşıgı duruyor. Fırsat bulursam da tuvalete gidicem.
2 haftalıkken kaynanamlar 3 gün önce de annem gitti bizde 28.gündeyiz ve yanlızız artık gerçekten böyle çok daha güzel Benimde dünden bulaşığım duruyor hala ama önemli değil bence yapılır Tuvalet konusunda artık en son raddeye gelince aklıma gitmek geliyorKızlar , kayananlar analar dagıldı mi. Yalnız kaldınız mı ne durumdasınız. Benim 25 gün bitti.yalnız oldugum ilk gün. Bugun kahvaltımı öğlen yapabildim daha da bulaşıgı duruyor. Fırsat bulursam da tuvalete gidicem.
Benim bebe hiç durmuyor annem Girit kayınvalidemi çağırdım gel diye şimdi onla bakıyoruz tek başıma baş edemiyorum ne yazık ki üç ay dolana kadar böyle idare edicem sanırım benKızlar , kayananlar analar dagıldı mi. Yalnız kaldınız mı ne durumdasınız. Benim 25 gün bitti.yalnız oldugum ilk gün. Bugun kahvaltımı öğlen yapabildim daha da bulaşıgı duruyor. Fırsat bulursam da tuvalete gidicem.
Etini tuttururum diye korkuyorum çok ince ya sen nasıl kestin cesaret edemiyorum ya bide tırnak makasıyla mı yoksa törpüyle mi aldın bende pilli törpü var amaaynı sorunlar var canım. ama tırnaklarını uyurken çok rahat kestim sen de bi dene istersen çekinme
Ben törpüyle yapıyorum uyurken daha rahat oluyo odaEtini tuttururum diye korkuyorum çok ince ya sen nasıl kestin cesaret edemiyorum ya bide tırnak makasıyla mı yoksa törpüyle mi aldın bende pilli törpü var ama
Ay bi yandan ben de öleyim valla. Ama yemek yapan yok temizlik yapan yok nereye kadar bole gideriz bilmiyorum yetişmek cok zor herşeyeBende 3 gündür yalnızım oh kafam öyle rahat ki kendimi anne gibi hissetmeye başladım bebişimle evde çok iyiyiz maşallah
Valla kafa rahat ama hallederiz bi şekil evi de. Ben bebek arabasını eve açtım durmadı mı ona koyuyorum öyle yapmaya calısıyprum ama emmek istedimi dğnya duruyoo2 haftalıkken kaynanamlar 3 gün önce de annem gitti bizde 28.gündeyiz ve yanlızız artık gerçekten böyle çok daha güzel Benimde dünden bulaşığım duruyor hala ama önemli değil bence yapılır Tuvalet konusunda artık en son raddeye gelince aklıma gitmek geliyor
Hem kafa rahat hem tekken bebeğime karşı duygularımı daha rahat dile getirebiliyorumm evde biri varken kendim olamıyorum yaa ben. Mesela açıyorım bi şarkı kızımı karşıma alıp söylüyorum resmen dinliyor biri olsa hayata yapamamAy bi yandan ben de öleyim valla. Ama yemek yapan yok temizlik yapan yok nereye kadar bole gideriz bilmiyorum yetişmek cok zor herşeye
Valla kafa rahat ama hallederiz bi şekil evi de. Ben bebek arabasını eve açtım durmadı mı ona koyuyorum öyle yapmaya calısıyprum ama emmek istedimi dğnya duruyoo
Bende tam bunu sormak için girdim siteye. Üşütmemislerdir değil miben... yarın doktora gidicem artık ne sıkıntı var anlamaya çalışıcam. benim gözlemime göre fazla emdiğinde kusuyor. mesela 15-20 dk emdiğinde sıkıntı yok ama yarım saat üzerine çıkınca mutlaka kusuyor ve yarım saatten önce de memeyi bırakmak istemiyor. ben 20 dkda bıraktırmaya çalışınca da çocuğu doyurmuyormuşum gibi hissediyorjm