37+3 kuzuKaçıncı haftandasın canım sen
Kafam sezeryana gitti. Spinal sadece sezeryande oluyor yaVajinal doğum tercih ediyorum canım, epiduralde de kasılmaları basınçları hissediyorsun sadece acıyı bloke ediyor. Kasılmaları hissederse ıkınmam daha rahat olur diye epidural aklımın kenarında
Anladım canım. Sezaryen olursa spinal tercih ederim muhtemelen. O esnada bişey hissetmek istemeyebilir sanırımKafam sezeryana gitti. Spinal sadece sezeryande oluyor ya
Ozaman unutmazsam sorarım artık bendeAnladım canım. Sezaryen olursa spinal tercih ederim muhtemelen. O esnada bişey hissetmek istemeyebilir sanırım
Herkes böyle diyor 2. Daha zor oldu diye bende tırsıyorumİlk sezaryende bi bok anlamamıştım da bu spinal anestezi neymiş böyle ya ikinci doğum diye mi anlamadım ama feci yani
Allaha emanetsin ,sen ben bir kaç yıl zaten iki küçük bebeyle iptaliz (inşallah)Mesajını göremediğim arkadaşlar hepinize topluca teşekkür ederim ben bir süre offline çünkü devlette doğurdum diye kocamı almıyorlar bebe de annemsiz durmuyor çocuğu da almıyorlar üçünü de eve yolladım kaldık başbaşa bebeyle emzir altını değiştir derken benim goygoyculuk bu gece nanayhoççagalın gidiyom ben anlayacağınız
Yaaa masallah hayirli ugurlu olsun kuzummselaaam son nstyi doktor görünce beni uçurarak doğuma aldılar bebik 3 kg 50 cm doğdu çok şükür yanımda ilk oğlumun kopyası bir şey çıktı sanki iki yıl öncesini yaşıyorumherkese kolayca kurtulmayı nasip etsin Allahım
Sancılarını güzelce takip et hatta şey yap, bi kaç hamilelik uygulamasında sancı takip özelliği var. Oradan sancı uzunluklarını ve sancı aralıklarını not edebilirsin. Doktoruna gönderilsin duruma göre hastaneye geçersin5 dk bir gelen sancı doğurur muyum ki
En iyisi saymak dediğin gibi ona göre hareket ederim ama şuan 5 dk bir geliyor acele de etmek istemiyorum bakalımSancılarını güzelce takip et hatta şey yap, bi kaç hamilelik uygulamasında sancı takip özelliği var. Oradan sancı uzunluklarını ve sancı aralıklarını not edebilirsin. Doktoruna gönderilsin duruma göre hastaneye geçersinay senin yerine heyecanlandım
Ben bir süre doğum kontrol hapı kullanmayı düşünüyorum sonra cesaret edebilirsem spiral taktırayım diyorum ama spirale kayma olabiliyor veya kaza sonucu hamilelik gerçekleşiyor diyenler var o yüzden şu an için biraz uzağımKızlar önemli bir konuda doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz biz evlendikten sonra hiç korunmamamistik nasıl olucak tedirginim 1-2 sene düşünmüyorum bebek
Yani acil bir durum söz konusu değilse evinde rahat bir ortamda sancılarını karşılaman çok daha güzel olur sankiEn iyisi saymak dediğin gibi ona göre hareket ederim ama şuan 5 dk bir geliyor acele de etmek istemiyorum bakalım
Aynen ben de böyleyim canım. Bugün 37+5, doktor dediği için ananas, hurma yemeye başladım. Merdiven inip çıkıyorum, yürüyüş yapıyorum, pilates yapıyorum ama herşey aynıKızlar bugün 37+3 oldum. Sancı falan bişeyim yok sadece arada beyaz akıntım oluyor çamaşırımda. Bide arada uzandıgımda toplanıyor bebiş pozisyon değiştigimde düzeliyo o kadar. Normal doğum olacak kısmetse çarşamba kontrole gidicez gelmeye niyeti yok gibi mi sizce kızlar yabende artık kucagıma alayım istiyorum herşey hazır bekliyoruz gelsin kucagıma bi an önce bende tedavime başlayayım hemde kavuşayım
Oy oy o 40’tan sonrası çok stres yaCanım 41 e kadar yolu var dur daha erken biraz daha sabır
Canım hem geçmiş olsun hem de hayırlısı olsun. Haftan güzel, inşallah sağlıkla kavuşursun bebişineDün akşamdan beri hastanedeyim pankreas enzimlerim yüksek olduğu için yarin sezaryen olabilirim doktorumdan haber bekliyorumyarın tam 38 olacağım normal doğuma hazırlamıştım hep kendimi ne olacak bakalim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Maşallah bebişeUzun zamandır yoktum buralarda ev taşımakla meşguldüm bugün kontrolüm vardı 37 +2 olduk finale az kaldıbenim minikkkk sizde durumlar ne herşey yolundadır umarım ben çok heyecanlıyım bir yandan da normal doğum korkusu bastı
Ben doktorumla konuşup spiral taktırmayı düşünüyorum canım. Tabi cinsel yaşama ne zaman dönebileceğiz bakalımKızlar önemli bir konuda doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz biz evlendikten sonra hiç korunmamamistik nasıl olucak tedirginim 1-2 sene düşünmüyorum bebek
Biz bebek yapmaya karar verene kadar 7 yıl hep geri çekilme ile korunduk. Kaçağımız olmadı şükür. Aynı şekilde devam ederiz sanıyorumKızlar önemli bir konuda doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz biz evlendikten sonra hiç korunmamamistik nasıl olucak tedirginim 1-2 sene düşünmüyorum bebek
Ama o bir korunma yöntemi değil maalesef.Biz bebek yapmaya karar verene kadar 7 yıl hep geri çekilme ile korunduk. Kaçağımız olmadı şükür. Aynı şekilde devam ederiz sanıyorum
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım önemli olan iyi olmanızDün akşamdan beri hastanedeyim pankreas enzimlerim yüksek olduğu için yarin sezaryen olabilirim doktorumdan haber bekliyorumyarın tam 38 olacağım normal doğuma hazırlamıştım hep kendimi ne olacak bakalim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah