2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar bebeklerinizi sallıyor musunuz? Ben mecbur kaldım artık emziriyorum derin uykuda oluyor tam yerine koyuyorum sanki hic uyumamış gibi gözlerini açıyor. Önceden bırakırdım yerine kendi kendine uyurdu ama şimdi uyuyamıyor öyle beklersem de uykusu iyice açılıyor tekrar emmek istiyor mecburen ayakta sallıyorum 🤷‍♀️

Kızlar bebeklerinizi sallıyor musunuz? Ben mecbur kaldım artık emziriyorum derin uykuda oluyor tam yerine koyuyorum sanki hic uyumamış gibi gözlerini açıyor. Önceden bırakırdım yerine kendi kendine uyurdu ama şimdi uyuyamıyor öyle beklersem de uykusu iyice açılıyor tekrar emmek istiyor mecburen ayakta sallıyorum 🤷‍♀️
Daha hiç sallamadım ama mecbur kalırsam son çare yapabilirim

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum

Benimde oğlanlar okuldan getirdiler gribi ve bebeğe geçirdiler 🥹 burnu tıkalı genzi akıyor şuan ve sürekli ağlamaya başladı benim sessiz sakin kibar kızım gitti yerine cadaloz bir bebe geldi resmen çocuğumun hasta olduğuna değil huyunun değiştiğine yanarım demişler ya o misal. Burun yıkama yapıyorum bugün bakalım ne olacak . Bu akşam da hiç susmadı resmen ter döktürdü bize babasına en son baktığımda yüzünden ter damlıyordu en son ilk defa fön makinası çalıştırdık öyle sustu sakinledi ve uyudu
Geçmiş olsun canım ya🥺 bi an önce iyileşsin hepsi inşallah🙏 bebişi doktora falan götürecek misin peki, ciğere inince sıkıntı oluyor ya

Kızlar ya çocuğun saçını kestikten sonra ensesinde bi doğum lekesi gibi kızarıklık ortaya çıktı ben onu yara sandım krem sürdüm hep eskiden orasında çok saçı vardı acaba doğum lekesiydi de saçlardan mı göremedik biz ya asla geçmiyor leke kırmızı ama anlayamadım yani ya yara yada tahriş olsa kremle şimdiye geçmesi lazımdı dimi ? Üç gün oldu biz saçını keseli

Kızlar ya çocuğun saçını kestikten sonra ensesinde bi doğum lekesi gibi kızarıklık ortaya çıktı ben onu yara sandım krem sürdüm hep eskiden orasında çok saçı vardı acaba doğum lekesiydi de saçlardan mı göremedik biz ya asla geçmiyor leke kırmızı ama anlayamadım yani ya yara yada tahriş olsa kremle şimdiye geçmesi lazımdı dimi ? Üç gün oldu biz saçını keseli
Canım bizimde ensede de var doktor gösterdi hatta bakın bu doğum lekesi diye ben de fark etmemiştim

bebeğim bu gece saatlerce emip kustu ve asla uyuyamadı, tabii uyutmadı da :KK43: doktora gittik bu sabah. 1 haftada iyi kilo almış, kusması sorun değil dedi. karnı toksa emzirip emzirmemek sana kalmış, emerse kusar dedi. ben de biliyorum emerse kusuyor zaten ama ne yapmalıyım bu durumda. sen en iyisi kendine rahat bir koltuk al, bütün gün orada otur bebeğini de memede bırak diyor, gülüyor :/ hiç şaka kaldıramıyorum şu an ya. gazı var, metsil veriyorum dedi. burada metsil kullanan var mı kızlar? sanki başka damla isimleri görmüştüm hep burada. metsil kullananlar memnun mu?

bebeğim bu gece saatlerce emip kustu ve asla uyuyamadı, tabii uyutmadı da :KK43: doktora gittik bu sabah. 1 haftada iyi kilo almış, kusması sorun değil dedi. karnı toksa emzirip emzirmemek sana kalmış, emerse kusar dedi. ben de biliyorum emerse kusuyor zaten ama ne yapmalıyım bu durumda. sen en iyisi kendine rahat bir koltuk al, bütün gün orada otur bebeğini de memede bırak diyor, gülüyor :/ hiç şaka kaldıramıyorum şu an ya. gazı var, metsil veriyorum dedi. burada metsil kullanan var mı kızlar? sanki başka damla isimleri görmüştüm hep burada. metsil kullananlar memnun mu?
Canım ben iki gündür azıcık kimyon demleyip, 1-2 çay kaşığı veriyorum. Çok şükür iki gecedir ıkınmaları daha iyi, daha rahat çıkardı gazını. Metsili hiç duymadım ama genel olarak gaz damlalarının içerikleri benzer oluyor

Emzik tutsa çok rahat edersin aslında ya memeden çekip hemen emziği verceksin ağzına. Bebeler sadece aç olduğu için meme istemiyo bı sefer de fazla geliyo işte kusuyolar

Bnım kızın gözünün üstünde var melekler çok öpmüş derler bızde sonradan gecıyor oğlumun da senin kızın gıbı ensesinde var şuanlık daha gecmedı büyük kızkmdada gözünün üstün de vardı gectı

Devamlı emzırıyorum kı toparlasın dıe bende aynıyım ayağa durucak halım yok devamlı şu ıcıyorum
Bu kışı diken üstünde geçireceğiz desene 🥺 çok geçmiş olsun canım,iyileşsin inşallah hemen🙏

Ben geceleri kucagımda pış pışlayarak sallıyorum yavaşça başka türlü gece asla uyuklamıyor🤦🏻‍♀️ gündüz uykuları da maşallah o kadar güzel ki emziriyorum beşiğine yatırıyorum kendi kendine uyuyor deliksiz ama geceleri fal taşı gibi gözler napıcsm bilmiyorum sabahlıyoruz yarım saatte bir uyanıyor

Canım ben iki gündür azıcık kimyon demleyip, 1-2 çay kaşığı veriyorum. Çok şükür iki gecedir ıkınmaları daha iyi, daha rahat çıkardı gazını. Metsili hiç duymadım ama genel olarak gaz damlalarının içerikleri benzer oluyor
ben de yapsam mı acaba ya. deneyeyim ben de bugün bir, sağol canım

X