Aa biz mama verirken vermiştik sorun olmamıştı 2-3 kereyi günde mi haftada mı veriyorsun? Off inşallah sıkıntı olmaz Ben de pes etmem ama umarım bebiş de sıkıntı yapmazAventle fışkırarak kustu benim bebe hızlı geldi sanırım. 1 hafta her emzirmeden sonra verdim artık 2 3 kere veriyorum başlarda memeye kızar gibi oldu ama her seferinde zorladım red yaşamadık inş sorun çıkmaz sizde de
Eller kollar güçlendi iyiceAy nasıl açtı o kadar sardım altına sıkıştırdım ya eşimi bile uyandırdım sen mi açtın diye
Yaa ben de çok aşırı üstüne düşmezdim çünkü gelişimi normal görünüyor, uykuya geçişte çok zorlanmıyor, çişli bez sayısı fazla vs. ama eşim çok takıyor. Doktor olumsuz bişey dese inanılmaz moral bozuyor, o yüzden doktora gitmeden bi bakalım dedik yine bozuldu moraller. Hemen mama verelim diyor eşim, ondan kavga ediyoruz. Ben de çocuk aç kalsın demiyorum ama önce bi anne sütüyle deneyelim diyorum. Umarım doktor da beni destekleyici şeyler söyler Yaa yerim minnakların yorulduğu belli oluyor zaten emmede ama banyoyu bilmiyordumben bu hafta tartılmaya götürmedim sırf bunu yaşamamak için bebeğim prematüre ve normal bebeklere göre daha yavaş kilo alması normal diye düşünüyorum. biraz zaman tanımak istiyorum. belki seninki de biraz yavaş kilo alıyordur canım. yani mama verip çocuğu bir anda şişirmektense anne sütüyle devam etme taraftarıyım ben de mecbur kalırsam vericem o ayrı ama mümkün olduğunca direnicem ya. bu arada emmek için efor sarfederken hatta banyo yaparken bile kalori harcıyormuş bebekler